Birkaç haftaya ben eşlik edebilirim sana50 kiloları görünce bayilasim geliyor ayyyokmu kız 80 üstü bana destek olacak olan
Ahahaaa bennEkşi ve tuzlu yiyorum bende sürekli
Off turşu mu dediiinbu aralar herşeyin turşusunu yiyebilirim her şeye limon sıkabilirim
Geçti güzelim çok şükür sağol sorduğun içinAhahaaa benndoktor havuç ye dedi onu bile tuzlayıp limonlayıp öyle yiyorum bu arada nasıl oldun canım sen geçti mi lekelenmeler
Ayy sus sus tursum olmadi dahaOff turşu mu dediiinbu aralar herşeyin turşusunu yiyebilirim her şeye limon sıkabilirim
Amin sagolasinAllah bağışlasınben de turşu hastasıyım bol bol yapıyorum şimdi yine ilk ay ekşili yeşil zeytin yedim 1 hafta sadece o günden beri ondan da midem bulanıyor bir şeyi çok sık yememek lazımmış bu süreçte
Çok sevindimGeçti güzelim çok şükür sağol sorduğun için
seninle tüm belirtilerimiz hep aynıydı o yüzden sayende erkek hissetmeye başladım ya
bu ayın 28i gidicem doktora cinsiyet için
Ahahaa aynen bende de öyle oldu kahve ve tatlıyı sona saklıyoruzAmin sagolasin
Ayy aynen bende kirmizi biberli yesil zeytini 2 kavanoz yedim simdi goresim yok oyle bi igrendim
Salataliktan falan da igrendim nedense yiyemiyorum
Sağol canım hepimiz inşallahÇok sevindimsağlıkla gelsin bebiş negatif yorumları takmamak lazımmış hadi öğren de paylaş bizimle de çok heyecanlı
Büyük ihtmal bunun için bana magnezyum verdi doktor size vermedimi agrınız varsa atınBenimde dünden beri sağ kaşığıma bıçak saplanır gibi sürekli ağrı giriyor dinlendikçe azaldı ama tabi arada bir yine oluyor rahim büyüdüğü için mi bilemiyorum
Banada dusuk riski dedi progestan kullaniyom iki gundurBen de öyle yapıyordum ama bebek için lazım dikkat et arttır biraz canım yaz çünkü sıvı kaybı oluyor
Ay yok hissetmiyorum sadece ani hareketimde bi köşede toplanan sertleşen bir şey oluşuyor rahim kası mı bebek mi bilmiyorumSağol canım hepimiz inşallah
bebek kıpırtılarını hissettin mi?bazıları erken hissediyor ama normalde 18. haftada hissedersin diyorlar heyecanla onu bekliyorum
Ben 7 hafta kullandım şükür 3 haftadır iyiyiz bol bol dinlen stresten uzak dur ve bol su iç geçer o daBanada dusuk riski dedi progestan kullaniyom iki gundur
Malesef fikrim yok.selamm çin takvimi ikizlerde nasıl işliyor acaba bir fikriniz var mııı
Insallah guzel bir surec geciririz cnmBen 7 hafta kullandım şükür 3 haftadır iyiyiz bol bol dinlen stresten uzak dur ve bol su iç geçer o da
Çok iyi anlıyorum ilkinde 50 ile hamile kalmıştım 45 e düşmüştüm sonra 61 ile doğuma girdim doğuöun 20. Günü eski kilomdaydım yapı meselesi bide ama herşeye rağmen kızım 3.300 doğdu ve daha 38. Haftaydı. O besleniyordur bir şekilde stres herşeyden kötü42 kiloyum baya zayfladim kilo almak en buyuk hayalim diyebilirim
Tablodaki tüm bilgileri eksiksiz yaz ekleyeyim listeyeBen de katilabilir miyim
Canım sen de tablodaki tüm bilgileri eksiksiz yaz ekleyeyim listeye, sayfanın en başındaki tablo
Offf turşu turşu suyu limon bayılıyorum yazarken ağzım sulandı ve erkek olacak ama tatlı hala yiyemiyorum midem bulanıyor tatlı çikolatadanAserme cinsiyetle alakasi yok ya ben ogluma hamileyken full tursu sulari ictim ilk zamanlar sonra tatliya abandim ama eksi de yiyordum deli gibi naneli seker yiyordum bagimli gibi olmustum bi arkadasim full tatli yedi kizi oldu falanannem bana hamileyken sadece yogurtlu makarna yiyebilmis baska hicbir sey yememis vs
Bende tursu sulariyla basladim seruvene
Dün canim browni istedi mesela
Aksama dogru da tursu kurdum sjdjsknd
Olur öyle şeyler hamileyiz biz her şeyi her şekilde yerizOfff turşu turşu suyu limon bayılıyorum yazarken ağzım sulandı ve erkek olacak ama tatlı hala yiyemiyorum midem bulanıyor tatlı çikolatadandün ekşi üzüme tuz atıp yedim herkes bana şaşkın şaşkın baktı
Eksi elmaya da tuz atip yiyen bir arkadasim var gecen denedim efsooOfff turşu turşu suyu limon bayılıyorum yazarken ağzım sulandı ve erkek olacak ama tatlı hala yiyemiyorum midem bulanıyor tatlı çikolatadandün ekşi üzüme tuz atıp yedim herkes bana şaşkın şaşkın baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?