Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Kızlaar ne güzel yemeklerden bahsediyosunuz ben de sabah mıhlama yapayım dedim tereyağ içinde yüzen peynir oldu ve koca ekmeğin yarısını kendim yedim...

Bende kac gundur kesfette gün tabaklari goruyorum islak kek kisir makarna salatasi tursu vs
Insan tek birseyi aserir ben resmen 4 cesit sey aseriyorum
Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offff hamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak

Akşama kısır yapcam şöyle acılı ekşili offff hamile olduğumdan beri tatlı yiyemiyorum acı ekşi tuzlu benim oğlan acı biber olarak doğacak
Bende once tursuya abandim sonra tuzlu seylere
Domatesi tuza banip yedim falan
Ama salataliktan tiksindim
Karpuzu bile zor yiyorum
Canim bazen puding cekiyor bazen baklava bazen de kisir tursu falan
Benim bebis cok kararsiz
Benim mide alabora o yuzden

Hahahhaha maşallahımız var vallahi ay ama tatlı yiyemiyorum hala oda geçerse bana kimse dur diyemez

Ay bende tavuk balik falan bayiliyorum ama zaten gebelikte gereksiz bi gaz olusumu var hele ki bunlari tuketince kotu bi koku ekleniyor uyurken falan da kendini tutamiyorsun haliyle asiri utaniyorum uemek istemiyorum resmen sirf bu sebepten

Toplanip bi gun yapsak her sey cozulecek gibi

selamm kızlar fetal testimiz beklediğimizden erken geldi çoook şükür iki bebişimiz de sağlıklı allahıma şükürler olsun vee cinsiyetleri de belli olmuş olfu böylelikle eşimle baş başa sahilde pastayla öğreniriz diye düşünmüştüm ama sabırsız davrandım biraz iki prensesimizz olacakk

fetal sonucum geldi çok şükür sağlıklılar ikisi de kız canımm iki tane bal prensesimm olacak çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…