- 17 Nisan 2019
- 2.555
- 2.602
- 133
Evet otur ayaklarını uzar bir de çikolata ye tamamdırBende daha net bir şey yok Yatınca hareket ediyorsa ben de bol bol yatayım
Ben bazen gıcık oluyorum uyurken ittiriyorum falan çaktırmadan ajsjd ben uyuyamazken horul horul uyuması ve oturduğu yerden ikinci kez baba olması kanıma dokunuyorBu ara geceleri cok kabus goruyorum demeye basla
Gece yerini isgal ettiginde ruyanda birileriyle kavga ediyormus gibi şaplat bitane
Ah canim ya ruyamda saldiriyorlardi sana mi vurdum az otede uyu da elim gelmesin bu ara cok boyle seyler gorur oldum dersin sjdjwkdj
Bende yatakta yer degistirdim benim tarafimdan kalkmasi daha kolay, gece cocuk uyaninca ben kalkiyordumBen bazen gıcık oluyorum uyurken ittiriyorum falan çaktırmadan ajsjd ben uyuyamazken horul horul uyuması ve oturduğu yerden ikinci kez baba olması kanıma dokunuyor
İlki kaç yaşında daha küçük sankii alışsınlar bu işlere ilki küçükse bide babaya çok görev düşüyorBende yatakta yer degistirdim benim tarafimdan kalkmasi daha kolay, gece cocuk uyaninca ben kalkiyordum
Artik karnimdan egilip alamiyorum cocugu sen bak dedim onun tarafina gectim cocuk susayinca ya da uyaninca durtuyorum o duymasa bile baksana bi diye o kalkiyor
Ilki daha 19 aylikİlki kaç yaşında daha küçük sankii alışsınlar bu işlere ilki küçükse bide babaya çok görev düşüyor
Olsun yaş aralığı çok güzel olacak görümcemin böyle arası 2,5 yaş olan iki çocuğu var büyüdüler şu an kimseye ihtiyaçları yok birbirlerine öyle yetiyorlar kiIlki daha 19 aylikbu bebis supriz oldu hafiften depresyon karisimli gunlerdeyim kullaniyorum bu durumu sjdjs
Bende uzuluyordum oyun arkadasi da yok cevrede sıkılıyor diye oyun gruplarina goturuyordum arada, boyle supriz oldu oyun arkadasi:)Olsun yaş aralığı çok güzel olacak görümcemin böyle arası 2,5 yaş olan iki çocuğu var büyüdüler şu an kimseye ihtiyaçları yok birbirlerine öyle yetiyorlar ki
Öyle ya çok şükür varlıklarınaBende uzuluyordum oyun arkadasi da yok cevrede sıkılıyor diye oyun gruplarina goturuyordum arada, boyle supriz oldu oyun arkadasi:)
Doktor erken menapoz demisken bunu yasamis olmak da ayri soka ugratti beni
Vardir Rabbimin bi bildigi
Yook git tabi mutluluk hormonları hangi bebişe iyi gelmez ki:)Kızlar hamileyken konsere gidilir mi? Harbiye de açık hava konserine gitmek istiyorum.Zararlı mıdır ses falan?
Doktor kiz dedi once yuzde90 sonra 100yuzÖyle ya çok şükür varlıklarınakazara olmadıkça yaş aralığını cesaret edip az tutamıyor insan zaten örneğin ben çok emindim ikinciyi yapmayacağıma nasıl oldu anlayamadım halâ senin ikinci de erkek mi cinsiyet belli mi kaçırdım sanki
Aa çok güzel inşallah değişmezDoktor kiz dedi once yuzde90 sonra 100yuzhaftaya 16 haftalik oluyorum son kez sorcam ona gore listeye yazdircam
Saglikli hayirli evlat olsun daAa çok güzel inşallah değişmez
Cinsiyet farketmez ama her ikisindende tatmak güzel duygu benceSaglikli hayirli evlat olsun databi doktor oyle dedi diye fiyonklu hayaller kurmuyor degilim
aman hor hor hor. bı de erkekler cok sıcak oluyor ya. soba gibi. ben ittiriyorum hep.cok derin uyuyor anlamıyor :)Bu ara geceleri cok kabus goruyorum demeye basla
Gece yerini isgal ettiginde ruyanda birileriyle kavga ediyormus gibi şaplat bitane
Ah canim ya ruyamda saldiriyorlardi sana mi vurdum az otede uyu da elim gelmesin bu ara cok boyle seyler gorur oldum dersin sjdjwkdj
tabloda ıkız yazısına tıkla dırek kim neci cıkıyorKizlar tabloda ikiz erkek isaretli birde üçüz isaretli
Kim bunlar
Benim esim cok sicaklarda bile carsafa sarilir yataraman hor hor hor. bı de erkekler cok sıcak oluyor ya. soba gibi. ben ittiriyorum hep.cok derin uyuyor anlamıyor :)
Aynen traktorlu dinazorlu zibinlar falanCinsiyet farketmez ama her ikisindende tatmak güzel duygu bencebenim kızdan sonra erkek olunca kıyafetlerde şoka girdim cidden erkeklere ne sıkıcı şeyler üretiyorlarmış ya dede gibi kahverengi zıbın giydireceğiz mecbur
Sol tarafıma yatınca bende de gerilme acıma oluyor hareket etmiyoruzdur daha dimi 15+5 hissetmek için erkenBenim aynısı arada olmaya başladı sanırım ilk böyle başlıyor ya da gerilmeden kaynaklı ama hafif bi acıtıyor benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?