Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
17 yim ben geceleri yüzüstü yatamamakta etkiliyor sanırım. Ama stres varsa sebep odur kafanın içi doluyken uyumakta zorlaşıyor
Ben hala yüzüstü yatıyorum ya huzursuzum bir de gece boyu aşermem falan da olmadı arada şu olsa fena olmaz dediğim oldu ama bi kaç saniye sonra geçti sıcak yüzünden her şeyden nefret ettim ya

17 yim ben geceleri yüzüstü yatamamakta etkiliyor sanırım. Ama stres varsa sebep odur kafanın içi doluyken uyumakta zorlaşıyor
ay o bende de var ya. hamilelikten mi yoksa ben biraz kötü günler geçiriyorum stresten mi tam bilemedim. tam olarak kaç haftalıksınız ?

Günaydın +1. benimki tamamen İzmir sıcaklarından kaynaklı sanırım :)

Ben 15 haftadayım hala alışa geçemedim. 3 kilo vermişim 54üm.

Ben hala yüzüstü yatıyorum ya huzursuzum bir de gece boyu aşermem falan da olmadı arada şu olsa fena olmaz dediğim oldu ama bi kaç saniye sonra geçti sıcak yüzünden her şeyden nefret ettim ya
Bazen yatıyorum ama acıyor artık ya bide ben minikten bissetmeye başladım hemen hareket ediyor yatınca

Bazen yatıyorum ama acıyor artık ya bide ben minikten bissetmeye başladım hemen hareket ediyor yatınca
hep sag tarafıma ama yarım yamalak yuz ustu gıbı yatıyorum. cocugum sankı ıcerde sola kaydı. karnımın solu daha sert sagı bos gıbı :S

Ay bende bacağımın arasına yastık koyuyorum öyle yatıyorum şimdiden yastıksız rahatsızlık vermeye başladı sanki. Yastıkla rahatım amaa

Ay bende bacağımın arasına yastık koyuyorum öyle yatıyorum şimdiden yastıksız rahatsızlık vermeye başladı sanki. Yastıkla rahatım amaa
evet ben de evdeki en kalın kutuk gıbı yastıgı bacak arama ayırdım :)) 3 yastık ıcı doluluguna sahıp . :))

Bugün hissettim sağda böyle sanki deri geriliyorda altında bi zonklama oluyor gibi sonra birden geçiyor ama inşallah harekettir ya korktum bi an çünkü
Ya ben de solda dün ve bugün böyle bir his oldu. Hatta bir tık canım acıdı
Ama bebek hareketine değil de usuttum falan diye yorumladım. Yoksa Bebek mi ya
Zonkladi baya hissettirecek sekilde

Ya resmen beni anlatmışsın merak etme yalnız değilsin.
Kendim yemek yapmaya mecalim yok ama karnım aç oluyor yemek yemek de istiyorum.
Ve eşimden bir şey rica ettiğimde rica ettiğime pişman ediyor karabiber nerede domatesin kabuğunu soyayım mı zeytinyağı dökeyim mi o kadar saçma sorular ki ve her şeyin yerini de biliyor her şeyi yapmayı da çok iyi biliyor çok da becerikli yani.

Sürekli bu yüzden kavga ediyoruz Biz de ama bayağı bayağı kavga ediyoruz

Aa neden rahat edemedin kuzum. Bel destekliler dediğin nasıl pekii görsel atabilir misin
Baş kısmı çok yüksek geliyor kendi yastığımı kullanmak istiyorum hep o zamanda bu olmuyor işte

Eklentiler

• IMG_4281.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 34
Baş kısmı çok yüksek geliyor kendi yastığımı kullanmak istiyorum hep o zamanda bu olmuyor işte
ben bunu oglumda kulanmaya calıstım olmadı. karnımı sıkıstırdı. aynı bu kadın gıbı yattım. gobegım sıgmadı aradakı bosluga. iriyim heralde :)

Ters çevirip denedin mi kafanı koyduğun yastık gibi olan yeri ayaklarına çevirip normal yastık kullansaydın mesela olur muyduu ki

Ters çevirip denedin mi kafanı koyduğun yastık gibi olan yeri ayaklarına çevirip normal yastık kullansaydın mesela olur muyduu ki
Yok olmuyor kısa kalıyor bel kısmı tam oturmuyor o zamanda çok denedimde olmadı bebek doğuncada emzirirken destek alayım dedim o da olmadı en son verdim birine emzirme yastığı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…