- 15 Ocak 2014
- 5.988
- 5.199
- 398
Bende 87 ile13+4 deyim 3 kilo almışım doktorum 2 ayda 2 kilo alma hakkın var dedi ona göre beslenmene dikkat et diye ekledi 89 la hamile kaldım ikizlere hamileyim aşırı kilo alımı baya sıkıntı olabilir bana
Hayır canım iki doğumumda o kilolardaydim sıkıntı yaşamadım aksine kilolu insanı sezeryan zorlar diye düşünüyorum sezeryan olmak istemiyorum hayrlisu olsun ikiz olduğu için bilmiyorum ne olurKizlar yüksek kilo 90-100 arası mesela normal doğuma engel mi
Doktoruna sordum 3ayi doldurdun dura dura seyahat edebilirsin Max 3_4saatte bir ara verip hareket etmelisin dedi havuz tavsiy etmiyor enfeksiyon için deniz de nadiren girebilirsin dedi bakalım artık izin çıktı planlar yapilsinBu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz
Kız çıktı :)) cinsiyeti öğrendik.doktorumda çok şaşırdığını söyledi.Bence erkek olacak sizin
Yaa çok sevindimKız çıktı :)) cinsiyeti öğrendik.doktorumda çok şaşırdığını söyledi.
Erkek annesine benziyorsunuz diyordu hep. Fetal dna yanılmadı ise kız :))
Oh ne güzel umarım bu doğum da çok kolay geçerHayır canım iki doğumumda o kilolardaydim sıkıntı yaşamadım aksine kilolu insanı sezeryan zorlar diye düşünüyorum sezeryan olmak istemiyorum hayrlisu olsun ikiz olduğu için bilmiyorum ne olur
Öyle mi Allah korusun inş bir daha olmaz canımGebelik zehirlenmesi diye geçiyor idrar tahlili ve yüksek tansiyon ile tespit ediliyor genelde 24. Hafta sonrası ortaya çıkabiliyor benim son hafta olmuştu 38 de
Valla sıcak falan dinlemiyorum maşallahım varHayırrrr çok olmamalı çünkü bende 3 kilo almışım 15. Haftadayımbende çok taktım kafama ama benim iştahım çok açık ondan aldım kiloları duramıyorum neyse bebeklerimiz sağlıkla gelsin de ne diyelim
Kac haftalik bebeginizz ay ne guzel hemen hamile kalmissinizHaftaya ben gidiyorum ama şöyle bir şey var biz daha yeni evliyiz eşimle nikahımız mayıstaydı. Bu cumartesi düğünümüz var haftaya da balayına gideceğiz.
Ara ara mola verip yuruyus oneriyorlar donuste oyle deneyin isterseniz bende istiyorum da korkuyorum bisey olursa diyeB
Ben tatildeyim 3 haftadır yarın döneceğim arabayla uzun yol geldik denize vs girdim dolaştım gezdim. Ben his olarak kötü bir şey hissetmiyorum döndüğümde randevum var umarım her şey yolundadır. Uzun yolculuk kuyruk sokumu ağrısı yaptı sadece ama uzanıp dinlenince diğer güne kalmamıştı.
Hayırrrr çok olmamalı çünkü bende 3 kilo almışım 15. HaftadayımKızlar kaç kilo aldınız 15. Haftadayım 4 kilo çok mu o 4 kiloyu ilk iki ay aldım yatmaktan uyumaktan
Ben kendimi şöyle avutuyorum; bebek doğunca iki bebeğim olacak ve koşturmaktan tüm kilolar gidecekValla sıcak falan dinlemiyorum maşallahım varolsun canım sonuçta hamişiz keyfini çıkartalım
sağol canım hepimizin bebişlerş sağlıkla gelsiinBen takip etmişim konuşmayı güncellemişim canımsağlıkla gelsin
Bana doktorum dünyanın her yerine gidebilirsin demişti taa 10. Haftamda sorduğumda. İsterseniz siz de bir danışın. Evet evet yolda 2 saatte bir mola verip yürüdüm ama yine de oturmak ağrı yaptı ama çok problem değil. Perşembe randevuma gideyim her şey yolundadır inşallah size 3 haftalık tatilimin sonucunu söylerimAra ara mola verip yuruyus oneriyorlar donuste oyle deneyin isterseniz bende istiyorum da korkuyorum bisey olursa diye
Bende 2 haftadır görmüyorum daha 10 günüm var ama kesinlikle zaman asla geçmiyor bebeğim benimle olduğu halde galiba görmediğim icin özledim inanır mısınKızlar ilk defa bebeğimi 3 haftadır görmüyorum, ve kontrole daha 1 haftam var. Ne zormuş böyle uzun beklemek… sanki hamile değilmişim gibi bebeği görmeyince.
Zaten garip rüyalar gördüm, hastanede yatıyormuşum ve elime telefonu alıp bu gruba “kızlar ben doğurdum” yazıyorum
Benim de 2 hafta bitti kaldı 2 hafta ama zor gerçekten günler geçmiyor sankiKızlar ilk defa bebeğimi 3 haftadır görmüyorum, ve kontrole daha 1 haftam var. Ne zormuş böyle uzun beklemek… sanki hamile değilmişim gibi bebeği görmeyince.
Zaten garip rüyalar gördüm, hastanede yatıyormuşum ve elime telefonu alıp bu gruba “kızlar ben doğurdum” yazıyorum
Bir an önce hareketlerini hissetmeye başlasak rahatlayacağız ya bugün 16 hafta oldu taa 11 ağustosta gideceğim bende dr aKızlar ilk defa bebeğimi 3 haftadır görmüyorum, ve kontrole daha 1 haftam var. Ne zormuş böyle uzun beklemek… sanki hamile değilmişim gibi bebeği görmeyince.
Bir tanıdığım var şu an 15 haftalık falan 3.gebeliği.ilk 2 sini normal doğurdu.Ve nerden baksan kesinlikle 90 kilo üstüdür. Bunun kilodan ziyade yapı ile alakası var.Kızın ablası yengem olur(abimin eşi) çok zayıftı.İlk yiğenimi doğururken çok zorluk çekmişti.12 saatten fazla sancı çekmişti.İkincisinde yanında değildim.3.yeğenimi de sezeryan oldu.Yani dediğim gibi bu bünye ile alakalı.Bazılarımız pıt diye 1 saatte doğurabilirken,bazılarımız belki 24 saat sancı çekmek zorunda kalacak.Bazılarımız sezeryanden korkarken bazılarımız normal doğumdan korkuyor.Dua edeceğiz ne olursa olsun sağlıkla olsun herşeyimizKizlar yüksek kilo 90-100 arası mesela normal doğuma engel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?