Bebeği görünce kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum… bende cinsiyeti cok merak ediyorumBende 2 haftadır görmüyorum daha 10 günüm var ama kesinlikle zaman asla geçmiyor bebeğim benimle olduğu halde galiba görmediğim icin özledim inanır mısın
Bende garip rüyalar görüyorum hatta dün gece doktor cinsiyeti kağıda yazmış katlamış Bende yanlışlıkla açıyorum ve kız yazıyor şok oluyorum psikolojim bozuldu meraktan
Aynen öyle ya bu ne belirsizlikBir an önce hareketlerini hissetmeye başlasak rahatlayacağız ya bugün 16 hafta oldu taa 11 ağustosta gideceğim bende dr a
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsinBir tanıdığım var şu an 15 haftalık falan 3.gebeliği.ilk 2 sini normal doğurdu.Ve nerden baksan kesinlikle 90 kilo üstüdür. Bunun kilodan ziyade yapı ile alakası var.Kızın ablası yengem olur(abimin eşi) çok zayıftı.İlk yiğenimi doğururken çok zorluk çekmişti.12 saatten fazla sancı çekmişti.İkincisinde yanında değildim.3.yeğenimi de sezeryan oldu.Yani dediğim gibi bu bünye ile alakalı.Bazılarımız pıt diye 1 saatte doğurabilirken,bazılarımız belki 24 saat sancı çekmek zorunda kalacak.Bazılarımız sezeryanden korkarken bazılarımız normal doğumdan korkuyor.Dua edeceğiz ne olursa olsun sağlıkla olsun herşeyimiz
İlkinde 17. Haftada hissetmiştim inşallah yine öyle olur habire ayaklarımı uzatıp hissetmeye çalışıyorumAynen öyle ya bu ne belirsizlik
Bende her sabah test ediyorum karnımıİlkinde 17. Haftada hissetmiştim inşallah yine öyle olur habire ayaklarımı uzatıp hissetmeye çalışıyorum
İnsallah canimm bende gidince danisicam bu konuyu sagolBana doktorum dünyanın her yerine gidebilirsin demişti taa 10. Haftamda sorduğumda. İsterseniz siz de bir danışın. Evet evet yolda 2 saatte bir mola verip yürüdüm ama yine de oturmak ağrı yaptı ama çok problem değil. Perşembe randevuma gideyim her şey yolundadır inşallah size 3 haftalık tatilimin sonucunu söylerim
Bende de var suyu da cok iciyorum ama yani asiri idrara cikiyorum ozellikle disari falan cikinca zor oluyor daha arabadan inemeden ben sıkısıp tuvalet aramaya basliyorum su icmeyince de boyle ama icince daha cok yine de su onemli oldugu icin bu sebepten azaltmamaya calisiyorumKizlar sürekli idrar hissi var bende suyu çok iciyorum ondan mı bilmiyorum yanma vs yok , akıntım en başından beri çok fazla var ama koku falan yok normal akinti şeklinde. 9 haftalıkken bı idrar vermistim ama enfeksiyon çıkmadı normaldi , sizde bu durum nasıl ister istemez tedirgin oluyorum.
Enfeksiyon şüphesi olustu bende ya gebelikte çok yayginmis , sık idrara çıkma son aylarda olur diye biliyorum ama maşallah bende hiç tutamıyorumBende de var suyu da cok iciyorum ama yani asiri idrara cikiyorum ozellikle disari falan cikinca zor oluyor daha arabadan inemeden ben sıkısıp tuvalet aramaya basliyorum su icmeyince de boyle ama icince daha cok yine de su onemli oldugu icin bu sebepten azaltmamaya calisiyorum
Bende tesadüfen idrar verdim ve dr ciddi enfeksiyon oluşmuş dedi idrar kültürü vs derken antibiyotik başladık ama 2 gün olmadan böbreklere kadar çıktı ağrısı inşallah sizin daha kolay olur sürecinizEnfeksiyon şüphesi olustu bende ya gebelikte çok yayginmis , sık idrara çıkma son aylarda olur diye biliyorum ama maşallah bende hiç tutamıyorum
Ben gittim bu yıl bir sıkıntı olmadıBu yaz tatil planlayaniniz ya da daha onceki gebeliklerinde tatile gideniniz var mi onerir misiniz
Aa baska belirti yok muydu yaparken yanma ya da akinti vsBende tesadüfen idrar verdim ve dr ciddi enfeksiyon oluşmuş dedi idrar kültürü vs derken antibiyotik başladık ama 2 gün olmadan böbreklere kadar çıktı ağrısı inşallah sizin daha kolay olur süreciniz
Hayır malesef olmadı ishal de oldum oda arttı bazen idrar enfeksiyonu da sebep olur dedi dr acile gittim ama serum dışında bir tedavisi de yokmuş ishalinAa baska belirti yok muydu yaparken yanma ya da akinti vs
Tebrikler
Öyle mi bak bu güzel haberTebriklerhanımcım geliyor
Kacıncı haftadasınKızlar ben uyuyamıyorum ya aşırı yorgunum uykusuzluk çok zorluyor
Kacıncı haftadasın
Anladım 10 ve 11 de bende öyleydimde ondan sordum geçer zamanla hormonlardan oluyor13 oldu bugün
Yok aslında tam tersi 98 kg ile hamile kaldımBenim 16+5 oldu ben de 1.5 2 litre içmeye zorluyorum kendimi zayıf mısın acaba doktorum karın içi dar olunca da oluyor demişti geçerli bir bilgi mi merak ettim
56 idim 3 ayda 2 kilo almışım 58 im tabbi benim şartlar zor küçük bebeğime bakıyorum çalışıyorum ve artı ev işleri fazla kilo alamadımKızlar selam kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?