Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offffBende kac gundur kesfette gün tabaklari goruyorum islak kek kisir makarna salatasi tursu vs
Insan tek birseyi aserir ben resmen 4 cesit sey aseriyorum
Bende once tursuya abandim sonra tuzlu seylereAkşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offffhamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak
Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offffhamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak
Hahahhaha maşallahımız var vallahiBende once tursuya abandim sonra tuzlu seylere
Domatesi tuza banip yedim falan
Ama salataliktan tiksindim
Karpuzu bile zor yiyorum
Canim bazen puding cekiyor bazen baklava bazen de kisir tursu falan
Benim bebis cok kararsiz
Benim mide alabora o yuzden
Cinsiyeti erkek mi şenindeBende hayatta acı yemeyen biriydim acı turşu tuzlu jalepeno ne varsa yiyorum bugün dedim bu çocuk acı biberli olacak yaaa
Evet erkek birde net gosterdi oğluşumCinsiyeti erkek mi şenindeooo turşu ekmeğime koymaya gerek duymadan çerez niyetine yiyorum
+1Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offffhamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak
Normal devlet hastaneleri detayli ultrasona sokmuyor mu o kismi anlamadim canimŞehir hastanelerinde, eğitim araştırmalarda proflar var bence onlar bu işi çok iyi yapıyor. Randevular hep kapalı aramak lazım birimleri
Anladimmm bende gereksiz bi risk cikar diye gerildimBenim doktorum sadece ikili yaptiriyor
Oglumda da oyle yapmisti
Ama devlette istendiyse yaptirilabilir ozeldekiler para icin uclu dortlu test isteyenler de var malesef
Ay bende tavuk balik falan bayiliyorum ama zaten gebelikte gereksiz bi gaz olusumu var hele ki bunlari tuketince kotu bi koku ekleniyor uyurken falan da kendini tutamiyorsun haliyle asiri utaniyorum uemek istemiyorum resmen sirf bu sebeptenahahah sevecegınızı ummadan yazdımtadı taaa 15 yıl once unvde yemıstım ama aklımda kaldıgına gore sevıyormusum demek kı eşim gaz yapan baklıyatlardan yemez o yemeyınce ben de pişirmem . zaten 2 kişilik yemek yapıyorum :) guzel giderdi :))
Toplanip bi gun yapsak her sey cozulecek gibiBende once tursuya abandim sonra tuzlu seylere
Domatesi tuza banip yedim falan
Ama salataliktan tiksindim
Karpuzu bile zor yiyorum
Canim bazen puding cekiyor bazen baklava bazen de kisir tursu falan
Benim bebis cok kararsiz
Benim mide alabora o yuzden
Perinatolog yoksa olmuyor canımNormal devlet hastaneleri detayli ultrasona sokmuyor mu o kismi anlamadim canim
Ay maşallah sağlıkla gelsinlerEvet erkek birde net gosterdi oğluşum
Bu saatte soda içiyorum mide yansaina bı nebze iyi gelirse diyeAy maşallah sağlıkla gelsinlerbizimde mideyi yakıp geliyorlar hahahah
ay o bende de var ya. hamilelikten mi yoksa ben biraz kötü günler geçiriyorum stresten mi tam bilemedim. tam olarak kaç haftalıksınız ?Geceleri ben hiç uyuyamıyorum ya kızlar sabahlarıda sersem gibi oluyorum
fetal sonucum geldi çok şükür sağlıklılar ikisi de kız canımm iki tane bal prensesimm olacak çok şükürBende 87 ile
İkizlerin cinsiyeti belli oldu mu bende çok merak ediyorum perşembe 13 oluyorum gideceğiz inş. Gösterirler mi çok merak ediyorum
Hayır canım iki doğumumda o kilolardaydim sıkıntı yaşamadım aksine kilolu insanı sezeryan zorlar diye düşünüyorum sezeryan olmak istemiyorum hayrlisu olsun ikiz olduğu için bilmiyorum ne olur
17 yim ben geceleri yüzüstü yatamamakta etkiliyor sanırım. Ama stres varsa sebep odur kafanın içi doluyken uyumakta zorlaşıyoray o bende de var ya. hamilelikten mi yoksa ben biraz kötü günler geçiriyorum stresten mi tam bilemedim. tam olarak kaç haftalıksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?