Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Ben de hiç kilo almamışım henüz ama ilginç bir şekilde karnım baya belli oluyor 14+2deyim cuma randevum var 3 haftadır görmüyorum miniği merak ve endişe içindeyim

Kızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan

Ben takip etmişim konuşmayı güncellemişim canım sağlıkla gelsin

Kızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir bana

85ile gebe kaldım.hiç bulantım kusmam olmadı.iştahımda ne kapandı ne açıldı.standart devam ediyor. 12+4teyim ve 1 kilo almışım. Böyle devam edebilirsem ne mutlu bana.Ama eminim bir yerde yuvarlana yuvarlana 100 e doğru gidicek kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…