Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Ben o tadı şeker aldım geçiremedim şeker de midemi kötü yaptı bu mentosun meyvelilerinden atayım dedim daha kötü oldum şeker eriyip yutunca. Şimdi falım sakızla falan dengelemeye çalışıyorum.
Evet evet şeker ve tatlı daha kötü yapıyor. Tatlı yememeye çalışıyorum artık. Ama ağız tadı dışında şükür genel bir mide bulantım kalmadı zaten çok azdı o bulantı tamamen bitti.

Olabilir özellikle tatlıdan sonra çok oluyor meyve de aynı şekilde. Yerken inanılmaz keyifle yiyorum ama 15 dk sonra mutlaka naneli sakız vs çiğnemem gerekiyor
Karpuz bile yiyemiyorum 1 dilim anca yiyorum o bile tuhaf yapiyor midemi:/
Ogluma yemek hazirlamam gerekiyor kiymayi kavururken bile icim disima cikiyor et gormek istemiyorum resmen
Ama disarda lahmacun yiyebiliyorum tuhaf
Ay çok şükür hiç midem bulanmadı hatta hamile mi değilim diye ağladığım olmuştur Allah yardımcın olsun kuzum
Sagolasin canim valla hic aglama sanslisin gercekten bel agrisi falan da kotudur hamilelikte ama bu bulanti apayri birsey
Tuplerimi baglaticam bir daha hamilelik istemiyorum ben

Preklamsi ne canım ilk defa duydum gerçi ilk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorum hiçbir sıkıntı olamayacak inş
Gebelik zehirlenmesi diye geçiyor idrar tahlili ve yüksek tansiyon ile tespit ediliyor genelde 24. Hafta sonrası ortaya çıkabiliyor benim son hafta olmuştu 38 de

Kizlar goren bilen cevap verebilirmi geç döllenme yaşayan varmı 7 haftasinda arkadasim gitmis kalp atisi yok dems belki gec dollenmedir demisler varmi boyle bir durumla karsilasan

Kizlar goren bilen cevap verebilirmi geç döllenme yaşayan varmı 7 haftasinda arkadasim gitmis kalp atisi yok dems belki gec dollenmedir demisler varmi boyle bir durumla karsilasan
Evet ben 7+2 civarı kalp duyabildim bir sürü olumsuz şey söylendi ama şükür yoluna girdi

Ben o tadı şeker aldım geçiremedim şeker de midemi kötü yaptı bu mentosun meyvelilerinden atayım dedim daha kötü oldum şeker eriyip yutunca. Şimdi falım sakızla falan dengelemeye çalışıyorum.
Al benden de o kadar su an bile sakız çiğniyorum mesela yoksa zehir gibi hatta bazen demir yalamış gibi

Kızlar benim gibi göbeği önden giden var mı ya 15 haftalığız henüz ama göbek maşallah 6 aylık gibi. Son bir hafta içinde böyle birden büyüdü sanki
Ben varım doğurdum doğuracağım o haldeyim hele şişkinlik yapacak bişey de yediysem akşama doğru yere göğe sığamıyorum karnımdan. Kimse 3 aylık olduğumuza inanmıyor

Kızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
Hayırrrr çok olmamalı çünkü bende 3 kilo almışım 15. Haftadayım bende çok taktım kafama ama benim iştahım çok açık ondan aldım kiloları duramıyorum neyse bebeklerimiz sağlıkla gelsin de ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…