- 9 Ekim 2020
- 84
- 50
- 38
Çin bana da kiz diyor
Oglumda da bilmisti
Maya nasil oluyor
Aaa o zaman telefonla alıcaz kuzum randevuyuu. Çok teşekkür ederiiimEvet yapıyormuş muhtemelen öyle çağırır seni de 20 21. Haftaya denk gelir. Detaylı ultrason için ayrı randevu gerekiyormuş yani randevu alırken soylemen gerekiyormuş detaylı baktiracagiz diye 30 dk sürüyor fiyatı da farklı oluyormuş. 4 bin küsur dedi.
Miktarı düşük oluyor canım. Benim Decavitin içinde de var ama miktarı daha düşük mesela 0.8 mg var decavitte.Selam kızlar bende prefolic plus diye takviye kullanıyorum 12. haftamda verdi doktorum şimdi baktım içinde folik asit ve omega3 var. Bildiğim kadarıyla 12. haftadan sonra folik asitide kullandırmıyor bazı doktorlar
Çin erkek diyor maya kız diyor yapay zeka erkek diyor bu forumdakilerin çoğu erkek bekliyor hisleri kuvvetli kocam kız hissediyor vallahi ben şimdiden gerildim
Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana içimdeki his hep erkekti güzel kızıma da her sorduğumuzda erkek olacak diyorduÇin erkek diyor maya kız diyor yapay zeka erkek diyor bu forumdakilerin çoğu erkek bekliyor hisleri kuvvetli kocam kız hissediyor vallahi ben şimdiden gerildim
Benim T4 normal ama TSH ilaç kullandığım halde 3.6 falandı her ay kontrol yapılıp doz ayarlanıyor, ihmal etmeyin tiroid önemli. İlaç ile takviyelerin arasında da en az 4 saat olsun, kalsiyum demir vb ile etkilesiyor çünkü.Tamam canım senin değerin kaçtı
Bi de sadece TSH T4 değil de anti tpo anti TG falan da bakılabilir belki tekrar kan isterler. Tedavisi basit sorun etmeyin ama ertelemeyin deTamam canım senin değerin kaçtı
Aaaa öyle mi ben hepsini arka arkaya içiyorum dikkat ederim yarın gideyim endokrine kan isterlerse ona göre bir yol izlerim teşekkür ederim canımBenim T4 normal ama TSH ilaç kullandığım halde 3.6 falandı her ay kontrol yapılıp doz ayarlanıyor, ihmal etmeyin tiroid önemli. İlaç ile takviyelerin arasında da en az 4 saat olsun, kalsiyum demir vb ile etkilesiyor çünkü.
Bu dediğim tiroid ilacı (levotiroksin) için geçerli. Mesela sabah aç ilacı aldım en az yarım mümkünse 1 saat bir şey yememeye çalışıyorum. Multivitamini öğlen veya akşam alıyorum. Ama folik asit ile etkilesmiyordu mesela tiroid ilacı. Yine de alışkanlık edinmek adına onu bile öğlen veya akşam aldımAaaa öyle mi ben hepsini arka arkaya içiyorum dikkat ederim yarın gideyim endokrine kan isterlerse ona göre bir yol izlerim teşekkür ederim canım
Anladım canım bende diğerlerine geçerli sanmıştım aldım randevumu ilk hamile olduğumu öğrendiğimde de doktor yüksek dedi yönlendirdi ilaç yazmamışlardıBu dediğim tiroid ilacı (levotiroksin) için geçerli. Mesela sabah aç ilacı aldım en az yarım mümkünse 1 saat bir şey yememeye çalışıyorum. Multivitamini öğlen veya akşam alıyorum. Ama folik asit ile etkilesmiyordu mesela tiroid ilacı. Yine de alışkanlık edinmek adına onu bile öğlen veya akşam aldım
Bana da kiz dedi
Kız mı peki ikinizinde?Bana da kız dedi
Ay bu doğru mu ya benim oğlum hep erkek dedi yeğenim 2 .5 yaşında hep erkek dedi erkek çıktıHamile olduğumu öğrendiğimden bu yana içimdeki his hep erkekti güzel kızıma da her sorduğumuzda erkek olacak diyordu
Ben ocean mummy kullaniyorum doktorum harika devam et dediKızlar herkes bi yazsın ya omega zararlımı bebege bi doktor omegalı multi yazdı digeri omega içme dedi
Benim doktor yuzde90 kiz dedi haftaya kontrol var netlesir o zamanKız mı peki ikinizinde?
Cumartesi öğreneceğim koşarak buraya yazacağım hahahKız mı peki ikinizinde?
Dünyanın en temiz kalbidir, çocuk kalbi. Yürekleri saf ve masumAy bu doğru mu ya benim oğlum hep erkek dedi yeğenim 2 .5 yaşında hep erkek dedi erkek çıktıoğlum birde kendinden emin doktoruma diyor ben demiştim erkek olduğunu
Evet vuruluyor ben ikincide tek doz vurulmustum herhalde araları kaç seneyse ona göre fark edebilirkızlar kızlar :) tetanoz asısı ıcın arandınız mı ben aranmadım ama sanırım bu donem aşı ıcın cagrılabılırız. ılk cocugumdayken vurmuslardı sımdı de mı yapacaklar bılgısı olan va rmı? her cocukta tekrar edılıyor mu?
3.5 yasında oglum 2 doz vuruldum heralde ya yanlıs hatırlamıyorsam 5. yılda bıdaha demıstı. hıc arada hamıle kalırsan cagırırz demedı ben de sormamıstım :SEvet vuruluyor ben ikincide tek doz vurulmustum herhalde araları kaç seneyse ona göre fark edebilir
Bende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyor
Hangi sayfa ücretsiz olan acabaBende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyorum.
Ücretsiz hangi sayfa acabaBende bugün instagramdaki cinsiyet tahmincilerinden birine sordum ama ücretsiz olan kız gibi dedi. Hayırlısı haftaya olan randevumu iple çekiyorum.
Evet 5yilda gibi biseydi herhalde şimdi Tek yaparlar sanırım sana ama ben tekke kalmam gibi 2.oglum 4yasina girdi ondada tek yapılmıştı smdi 2olur of oda biraz Ağrı yapiyor3.5 yasında oglum 2 doz vuruldum heralde ya yanlıs hatırlamıyorsam 5. yılda bıdaha demıstı. hıc arada hamıle kalırsan cagırırz demedı ben de sormamıstım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?