Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
fetal sonucum geldi çok şükür sağlıklılar ikisi de kız canımm iki tane bal prensesimm olacak çok şükür 🩷🩷🌸🌸🥹🥹
Ay masallah
iki kız harika birsey.. Benim kizlar aralarında bu kadar yas varken bile işlerine gelince öyle güzel anlaşıyorlar ki.
İkizleri düşünemiyorum 🩷😊

Bakalım benimkiler ne olacak bende merak ediyorum 17. Haftam sa kontrol var ama meraktan erken giderim gibime geliyor
İnsaAllah sağlıklı sıhhatli Salih gönlümüzden geçen olur amin 🙏 🩵

Merhaba anneler 💅🌸🦋🌾 takı yastığı ve el nakışlı panolar yapıyorum. İstediğiniz modele göre çalışabilirim. Sayfama göz atarsanız sevinirim 🌸 limoncicegi_nakis

Kızlaar günaydın, bugün tam 14 haftalık oldum.
Sizin de bu haftalarda kasıklarda ağrı oluyor muydu ara ara, normal mi hala daha olması? Hiç geçtiği olacak mı bu ağrı sızıların acaba :dondurma:

Sizin de bu haftalarda kasıklarda ağrı oluyor muydu ara ara, normal mi hala daha olması? Hiç geçtiği olacak mı bu ağrı sızıların acaba :dondurma:
Ay ben gece yan yatarken iki kere kitlendim resmen ama tum karnima nasil bi sanci.girdi anlatamam birkac dk hareket edemedim duz donebilince gecti sonradan cok sukur

Ay ben gece yan yatarken iki kere kitlendim resmen ama tum karnima nasil bi sanci.girdi anlatamam birkac dk hareket edemedim duz donebilince gecti sonradan cok sukur
Evet çok çok arada şiddetli sancılar da oluyor hala. Bide pervaneye çarptırdım herhalde iki gündür sırtım ağırıyordu belim de ağırıyor bugün. Ayaktayken bacak bacak üstüne tutup birine ağırlığımı verince özellikle düzelirken belim çok ağırıyor.

Ay kızlar bir ayda üç kilo almışım yine doktor çok fazla dedi hamurişi turşu yeme dedi sürekli yiyordum dikkat edeceğim artık valla değilse yıvarlanmama az kaldı 😂

Normal Ağrı olması uzun süre devam etmediği sürece bir sıkıntı çıkmaz diye biliyorum

Ay kızlar bir ayda üç kilo almışım yine doktor çok fazla dedi hamurişi turşu yeme dedi sürekli yiyordum dikkat edeceğim artık valla değilse yıvarlanmama az kaldı 😂
Ya bende 85 le hamile kaldım doktorum habire kilo vermeye bak ilk trimesterda almamaya gayret göster deyip duruyordu her gittiğimde sinirim bozuluyordu. Hayır arkadaş zaten tedaviyle hamile kaldık napalım yiyoruz canımız istiyor. Şişsin mi biyerlerimiz. :lülülü:

Ya bende 85 le hamile kaldım doktorum habire kilo vermeye bak ilk trimesterda almamaya gayret göster deyip duruyordu her gittiğimde sinirim bozuluyordu. Hayır arkadaş zaten tedaviyle hamile kaldık napalım yiyoruz canımız istiyor. Şişsin mi biyerlerimiz. :lülülü:
Bende seksenle hamile kaldım her gittiğimde sakin kilo alma diyor 🤣 yemek demi yemiyek ya 🤣🤣

Hahahaj dimi yaaaa iğneler ilaçlar neler çektik bi sefasını sürelim dimi😂😂ay ama 7 aylık hamişler kilo almamışlar dikkat ediyorlarmış onları görünce az üzüldüm de eve gelince tekrar devam yemeye😂😂😂😂

Back
X