Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
öyle tabi... biraz rahat olmak lazım galiba.. anne içgüdüsüne güvenmek lazım sağlıkla gelsin miniklerimiz :)

Barbunyanın da konservesine bayılırım ama şimdi yaaa :))
ahahah sevecegınızı ummadan yazdım tadı taaa 15 yıl once unvde yemıstım ama aklımda kaldıgına gore sevıyormusum demek kı eşim gaz yapan baklıyatlardan yemez o yemeyınce ben de pişirmem . zaten 2 kişilik yemek yapıyorum :) guzel giderdi :))

Bende kac gundur kesfette gün tabaklari goruyorum islak kek kisir makarna salatasi tursu vs
Insan tek birseyi aserir ben resmen 4 cesit sey aseriyorum

Bende kac gundur kesfette gün tabaklari goruyorum islak kek kisir makarna salatasi tursu vs
Insan tek birseyi aserir ben resmen 4 cesit sey aseriyorum
ahh canımm. ben de aılemden uzakta ve pek de cevresı olmayan bır kadıncagızım. senı cok ıyı anladım :) bı gun kek patates salatası bi de puding biskuvi dandık pastasını yaptım oh mıs .. günümsü bişi oldu kurtardı yani

Soyle 3 5 komsumuz olaydi cardakta toplanip gun yapaydik falan cok ozeniyorum ya
Valla gecen canim cekti usenmedim kizartma yaptim ustune domatesli sos
Kac dilim ekmek yedim hatirlamiyorum
Benim esim pek kekle tatliyla arasi yoktur yapinca koca tepsiyi ben yiyorum o yuzden pek de yanasmiyorum 3 gunde 12 dilim kek yemis oluyorum

oooh afiyet bal seker olsun :)) evladına can kan olsun amin bursaya gıdınce annem ne ozendıysem 1 hafta her gune yaya yaya yapardı. hamıleyım dıye yol cekmıyım dedım gıtmeyınce de boyle oldu aaa ben de gece gece kalkp 3 bıber kavurup yemiştim usenmek de gelmemiş aklıma .

Ay rezalet rezalet hiç bulaşmaaa. Pirinçleri lapa ve kumlu gibii ay ay o kadar diyim sana
Bi tane takip ettigim az taninmis bir fenomen var herseyi de yemez begenmez o yemisti begenmisti o gunden sonra merak sarmistim ama hic denk gelmedim markette
Yerken sey diyordu "3 tane kafi daha fazla yiyemem"

Amin canim sagolasin tum bebislerimize inşallah
Bende oglumda gece tarhana corbasi pisirip yemistim onda hic asermedim nerdeyse
Ama onda da cok muhallebi yiyordum
Annemlere toplu tasimayla 2 saat uzakliktayim ayni sehirdeyiz ama bir uctan bir uca
Arada gelip aliyorlar bizi
Ozel aracla 1 saati biraz geciyor yol
Gidince de ne seviyorsam onlari yapmis oluyor tatile gitmis gibi hissediyorum eve donesim gelmiyor

haahahahh zaten kalın 1 gibi sarılmış gibiler ahhahaa
Gecen avmde lokanta gibi bi yerde kabakcicegi dolmasi ve sarma gordum
Bi kadin paket yaptiriyordu dedim denicem
Oysaki baska seyler almistik yemek icin o an baska bi mekandan
Aldim 4 dolma 7 8 tane de sarma
Ay cigne cigne bitmiyor sanki macunla sarmislar
Pirincler beton gibi cak cak ses geliyor yerken
Dedim bu ne
Pisman olmustum

Ahahahahh. Ay bizim oturduğumuz şehirde bir kadın var hamurişi dolma tatlı vs yapıyor özel günlerde sip veriyorum allahım diyorum çok istersem alırım kadından aahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…