- 22 Mart 2022
- 177
- 230
- 53
16 dayım hala devamKızlar mide bulantısı yaşayanlar ama haftası benden ileri olanlar ne zaman geçmeye başladı bulantılarınız ya da tam bitti dediğiniz bir hafta var mı?
Ben takip etmişim konuşmayı güncellemişim canımayy tebrikler neşeyle sağlıkla gelsin
sağlıkla gelsiin inşallah
hayırlı olsun sağlıkla gelsin
aegamze canım bu arada benim erkek cinsiyeti paylaşınca seni etiketlemeyi unuttum tahmini doğum da 14 ocak olarak güncelleyebilirsen sevinirim
Ben de 4 kilo almışımKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
Hahahaa çok değil ama 4 kilo yani öyle inanmak istiyorumBen de 4 kilo almışım
Daha yolun başındayız bu durum beni korkutuyorHahahaa çok değil ama 4 kilo yani öyle inanmak istiyorum
Ben kilo almadm ama karnim 6 aylik gibi oldu bir anda ilginc bir sekildeKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
Kilo almadıysan iç karnın dardır canım benimkisi kilo mu göbek mi bilemiyorumBen kilo almadm ama karnim 6 aylik gibi oldu bir anda ilginc bir sekilde
Ayyy deme yaaa zaten şişkoyumDaha yolun başındayız bu durum beni korkutuyor
Halbuki bu ikinci gebeligim ilkinde de karnim hemen cikmamisti bunda da oyle olur saniyordum ama bir anda kocaman gobegim olduKilo almadıysan iç karnın dardır canım benimkisi kilo mu göbek mi bilemiyorum
Verdiğim 2 kilodan birini yeni aldım bebek daha 120 gr hayırlısı bakalım sonlar önemliKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
Yaaaa demek ki her hamilelik farklı oluyor benimde karnım bu hafta birden büyüdü sanki öncekiler gazmış yeni anladımHalbuki bu ikinci gebeligim ilkinde de karnim hemen cikmamisti bunda da oyle olur saniyordum ama bir anda kocaman gobegim oldu
Ay maşallahVerdiğim 2 kilodan birini yeni aldım bebek daha 120 gr hayırlısı bakalım sonlar önemli
13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir banaKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
85ile gebe kaldım.hiç bulantım kusmam olmadı.iştahımda ne kapandı ne açıldı.standart devam ediyor. 12+4teyim ve 1 kilo almışım. Böyle devam edebilirsem ne mutlu bana.Ama eminim bir yerde yuvarlana yuvarlana 100 e doğru gidicek kiloKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
Benim ilkinde preklamsi sorunum olmuştu çok kilo almamam gerekiyor o yüzden hedefim10Ay maşallahkilo problemi olunca insan stres oluyor gerçi dediğin gibi ikimizde sağlıklı olalım gerisi hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?