Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Hap mı veriyor ani düşüş yada yükseliş bişey var ve müthiş ağırlık yapıyor

26. Haftadan günaydııınnnlaarr Ay kalp atışını duyacak mıyız ? Ayy cinsiyeti bu ay görebilecek miyiz ? Aman haraketlerini ne zaman hissedicez derken , konu ne ara buralara geldi aşırı duygusalım ya Bi an önce kavuşmak istiyorum ama içimdeki bu minik tekmelere de çok alıştım

Ayy evett ikili testlee detayli seker yuklemesi derken hicbirsey kalmadi onumuzde cok sukur bugunlere saglikli gelebildik

Hap mı veriyor ani düşüş yada yükseliş bişey var ve müthiş ağırlık yapıyor
Herhangi bir ilacı yok hamileliğe bağlıysa sadece beslenme düzenini değiştiriyorsun diyetisyensen destek alarak düzeliyor zaten sonra benim de yemekten sonra 60 a düşüyordu birden yemekte karbonhidratı azalttım ekmeği çıkardım proteini arttırdım her sabah çok aç kalmadan yumurta haşlayıp yiyordum aç karna ya da yemekten hemen sonra meyve yersem kötüleşiyordum meyveyi öğle vaktine ekledim ve bol ceviz bademle birlikte tükettim tüketeceksem de dengelensin diye aç kalmamaya çalıştım ara ara baş dönmesi hissettiğim an badem diyordum bol bol böyle böyle düzene girdi şuan öyle bir sıkıntım yok şükür doktorunla görüş haftalık şeker ölçümünü yap beslenme düzeni derse bu şekilde senin de geçecektir inşallah geçmiş olsun

Ben tekmelere alışamadım ya ne yöne dönsem tekme yiyorum uyumak istiyorum artık dicem gelince hiçç olmicak ama ellerine ayaklarına dokunmak istiyorum ben de inşallah o günleri hep birlikte görürüz

Ben tekmelere alışamadım ya ne yöne dönsem tekme yiyorum uyumak istiyorum artık dicem gelince hiçç olmicak ama ellerine ayaklarına dokunmak istiyorum ben de inşallah o günleri hep birlikte görürüz
Artık o kadar bilinçli tepki verdiğine inanıyorum ki babasına aşık bir kız geliyor mesela , gün içinde bazen o kadar sakin oluyor hiç hareket etmiyor beni korkutuyor. Akşam olup babasının sesini duyunca dur durak bilmiyor o yüzden uykulaaağğrr haram oldu zaten

Gunaydin canimm ayni hislerdeyim ya aslinda zaman gecmedi gibi bi yandan ama bi yandan haftalari sayarken sona yaklasmisiz bile.ilerde bu karnimizdaki hareketleri bile ozlicez belki nasil hissettigimizi unutucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…