Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    72
Hahaha dimi her şey mübah arkadaşımda ekşi acı yiyor sürekli bende öyleyim ama onunki kız benim erkek hiç alakası yok

Benim canim da nerde sagliksiz sey var onu istiyor kektir borektir valla hic salata yiyeyim yok

Tatlı tuzlu yemenin cinsiyetle alakası yok bence oğlumda tuz limon yiyordum ayva ekşi ne varsa herkes kız diyordu 18.haftaya kadar öğrenemedik cinsiyeti kız diyorduk sonra şok erkek şimdide turşu tuz ekşi yiyorum bu ne olacak acaba

Kalça ve bacaklarım çatladı sonradan Krem sürmek aklıma geldi 72 kilo hamile kaldım 83 doğurdum sonra 75 oldum şimdi 80 kiloda hamile kaldım henüz kilo almadım ama 90 da doğururum herhalde
Buldum kendime yoldaş kız bunlar 50 diyor 60 diyor o ne öyle hamile dediğin 80 olur 90 olur dimi ama

kızlar iyi hoş diyosunuz turşuyu ve tuzlu şeyleri ama dikkat edin çok fazla tuzlu tüketiminde gebelik tansiyonu olabiliyor

Benim canim da nerde sagliksiz sey var onu istiyor kektir borektir valla hic salata yiyeyim yok
Ay bende bende. Asla ekşi,tatlı,tuzlu canım istemiyor.Ya da ne bileyim insanlar erik,üzüm,kiraz aşerirken ben hiçbir şey aşermedim.Varsa yoksa ekmeğe dayalı şeyler. Tost-adana dürüm/kebap-döner-hamburger-pizza-börek-simit.
Otur bi sebze yemeği ye.yok canım asla istemiyor.Yerim diye yapıyorum.yanına bulgur pilavı yapıyorum onu yiyorum salatayla.Sebze yemeği eşime kalıyor

Şu an canım istedi ya ahaha

Ayy ne ayva yemistim yanagima basirmistim cocukta gamza olsun diye sjhdsj hic cukurluk yok yanaginda hafif bile
O kadar ayvanin hic mi hatri yoktu
Bu yaşandı ve bende de etki etmedi bide ayva yiyince bebek tüysüz oluyor diyorlardı kızım öyle bir tüylü doğdu ki ayva bile şok

Anne adı:leyl76
Yaş 29
Çocuk:2
SAT:9Nisan
Kese:6+2
Kalp atışı: bakılmadı
Tahmini doğum tarihi:14 ocak 2026

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…