Evet evet şeker ve tatlı daha kötü yapıyor. Tatlı yememeye çalışıyorum artık. Ama ağız tadı dışında şükür genel bir mide bulantım kalmadı zaten çok azdı o bulantı tamamen bitti.Ben o tadı şeker aldım geçiremedim şeker de midemi kötü yaptı bu mentosun meyvelilerinden atayım dedim daha kötü oldum şeker eriyip yutunca. Şimdi falım sakızla falan dengelemeye çalışıyorum.
Karpuz bile yiyemiyorum 1 dilim anca yiyorum o bile tuhaf yapiyor midemi:/Olabilir özellikle tatlıdan sonra çok oluyor meyve de aynı şekilde. Yerken inanılmaz keyifle yiyorum ama 15 dk sonra mutlaka naneli sakız vs çiğnemem gerekiyor
Sagolasin canimAy çok şükür hiç midem bulanmadı hatta hamile mi değilim diye ağladığım olmuştur Allah yardımcın olsun kuzum
Bence kullanma ben ilac aldim diye hastanelik oldum mide bulantimi cektim ilac almdmBende halâ ilaç içiyorum
Gebelik zehirlenmesi diye geçiyor idrar tahlili ve yüksek tansiyon ile tespit ediliyor genelde 24. Hafta sonrası ortaya çıkabiliyor benim son hafta olmuştu 38 dePreklamsi ne canım ilk defa duydum gerçi ilk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorumhiçbir sıkıntı olamayacak inş
Hangi ilaç? Geceleri bir tane prilam içiyorum ilk hamileliğimde de yan etkisini görmemiştim amaBence kullanma ben ilac aldim diye hastanelik oldum mide bulantimi cektim ilac almdm
Prillam bende aldigim gibi kusuyordum daha cok kusma yapti bende sivi kaybi yasamiyim diye 1 hafta yattim ve ilaci hic kullanmdim bi iki tane aldim bittiHangi ilaç? Geceleri bir tane prilam içiyorum ilk hamileliğimde de yan etkisini görmemiştim ama
Anladım canım belki senin bünyene yaramamıştırPrillam bende aldigim gibi kusuyordum daha cok kusma yapti bende sivi kaybi yasamiyim diye 1 hafta yattim ve ilaci hic kullanmdim bi iki tane aldim bitti
Olabilir cnmAnladım canım belki senin bünyene yaramamıştır
Doktor bana gece yatmadan 2 sabah ac karnina 1 prilam dediHangi ilaç? Geceleri bir tane prilam içiyorum ilk hamileliğimde de yan etkisini görmemiştim ama
Sabah içemiyorum felaket sersemlik yapıyor. Allahtan yaz tatilindeyimde iş olsa felaketDoktor bana gece yatmadan 2 sabah ac karnina 1 prilam dedi
Evet ben 7+2 civarı kalp duyabildim bir sürü olumsuz şey söylendi ama şükür yoluna girdiKizlar goren bilen cevap verebilirmi geç döllenme yaşayan varmı 7 haftasinda arkadasim gitmis kalp atisi yok dems belki gec dollenmedir demisler varmi boyle bir durumla karsilasan
Onunkide 7+3 falan doktor gec dollenme belki demis kizda korkmus rabbik.kimsenin kucagini bos birakmasinEvet ben 7+2 civarı kalp duyabildim bir sürü olumsuz şey söylendi ama şükür yoluna girdi
9.haftaya kadar duyulmayabiliyor muhtemelen 2 hafta kadar gozlemlerlerKizlar goren bilen cevap verebilirmi geç döllenme yaşayan varmı 7 haftasinda arkadasim gitmis kalp atisi yok dems belki gec dollenmedir demisler varmi boyle bir durumla karsilasan
Ben ilk hafta gozumu acamiyordum surekli uykum geliyordu sersem gibiydim ama simdi bunyem alisti sanirimSabah içemiyorum felaket sersemlik yapıyor. Allahtan yaz tatilindeyimde iş olsa felaket
Insallah onunda saglikli gebeliktir9.haftaya kadar duyulmayabiliyor muhtemelen 2 hafta kadar gozlemlerler
Aa hayırrrBana da doğum sonuna kadar kullancam gibi geliyor.
Al benden de o kadar su an bile sakız çiğniyorum meselaBen o tadı şeker aldım geçiremedim şeker de midemi kötü yaptı bu mentosun meyvelilerinden atayım dedim daha kötü oldum şeker eriyip yutunca. Şimdi falım sakızla falan dengelemeye çalışıyorum.
Ben varım doğurdum doğuracağım o haldeyim hele şişkinlik yapacak bişey de yediysem akşama doğru yere göğe sığamıyorum karnımdan. Kimse 3 aylık olduğumuza inanmıyorKızlar benim gibi göbeği önden giden var mı ya15 haftalığız henüz ama göbek maşallah 6 aylık gibi. Son bir hafta içinde böyle birden büyüdü sanki
Hayırrrr çok olmamalı çünkü bende 3 kilo almışım 15. HaftadayımKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?