- 17 Temmuz 2021
- 8.190
- 25.952
- 498
Ben sagopanin konserine gitmistim 3 aylikkenKızlar hamileyken konsere gidilir mi? Harbiye de açık hava konserine gitmek istiyorum.Zararlı mıdır ses falan?
ben de gideceğim bu pazar bir de hayko cepkinKızlar hamileyken konsere gidilir mi? Harbiye de açık hava konserine gitmek istiyorum.Zararlı mıdır ses falan?
ikiz olan benimmKizlar tabloda ikiz erkek isaretli birde üçüz isaretli
Kim bunlar
16 . Haftada mı duymaya başlıyorlardi ne. İlk hamileligimden öyle hatırlıyorum. Kolonların ağzına girmeyeceksen illa on sırada olucam diyip itiş kakış yasamiyacaksan ya da kalabalıkta saatlerce dikilmeyeceksen (arada oturmak gezinmek dinlenmek oksijen de lazım) düğüne gitmek gibi bişi olur pek de zararlı bı etkinlik olmaz.Düğünde de kolon dibiinde bas titreşimli bangada bangada müzik olsa o da sakıncalı bebeğe :))Kızlar hamileyken konsere gidilir mi? Harbiye de açık hava konserine gitmek istiyorum.Zararlı mıdır ses falan?
Kimi yok diyo kulaklarına hasar olur vs diyo.Kimi rihanna bile hamileyken konser verdi diyo.ben de gideceğim bu pazar bir de hayko cepkinumarım ses zararlı değildir hiç sanmıyorum yaa
E o zaman mantiken ayagini burksan cocugun da mi ayagi burkulacak tovbeler olsunKimi yok diyo kulaklarına hasar olur vs diyo.Kimi rihanna bile hamileyken konser verdi diyo.arada kaldım
Ayy tebrik ederim güzel kız sağlıkla gelsinTeyzeleriii bir prenses de benden geliyorkız annesi oluyorumm aegamze
16+4 de yani dün doktora bi kağıda yazdirdik sonra akşamına sürpriz bir şekilde öğrendik
Sanırım benimki hep yoğun tempo ve stresten bi rahatlayabilsem hissedicem belki deEvet otur ayaklarını uzar bir de çikolata ye tamamdır
İlk hamilelik için erken evet doktorum bana 18 den sonra başlar en net 20 de hissedersin demiştiSol tarafıma yatınca bende de gerilme acıma oluyor hareket etmiyoruzdur daha dimi 15+5 hissetmek için erken
Hayırlı olsunTeyzeleriii bir prenses de benden geliyorkız annesi oluyorumm aegamze
16+4 de yani dün doktora bi kağıda yazdirdik sonra akşamına sürpriz bir şekilde öğrendik
Ne bileyim ya.Bu haftalar çocuğun kulakları gelişiyor çocuğun duyma kaybı olmasın tarzı şeyler duydum.. Neyse doktorum da gidebilirsin dediE o zaman mantiken ayagini burksan cocugun da mi ayagi burkulacak tovbeler olsun
cocuk sadece senin kalp atisini vs hissedebilir
20 hafta civarı karından ölçüyorlar eğer sıkıntılı çıkarsa vajinal tekrar bakıyorlar 20 den sonra her gidişinde ölçüyorlarKizlar rahim ağzı uzunluğu hakkında doktorunuz bişey dedi mi , muayne ederken bakıyorlar mi ? Bilginiz var mı
Benim doktor 10 dk yuru tatli birseyler ic gel demisti hemen pozisyon degisiyorlar keske oyle yapsaydinBugun kontrolüm vardı 15+4 140 gr olmuş ve kıza benzetti ısrarla bacaklarını kapattı bizim cinsiyet öğrenmemiz bir dahaki kontrole kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?