öyle tabi... biraz rahat olmak lazım galiba.. anne içgüdüsüne güvenmek lazım sağlıkla gelsin miniklerimiz :)Ben mesleğim gereği çok iç içeyim bu da ikinci çocuğum olacak içinde ki sesi dinle o hiç bir zaman yanıltmıyormükemmeli yapmaya çalışmak sadece insanı stresli anne yapıyor. Hepimiz çiçek gibi anneleriz
Sizle de yakınıızz. Allah cümlemize kucağına almayı nasip etsin inşallaahBizde 18 nisan son adet tüp bebekoğlumda tüp bebek gibi bu ikinci olacak nasipse
Barbunyanın da konservesine bayılırım ama şimdi yaaa :))canım konserve ıstedı. barbunya plakı ya da o tadı sarmaya benzemeyen yaprak sarmasınıama ılla kı konserve yanı bırı pişirsin istemem
ahahah sevecegınızı ummadan yazdımBarbunyanın da konservesine bayılırım ama şimdi yaaa :))
Bimdekiler fena degil barbunya da sarma dacanım konserve ıstedı. barbunya plakı ya da o tadı sarmaya benzemeyen yaprak sarmasınıama ılla kı konserve yanı bırı pişirsin istemem
ay hıc markası onemlı degılBimdekiler fena degil barbunya da sarma da
Su burcu sarma mi ne merak etmiyor degilim kocaman 5 6 tane var icinde sadeceay hıc markası onemlı degılkutusunu acıp ordan tırtıklıycam aksama
ahh canımm. ben de aılemden uzakta ve pek de cevresı olmayan bır kadıncagızım. senı cok ıyı anladım :) bı gun kek patates salatası bi de puding biskuvi dandık pastasını yaptım oh mıs .. günümsü bişi oldu kurtardı yaniBende kac gundur kesfette gün tabaklari goruyorum islak kek kisir makarna salatasi tursu vs
Insan tek birseyi aserir ben resmen 4 cesit sey aseriyorum
Soyle 3 5 komsumuz olaydi cardakta toplanip gun yapaydik falan cok ozeniyorum yaahh canımm. ben de aılemden uzakta ve pek de cevresı olmayan bır kadıncagızım. senı cok ıyı anladım :) bı gun kek patates salatası bi de puding biskuvi dandık pastasını yaptım oh mıs .. günümsü bişi oldu kurtardı yani
Ay rezalet rezalet hiç bulaşmaaa. Pirinçleri lapa ve kumlu gibii ay ay o kadar diyim sanaSu burcu sarma mi ne merak etmiyor degilim kocaman 5 6 tane var icinde sadece
Bir ara herkes denedi sosyal medyada
Bulamamistim hic
oooh afiyet bal seker olsun :)) evladına can kan olsun aminSoyle 3 5 komsumuz olaydi cardakta toplanip gun yapaydik falan cok ozeniyorum ya
Valla gecen canim cekti usenmedim kizartma yaptim ustune domatesli sos
Kac dilim ekmek yedim hatirlamiyorum
Benim esim pek kekle tatliyla arasi yoktur yapinca koca tepsiyi ben yiyorum o yuzden pek de yanasmiyorum 3 gunde 12 dilim kek yemis oluyorum
Bi tane takip ettigim az taninmis bir fenomen var herseyi de yemez begenmez o yemisti begenmisti o gunden sonra merak sarmistim ama hic denk gelmedim marketteAy rezalet rezalet hiç bulaşmaaa. Pirinçleri lapa ve kumlu gibii ay ay o kadar diyim sana
haahahahh zaten kalın 1 gibi sarılmış gibiler ahhahaaBi tane takip ettigim az taninmis bir fenomen var herseyi de yemez begenmez o yemisti begenmisti o gunden sonra merak sarmistim ama hic denk gelmedim markette
Yerken sey diyordu "3 tane kafi daha fazla yiyemem"
ama işte defne yapragı mı ne kokuyor da o oyle bı garıp tadda oluyor bilemedim o çikin şeyi istiyorum iştehaahahahh zaten kalın 1 gibi sarılmış gibiler ahhahaa
Amin canim sagolasin tum bebislerimize inşallahoooh afiyet bal seker olsun :)) evladına can kan olsun aminbursaya gıdınce annem ne ozendıysem 1 hafta her gune yaya yaya yapardı. hamıleyım dıye yol cekmıyım dedım gıtmeyınce de boyle oldu aaa ben de gece gece kalkp 3 bıber kavurup yemiştim usenmek de gelmemiş aklıma .
Gecen avmde lokanta gibi bi yerde kabakcicegi dolmasi ve sarma gordumhaahahahh zaten kalın 1 gibi sarılmış gibiler ahhahaa
Ahahahahh. Ay bizim oturduğumuz şehirde bir kadın var hamurişi dolma tatlı vs yapıyor özel günlerde sip veriyorum allahım diyorum çok istersem alırım kadından aahahGecen avmde lokanta gibi bi yerde kabakcicegi dolmasi ve sarma gordum
Bi kadin paket yaptiriyordu dedim denicem
Oysaki baska seyler almistik yemek icin o an baska bi mekandan
Aldim 4 dolma 7 8 tane de sarma
Ay cigne cigne bitmiyor sanki macunla sarmislar
Pirincler beton gibi cak cak ses geliyor yerken
Dedim bu ne
Pisman olmustum
+1 sarmadan soğutur insanıAy rezalet rezalet hiç bulaşmaaa. Pirinçleri lapa ve kumlu gibii ay ay o kadar diyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?