Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir bana
Ayyy gözünüz aydın sağlıkla kavuşun bebişlerinize banada ikiz denilmişti biri gelişmedi kanamam olunca düşük riskim var diye yedim yedim yattım ondan geldi kilolar

Hahahaha bende öyle düşünüyorum valla kız bide hiç tatlı yiyemediğim halde alıyorum kilo neyse halledeceğiz bebişler sağlıklı olsunda

Benim normalde 3 nisan olan sati 6 ya çektiler doğum 11 Ocak gözüküyor senin de 8 olması lazım 28 zor ama bence Aralık'ta doguracagiz diye hissediyorum
Ben şimdi kontrol ettim 17 ocak diyor benim sat normalde 7 nisan ama bebeğe göre 12 nisan oldu

Bu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz

13+5teyim midem hala kotu
Birsey yerken degil ama yedikten sonraki hissiyat berbat
Bir an once gecse su bulantilar valla hayattan sogudum
Bende aynıyım yerken yiyorum bazı tatlarda dikkat ediyorum mesela ekşili şeyler midemi daha çok ekşitir diye yiyemiyorum seçiyorum ama yedikten sonrada şişkinlik bir rahatsızlık hissi oluyor yani yemeye de gelmiyor ben anlamadım yemesem açlığa gelmiyor. Çok zor geçiyor ya bulantısı olmayıp iyi olanlara çok özeniyorum.

13+5teyim midem hala kotu
Birsey yerken degil ama yedikten sonraki hissiyat berbat
Bir an once gecse su bulantilar valla hayattan sogudum
Benim de aynı böyle ne yersem yiyeyim sonrasında ağzımda rezalet bir tat kötü bir his bırakıyor. Şu an 14+2deyim tatlı yemediğim sürece pek olmuyor artık diyebilirim

Bende duyuyorum mide bulantisi olmayan cevremde valla ne kadar sansli olduklarini bilseler
Hamileligin en kotu yani bu bulanti valla

B
Bu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz
Ben tatildeyim 3 haftadır yarın döneceğim arabayla uzun yol geldik denize vs girdim dolaştım gezdim. Ben his olarak kötü bir şey hissetmiyorum döndüğümde randevum var umarım her şey yolundadır. Uzun yolculuk kuyruk sokumu ağrısı yaptı sadece ama uzanıp dinlenince diğer güne kalmamıştı.

Benim de aynı böyle ne yersem yiyeyim sonrasında ağzımda rezalet bir tat kötü bir his bırakıyor. Şu an 14+2deyim tatlı yemediğim sürece pek olmuyor artık diyebilirim
Ben o tadı şeker aldım geçiremedim şeker de midemi kötü yaptı bu mentosun meyvelilerinden atayım dedim daha kötü oldum şeker eriyip yutunca. Şimdi falım sakızla falan dengelemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…