Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    62
Bebeği görünce kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum… bende cinsiyeti cok merak ediyorum

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Kızlar hamilelik sürecinde ilaç kullanan var mı.Mental olarak çöktüm midem için ilaç kullanmak zorundayım ilaçların üzerinde hamilelikte doktora danışın yazısını gördükçe kahroluyorum çocuğa bir zararı olacak diye aklım çıkıyor.Doktor verdi tabi ama içim hep huzursuz ilacı almamayı denedim mahvoldum ne yapacağımı bilemiyorum ağlamayacağım diyorum kendimi tutuyorum çok çaresizim.Yazmak istedim belki benim durumumda olan vardır.Mantıklı düşünemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum

İnsallah canimm bende gidince danisicam bu konuyu sagol

Bende de var suyu da cok iciyorum ama yani asiri idrara cikiyorum ozellikle disari falan cikinca zor oluyor daha arabadan inemeden ben sıkısıp tuvalet aramaya basliyorum su icmeyince de boyle ama icince daha cok yine de su onemli oldugu icin bu sebepten azaltmamaya calisiyorum

Enfeksiyon şüphesi olustu bende ya gebelikte çok yayginmis , sık idrara çıkma son aylarda olur diye biliyorum ama maşallah bende hiç tutamıyorum

Enfeksiyon şüphesi olustu bende ya gebelikte çok yayginmis , sık idrara çıkma son aylarda olur diye biliyorum ama maşallah bende hiç tutamıyorum
Bende tesadüfen idrar verdim ve dr ciddi enfeksiyon oluşmuş dedi idrar kültürü vs derken antibiyotik başladık ama 2 gün olmadan böbreklere kadar çıktı ağrısı inşallah sizin daha kolay olur süreciniz

Aa baska belirti yok muydu yaparken yanma ya da akinti vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…