Ayyy gözünüz aydın sağlıkla kavuşun bebişlerinize13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir bana
Hahahaha bende öyle düşünüyorum valla kız bide hiç tatlı yiyemediğim halde alıyorum kilo neyse halledeceğiz bebişler sağlıklı olsunda85ile gebe kaldım.hiç bulantım kusmam olmadı.iştahımda ne kapandı ne açıldı.standart devam ediyor. 12+4teyim ve 1 kilo almışım. Böyle devam edebilirsem ne mutlu bana.Ama eminim bir yerde yuvarlana yuvarlana 100 e doğru gidicek kilo
Preklamsi ne canım ilk defa duydum gerçi ilk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorumBenim ilkinde preklamsi sorunum olmuştu çok kilo almamam gerekiyor o yüzden hedefim10
Ben şimdi kontrol ettim 17 ocak diyorBenim normalde 3 nisan olan sati 6 ya çektiler doğum 11 Ocak gözüküyor senin de 8 olması lazım 28 zorama bence Aralık'ta doguracagiz diye hissediyorum
Bana da doğum sonuna kadar kullancam gibi geliyor.15 haftadayım hala bulantı devam geceleri 2 prilam atıp yatıyorum anca öyle ama bıraksam mı acaba bulantım bitmiş midir denemek istiyorum ama korkuyorum da
Ah benimde öyle işte şuan kaçıncı haftadasın? Sürekli bozuk midem ağzımın tadı da öyle bıktım valla.Ben prilam icmeme ragmen midem dönüyor ya eksime yapiyor gibi
Birakmayi dusunmedim o yuzden
Biraksam cok kotu olurum diye dusunuyorum
13+5teyim midem hala kotuAh benimde öyle işte şuan kaçıncı haftadasın? Sürekli bozuk midem ağzımın tadı da öyle bıktım valla.
Bende aynıyım yerken yiyorum bazı tatlarda dikkat ediyorum mesela ekşili şeyler midemi daha çok ekşitir diye yiyemiyorum seçiyorum ama yedikten sonrada şişkinlik bir rahatsızlık hissi oluyor yani yemeye de gelmiyor ben anlamadım yemesem açlığa gelmiyor. Çok zor geçiyor ya bulantısı olmayıp iyi olanlara çok özeniyorum.13+5teyim midem hala kotu
Birsey yerken degil ama yedikten sonraki hissiyat berbat
Bir an once gecse su bulantilar valla hayattan sogudum
Benim de aynı böyle ne yersem yiyeyim sonrasında ağzımda rezalet bir tat kötü bir his bırakıyor. Şu an 14+2deyim tatlı yemediğim sürece pek olmuyor artık diyebilirim13+5teyim midem hala kotu
Birsey yerken degil ama yedikten sonraki hissiyat berbat
Bir an once gecse su bulantilar valla hayattan sogudum
Bende duyuyorum mide bulantisi olmayan cevremde valla ne kadar sansli olduklarini bilselerBende aynıyım yerken yiyorum bazı tatlarda dikkat ediyorum mesela ekşili şeyler midemi daha çok ekşitir diye yiyemiyorum seçiyorum ama yedikten sonrada şişkinlik bir rahatsızlık hissi oluyor yani yemeye de gelmiyor ben anlamadım yemesem açlığa gelmiyor. Çok zor geçiyor ya bulantısı olmayıp iyi olanlara çok özeniyorum.
Haftaya ben gidiyorum ama şöyle bir şey var biz daha yeni evliyiz eşimle nikahımız mayıstaydı. Bu cumartesi düğünümüz var haftaya da balayına gideceğiz.Bu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz
Tatli mi tetikliyor acabaBenim de aynı böyle ne yersem yiyeyim sonrasında ağzımda rezalet bir tat kötü bir his bırakıyor. Şu an 14+2deyim tatlı yemediğim sürece pek olmuyor artık diyebilirim
Ben tatildeyim 3 haftadır yarın döneceğim arabayla uzun yol geldik denize vs girdim dolaştım gezdim. Ben his olarak kötü bir şey hissetmiyorum döndüğümde randevum var umarım her şey yolundadır. Uzun yolculuk kuyruk sokumu ağrısı yaptı sadece ama uzanıp dinlenince diğer güne kalmamıştı.Bu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz
Ay çok şükür hiç midem bulanmadı hatta hamile mi değilim diye ağladığım olmuştur Allah yardımcın olsun kuzumBende duyuyorum mide bulantisi olmayan cevremde valla ne kadar sansli olduklarini bilseler
Hamileligin en kotu yani bu bulanti valla
Herkes geçecek az kaldı diyor ama bakalım ne zaman.Bende duyuyorum mide bulantisi olmayan cevremde valla ne kadar sansli olduklarini bilseler
Hamileligin en kotu yani bu bulanti valla
Olabilir özellikle tatlıdan sonra çok oluyor meyve de aynı şekilde. Yerken inanılmaz keyifle yiyorum ama 15 dk sonra mutlaka naneli sakız vs çiğnemem gerekiyorTatli mi tetikliyor acaba
Ne yersem yiyeyim oluyor bende ya
Ben o tadı şeker aldım geçiremedim şeker de midemi kötü yaptı bu mentosun meyvelilerinden atayım dedim daha kötü oldum şeker eriyip yutunca. Şimdi falım sakızla falan dengelemeye çalışıyorum.Benim de aynı böyle ne yersem yiyeyim sonrasında ağzımda rezalet bir tat kötü bir his bırakıyor. Şu an 14+2deyim tatlı yemediğim sürece pek olmuyor artık diyebilirim
Çok şanslısın canım maşallah bende böyle olmayı çok isterdim.Ay çok şükür hiç midem bulanmadı hatta hamile mi değilim diye ağladığım olmuştur Allah yardımcın olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?