Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Ahahaaa benn doktor havuç ye dedi onu bile tuzlayıp limonlayıp öyle yiyorum bu arada nasıl oldun canım sen geçti mi lekelenmeler
Geçti güzelim çok şükür sağol sorduğun için

seninle tüm belirtilerimiz hep aynıydı o yüzden sayende erkek hissetmeye başladım ya
bu ayın 28i gidicem doktora cinsiyet için

Amin sagolasin
Ayy aynen bende kirmizi biberli yesil zeytini 2 kavanoz yedim simdi goresim yok oyle bi igrendim
Salataliktan falan da igrendim nedense yiyemiyorum

Geçti güzelim çok şükür sağol sorduğun için

seninle tüm belirtilerimiz hep aynıydı o yüzden sayende erkek hissetmeye başladım ya
bu ayın 28i gidicem doktora cinsiyet için
Çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş negatif yorumları takmamak lazımmış hadi öğren de paylaş bizimle de çok heyecanlı

Çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş negatif yorumları takmamak lazımmış hadi öğren de paylaş bizimle de çok heyecanlı
Sağol canım hepimiz inşallah
bebek kıpırtılarını hissettin mi? bazıları erken hissediyor ama normalde 18. haftada hissedersin diyorlar heyecanla onu bekliyorum

Sağol canım hepimiz inşallah
bebek kıpırtılarını hissettin mi? bazıları erken hissediyor ama normalde 18. haftada hissedersin diyorlar heyecanla onu bekliyorum
Ay yok hissetmiyorum sadece ani hareketimde bi köşede toplanan sertleşen bir şey oluşuyor rahim kası mı bebek mi bilmiyorum

42 kiloyum baya zayfladim kilo almak en buyuk hayalim diyebilirim
Çok iyi anlıyorum ilkinde 50 ile hamile kalmıştım 45 e düşmüştüm sonra 61 ile doğuma girdim doğuöun 20. Günü eski kilomdaydım yapı meselesi bide ama herşeye rağmen kızım 3.300 doğdu ve daha 38. Haftaydı. O besleniyordur bir şekilde stres herşeyden kötü

Offf turşu turşu suyu limon bayılıyorum yazarken ağzım sulandı ve erkek olacak ama tatlı hala yiyemiyorum midem bulanıyor tatlı çikolatadan dün ekşi üzüme tuz atıp yedim herkes bana şaşkın şaşkın baktı

Olur öyle şeyler hamileyiz biz her şeyi her şekilde yeriz ama gerçekten tatlı tuzlu aşermeyle cinsiyetin hiç ilgisi yokmuş deli gibi yeşil erik aşermiştim ekşi ekşi tuzlu tuzlu ama görüyoruz ki erkek geliyor

Eksi elmaya da tuz atip yiyen bir arkadasim var gecen denedim efsoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…