- 28 Mart 2025
- 143
- 138
- 18
- 32
a a eşiniz 10 cm den fazla yer mı kaplıyor ne ayıp benımkı yan yatıyor. yettıgı kadar sığsın..
Anladım anladım kuzum normal yastık candır diyerekten devam o zmaan
Düşündüm bu benim ne kadar umrumda aa baktım hiç değilmiş, gebeyim ben ahahahaha
Biz 3 kişiyiz gel bu yatağı 3 bölelim bi sanaaağğ ikiiğğ banaaağğğ de ona hahahhEşim hala yatağın yüzde ellisinin kendisinin olduğunu düşünüyor, bende ses çıkarmıyorum huzurumuz bozulmasın diye ne yapayım :)
dayılarım annemle mıras bolusuyordurBiz 3 kişiyiz gel bu yatağı 3 bölelim bi sanaaağğ ikiiğğ banaaağğğ de ona hahahh
Ahahahhahdayılarım annemle mıras bolusuyordur
Biz 3 kişiyiz gel bu yatağı 3 bölelim bi sanaaağğ ikiiğğ banaaağğğ de ona hahahh
Çok teşekkürlerHayır canım :)
Benim iştahım çok açıldı, sürekli gözüm yiyecek şeyler arıyorBen hala yüzüstü yatıyorum ya huzursuzum bir de gece boyuaşermem falan da olmadı arada şu olsa fena olmaz dediğim oldu ama bi kaç saniye sonra geçti sıcak yüzünden her şeyden nefret ettim ya
Bende daha net bir şey yok Yatınca hareket ediyorsa ben de bol bol yatayımBazen yatıyorum ama acıyor artık ya bide ben minikten bissetmeye başladım hemen hareket ediyor yatınca
Benim aynısı arada olmaya başladı sanırım ilk böyle başlıyor ya da gerilmeden kaynaklı ama hafif bi acıtıyor benimki deYa ben de solda dün ve bugün böyle bir his oldu. Hatta bir tık canım acıdı
Ama bebek hareketine değil de usuttum falan diye yorumladım. Yoksa Bebek mi ya
Zonkladi baya hissettirecek sekilde
Ay yok başım dönmesin bir şey olmasın diye yiyorumBenim iştahım çok açıldı, sürekli gözüm yiyecek şeyler arıyor
Alırsın canım yavaş yavaş ben de yeni yeni alıyorumBen 15 haftadayım hala alışa geçemedim. 3 kilo vermişim 54üm.
Bu ara geceleri cok kabus goruyorum demeye baslaEşim hala yatağın yüzde ellisinin kendisinin olduğunu düşünüyor, bende ses çıkarmıyorum huzurumuz bozulmasın diye ne yapayım :)
Bu ara geceleri cok kabus goruyorum demeye basla
Gece yerini isgal ettiginde ruyanda birileriyle kavga ediyormus gibi şaplat bitane
Ah canim ya ruyamda saldiriyorlardi sana mi vurdum az otede uyu da elim gelmesin bu ara cok boyle seyler gorur oldum dersin sjdjwkdj
Direkt tayini cikinca tipis tipis gider alisirya hahahahahah çok iyiydi, bende bebikomuz olunca bu yataktan biri adaya veda edicek farkında mısın gibi hafif ikazlarda bulunuyorum kendisine ama pek oralı olmuyor şuan :) neyse er geç bu gerçekle yüzleşicek:)
Direkt tayini cikinca tipis tipis gider alisir
Bende ayni durumdayim probiyotik sase iciyorum nbl gold onerdi doktorkızlar 13+2 deyim karnım ağrıyor ishal olmuşum nasıl geçer acaba ne yapsam
Evet kesin. İlk hamileliğimdede böyle olmuştum.Alırsın canım yavaş yavaş ben de yeni yeni alıyorum
Dogumdan sonra kiyarsin merak etmeKıyamam da ben ona ama napıcak mecbuuuur :)
Evet otur ayaklarını uzar bir de çikolata ye tamamdırBende daha net bir şey yok Yatınca hareket ediyorsa ben de bol bol yatayım
Ben bazen gıcık oluyorum uyurken ittiriyorum falan çaktırmadan ajsjd ben uyuyamazken horul horul uyuması ve oturduğu yerden ikinci kez baba olması kanıma dokunuyorBu ara geceleri cok kabus goruyorum demeye basla
Gece yerini isgal ettiginde ruyanda birileriyle kavga ediyormus gibi şaplat bitane
Ah canim ya ruyamda saldiriyorlardi sana mi vurdum az otede uyu da elim gelmesin bu ara cok boyle seyler gorur oldum dersin sjdjwkdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?