Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Aaa o zaman telefonla alıcaz kuzum randevuyuu. Çok teşekkür ederiiim
Selam kızlar bende prefolic plus diye takviye kullanıyorum 12. haftamda verdi doktorum şimdi baktım içinde folik asit ve omega3 var. Bildiğim kadarıyla 12. haftadan sonra folik asitide kullandırmıyor bazı doktorlar
Miktarı düşük oluyor canım. Benim Decavitin içinde de var ama miktarı daha düşük mesela 0.8 mg var decavitte.

Çin erkek diyor maya kız diyor yapay zeka erkek diyor bu forumdakilerin çoğu erkek bekliyor hisleri kuvvetli kocam kız hissediyor vallahi ben şimdiden gerildim

Çin erkek diyor maya kız diyor yapay zeka erkek diyor bu forumdakilerin çoğu erkek bekliyor hisleri kuvvetli kocam kız hissediyor vallahi ben şimdiden gerildim
Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana içimdeki his hep erkekti güzel kızıma da her sorduğumuzda erkek olacak diyordu

Tamam canım senin değerin kaçtı
Benim T4 normal ama TSH ilaç kullandığım halde 3.6 falandı her ay kontrol yapılıp doz ayarlanıyor, ihmal etmeyin tiroid önemli. İlaç ile takviyelerin arasında da en az 4 saat olsun, kalsiyum demir vb ile etkilesiyor çünkü.

Aaaa öyle mi ben hepsini arka arkaya içiyorum dikkat ederim yarın gideyim endokrine kan isterlerse ona göre bir yol izlerim teşekkür ederim canım

Aaaa öyle mi ben hepsini arka arkaya içiyorum dikkat ederim yarın gideyim endokrine kan isterlerse ona göre bir yol izlerim teşekkür ederim canım
Bu dediğim tiroid ilacı (levotiroksin) için geçerli. Mesela sabah aç ilacı aldım en az yarım mümkünse 1 saat bir şey yememeye çalışıyorum. Multivitamini öğlen veya akşam alıyorum. Ama folik asit ile etkilesmiyordu mesela tiroid ilacı. Yine de alışkanlık edinmek adına onu bile öğlen veya akşam aldım

Anladım canım bende diğerlerine geçerli sanmıştım aldım randevumu ilk hamile olduğumu öğrendiğimde de doktor yüksek dedi yönlendirdi ilaç yazmamışlardı

Kızlar herkes bi yazsın ya omega zararlımı bebege bi doktor omegalı multi yazdı digeri omega içme dedi
Ben ocean mummy kullaniyorum doktorum harika devam et dedi
Icinde omega var
Ama duzenli ictigimi soyleyemem
Haftada 3 gun anca
Kız mı peki ikinizinde?
Benim doktor yuzde90 kiz dedi haftaya kontrol var netlesir o zaman

devlet hastanesi sevk vermişti 1.5 saat syol gitmem lazım detaylı ultrasona. 182 den randevu alınmıyor. necmettın erbakan un tıp fakultesının numarasını aradım randevu olmuyor burdan dendı e sevk edıldım napım dedım buradan gelıp yapmanız lazım dendı.. e eledım,.. selcuk tıp uygun geldı burdan onerdıler dıye her gun bakıyorum aslında yarın ya da sonrakı gun tam da uygun bı randevu bulabılecek gibiyım. neyse bu gun klınıklerı falan bı yoklayım dedım hem ucret aldım Bedia kara ultrason merkezı dıye bı yer var. 4500 lıraya bakıyormus. ama radyolog sanıırm . yanı bu detaylı ultrasonda ılla kı perinatolojı uzmanı mı bakmalı radyolog daha mı alt sevıye oluyor bı sıkıntı cıkar mı kızlar gıden var mı bu dr hanıma :)

kızlar kızlar :) tetanoz asısı ıcın arandınız mı ben aranmadım ama sanırım bu donem aşı ıcın cagrılabılırız. ılk cocugumdayken vurmuslardı sımdı de mı yapacaklar bılgısı olan va rmı? her cocukta tekrar edılıyor mu?

Evet vuruluyor ben ikincide tek doz vurulmustum herhalde araları kaç seneyse ona göre fark edebilir

Evet vuruluyor ben ikincide tek doz vurulmustum herhalde araları kaç seneyse ona göre fark edebilir
3.5 yasında oglum 2 doz vuruldum heralde ya yanlıs hatırlamıyorsam 5. yılda bıdaha demıstı. hıc arada hamıle kalırsan cagırırz demedı ben de sormamıstım :S

3.5 yasında oglum 2 doz vuruldum heralde ya yanlıs hatırlamıyorsam 5. yılda bıdaha demıstı. hıc arada hamıle kalırsan cagırırz demedı ben de sormamıstım :S
Evet 5yilda gibi biseydi herhalde şimdi Tek yaparlar sanırım sana ama ben tekke kalmam gibi 2.oglum 4yasina girdi ondada tek yapılmıştı smdi 2olur of oda biraz Ağrı yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…