Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
üff sacmalamasin ya 17.haftada ne gelisecek o zamana kadar belli oluyor hersey
Devlete mi gidiyosun doktoru degis acilen
Yoo özele gidiyorum ama yani doktor onceki haftaya göre okadar farkliydiki yani sanki başka doktora gelmiş gibiydim ya bide devletemi gitsem balsam doğum paketimde hakkım bitecek sürekli git git

Yoo özele gidiyorum ama yani doktor onceki haftaya göre okadar farkliydiki yani sanki başka doktora gelmiş gibiydim ya bide devletemi gitsem balsam doğum paketimde hakkım bitecek sürekli git git
Kontrol süren yok mu ozelde?
Caktirmadan baska doktora al ona da sor parti yapicam da kesinlessin istiyorum cinsiyeti de uydur birseyler baska doktorun da fikrini al
Devlete hic bulasma cihaz kotu diyip geciyorlar

Kontrol süren yok mu ozelde?
Caktirmadan baska doktora al ona da sor parti yapicam da kesinlessin istiyorum cinsiyeti de uydur birseyler baska doktorun da fikrini al
Devlete hic bulasma cihaz kotu diyip geciyorlar
Ay şimdi ekranda görürse diğer doktorada gitmişsin diye bana gıcık olursa zaten bence olmuş gibi, bana birsuru ilaç verdi ilaç firması ile anlaşmış demekki illa o ilaçları Alacan dedi eşimde başka bişey almış bu olmaz dedi acaba bundan dolayı mı bize böyle bı belirsizlik yaptı diye aklıma geliyor

Senin kaçıncı haftada kız dedi bacak arası felan gösterdimi
11+2de kiza benziyor dedi 12+2de ikili taramada kiz dedi
Bacak arasini da gorduk bostu
Haftaya 16 olcam o zaman netlesir sanirim
e aklıma geliyor
Oha
Ben oyle doktora gitmem sahsen ya
Bana vitamin baslamis miydik demisti bende hocam bitane var ama siz baska onerir misiniz dedim kullandigim vitamini soyledim harika ondan devam edebilirsin dedi
Mesela muayeneye gittim bana dedi haftaya su gun gelin giris yaptirip para vermeyin ikili tarama icin geldik diyin dedi bende oyle yaptim sekreter ama kontrol sureniz gecmis dedi bende doktorumu arayin dedim doktorla konustu ve giris ucreti odemedim sadece ikili tarama odedim
Cinsiyet gormek icin de cocuk yuzustu duruyordu 10 dk koridorda yuru tekrar alcam dedi 10 dk yurudum tekrar ismim yandi girdim bekledik ettik sonra bacak arasina falan bakabildi o yuzden oglumda ona gitmistim hala ona gidiyorum doktorun yanindan mutlu cikmak benim icin onemli
Illa bu ilaclar diye diretmesine ben gicik olurdum
Yok mu baska doktor direkt ona gec

YAA bende cumadan cumaya hafta atlıyorum cuma 16olucam, peki sen oğlunda kaçıncı haftada bacak arasında gördün pipiyi hatirliyomusun
Gerçekten doktoru değiştirmem gerek birdahakine başka doktora randevu alayım eşimle konuşayim

En son 12de mi gittin sen

Doktorumun yuzde90 dedigi ihtimali soyledi evet
Zaten ucretsiz yapiyor bu isi, garanti beklemek tamamen guvenmek gerekmiyor
Ihtimal soyluyor o da
Asil net olani doktor soyler her zaman
Tabiki evet. profil resmi siyah olan sayfamı söyledi size kız diye.bende iki ücretsiz sayfaya sordum biri kız biri erkeğe benziyor dedi

Bacak arasi gormedim o zaman doktor ne derse onu biliyordum erkek kesin dedi doktorum bende tamam dedim 1 ay sonra da detaylida kesinlesti zaten

Araya girdim ama belki fikir olur ben 14. Haftada gördüm bacak arasını çıkıntısı vardı

Kızlar bu da benim bebeğimin usg si 14. Hafta bacak arası görüntüsü. Doktor yüzde yüz erkek dedi ama ben hala bi sonraki kontrolü bekliyorum çünkü kız hissediyorum. Ceylin sana da belki fikir olur diye attım

Eklentiler

• IMG_2336.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 41
Araya girdim ama belki fikir olur ben 14. Haftada gördüm bacak arasını çıkıntısı vardı
Kız bizde çıkınti yoktu USG ekranda gösterdi 14haftalikken bacak arasini bak dedi iki çizgi bu yani kız dedi, 15.haftada tekrar gittik bacak arası gene boş ama net olarak kız demedi niye demedi bu doktor ya nub dedikleri şey kızdada erkektede olan şey sanki buyuyormu ne belkide daha yeni gelisiyordur erkekte olabilir kzda olabilir diyor birazdaha gozlemleyelim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…