Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    65
Kızlar herkes bi yazsın ya omega zararlımı bebege bi doktor omegalı multi yazdı digeri omega içme dedi
Dün yeni bir doktora gittim doktor OMEGA ilaç vermiyoruz içine balığın akcigerini filan da katıyorlar o da zararlı diye bir şey söyledi. O yüzden hafta da 2 defa balık yemeni istiyorum ya buğulama ya fırında dedi.

Ay Şafak bana da aynısını dedi Sahil kenarındayız balık bulmak çok kolay dip balıkları hariç haftada iki gün ye dedi. Ama sorun şu ki ben balık sevmiyorum

Ne dedi doktor beğendin mii

Ay Şafak bana da aynısını dedi Sahil kenarındayız balık bulmak çok kolay dip balıkları hariç haftada iki gün ye dedi. Ama sorun şu ki ben balık sevmiyorum

Ne dedi doktor beğendin mii
Yani beğendim belli çok bilgili biz sormadan her şeyi tak tak söyledi 17+4 olmuşuz dün biraz utangaçlık yaptı kızım arkası dönüktü biraz yürü bir şeyler ye gel bakalım dedi tekrar baktı her şeyi detaylı bakıp söylüyor uzun uzun o yönden çok iyi kilo vermeni istiyorum ekmek patates pirinç yeme dedi ilaçlari yazdı benim bir de CRP yüksek çıkmıştı antibiyotik verdi 2 tane bakalım 3 hafta sonra detaylı ultrason için gideceğiz.

Ay onu soracaktım bende kuzumm detaylı yapıyormuş demi Şafak beyy. Ben 16 sında gittiğimde 16+2 olmuş olucaam. Ayda bir çağırıyor bir sonraki sefer de 20+2. Bana da bu gittiğimde detaylı yapıcaz bir sonraki gelişte der herhalde o zaman.

Bir de detaylı ultrason için ayrı bir randevu mu almak gerekiyor birşey dedi mii? Sonuçta normal muayene 10-15 dk sürüyorsa detaylı 30-40 dk

Cinsiyeti öğrenen guzel annler saglikli kucağınıza alin insallh bende 16 haftalik oldum ve hala cinsiyet belli degil doktora gittim 4lu tarama testi yaptı birdahakine söylerim dedi doktorumu degisecemarkası dönük değildi cihaz çok eskiydi ultrason kagidi vermiyorlar fotoğraf çektik devlet hastahanesinin geneli mi böyle

Eklentiler

• 1000153953.webp
    22 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba aranıza yeni katılıyorum. Listeye ekleyebilir misin canım.?

30 yaşındayım 3. Gebeliğim iki oğlum var bu bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil. Son adet tarihim 21 Nisan.
Kese görünümü 5+1
Kalp atışı 5+4
Tahmini doğum tarihi 26 ocak

Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız, kimsenin bizi üzemediği hayırlı güzel kolay hamilelikler geçirmeyi nasip etsin

Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Arkara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum. Doktordan doktora değişiyor ultrason kağıdı verme durumu. Biri kağıt veremiyoruz fotoğraf çekebilirsiniz dedi diğer muayenede fotoğraf çekmek istedim ben veririm dedi doktor. Önceki asistandı belki sebeple vermedi bilemiyorum

Bir de detaylı ultrason için ayrı bir randevu mu almak gerekiyor birşey dedi mii? Sonuçta normal muayene 10-15 dk sürüyorsa detaylı 30-40 dk
Evet yapıyormuş muhtemelen öyle çağırır seni de 20 21. Haftaya denk gelir. Detaylı ultrason için ayrı randevu gerekiyormuş yani randevu alırken soylemen gerekiyormuş detaylı baktiracagiz diye 30 dk sürüyor fiyatı da farklı oluyormuş. 4 bin küsur dedi.

Kızlar bugün kan vermiştim tsh 3,82 çıkmış Free4 te 0,81 düşük çıkmış bir şey olur mu yaaaa stres oldum

Selam kızlar bende prefolic plus diye takviye kullanıyorum 12. haftamda verdi doktorum şimdi baktım içinde folik asit ve omega3 var. Bildiğim kadarıyla 12. haftadan sonra folik asitide kullandırmıyor bazı doktorlar

Senin kaç TSH ın benim Free4 düşük çıkmış TSH yüksek inş bir şey olmaz bebişlerimize canım
TSH geçen ay 2.58di bu ay 3.340cikmis oyizden dozu yükselttik ilaç kullandigimiz sürece bir sıkntı olmaz inşallah her ay düzenli şekilde kontrol kanı vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…