- 5 Mayıs 2025
- 56
- 65
- 3
- 32
18+4 im en son 1 hafta önce doktora gittiğim de bebek arkasını dönmüş kıpırdamıyordu doktor karnımı salladı bebek hemen döndü kıpır kıpır oldu bende ona dayanarak 2 gün önce karnımı salladım kizim uyanikmisin filan diye dedim hissedecek miyim bakalım 3 4 kere pıt pıt vurdu minik kelebeğim okadar hissedebildim çok güzeldiKızlarrr hareket hissedenler kaçıncı haftada hissetti ve nasıl bir histi ben hissetmiyorum hiçbir şey ve çok sabırsızım
Özelde perinatalog ilk cocugumda da gitmiştim 10bin ama 5 olanda var 20 olanda değişiyorKizlar detayliyi ozelde yaptiracak var mi? Ucretler nasil
Tıp merkezinde 3000 diye biliyorumÖzelde perinatalog ilk cocugumda da gitmiştim 10bin ama 5 olanda var 20 olanda değişiyor
Ben bu hafta belirgin şekilde pır pır ediyor 2 3 defa oldu 12.haftaya gircem ama benim 4.oldugu için erken hissetmiş olabilirimKızlarrr hareket hissedenler kaçıncı haftada hissetti ve nasıl bir histi ben hissetmiyorum hiçbir şey ve çok sabırsızım
Hee olabilirTıp merkezi değil özel muayenehane prof perinatalog belki ondan farklıdır
14-15 gibi hissettim böyle seğirme gibi kuş kanat çırpar gibi çok güzelKızlarrr hareket hissedenler kaçıncı haftada hissetti ve nasıl bir histi ben hissetmiyorum hiçbir şey ve çok sabırsızım
Özel de yaptircam 3.5 -4 civarı maalesefKizlar detayliyi ozelde yaptiracak var mi? Ucretler nasil
Hee olabilir
Baya ucukmus yav
Ben hissetmiyorumSizler kartınızın neresinde hissediyorsunuz bebeği kasiklarinizdami göbek deliğine yakın yerdemi kizlar
17+4 te ilk kez hissettim canım, pıt pıt şeklinde vurdu 2-3 kez
18+4 im en son 1 hafta önce doktora gittiğim de bebek arkasını dönmüş kıpırdamıyordu doktor karnımı salladı bebek hemen döndü kıpır kıpır oldu bende ona dayanarak 2 gün önce karnımı salladım kizim uyanikmisin filan diye dedim hissedecek miyim bakalım 3 4 kere pıt pıt vurdu minik kelebeğim okadar hissedebildim çok güzeldi
14-15 gibi hissettim böyle seğirme gibi kuş kanat çırpar gibi çok güzel
Maşallah darısı başımaBen bu hafta belirgin şekilde pır pır ediyor 2 3 defa oldu 12.haftaya gircem ama benim 4.oldugu için erken hissetmiş olabilirim
Etlik şehir hastanesinde herhangi bir doktora randevu aldım, doktora muayene sırasında detaylı için yönlendirir misiniz dedimKızlar ben Ankara da bir doktorun muayenehanesine gidiyorum kontroller için, detaylı ultrason şehir hastanelerinde çekilebiliyor mu nasıl randevu alabilirim bilgisi olan var mıdır
Kadın doğum polikinliğinden randevu almanız lazım doktorun istemiyle randevu günü veriyorlar ancak bilkent şehir hastanesinde 10 haftalıkken randevu verdiler bana çünkü günler doluyor erkenden oluşturuyorlarKızlar ben Ankara da bir doktorun muayenehanesine gidiyorum kontroller için, detaylı ultrason şehir hastanelerinde çekilebiliyor mu nasıl randevu alabilirim bilgisi olan var mıdır
Evet doğru bildi canım.O sayfa doğru bildi ozaman
Evet doğru bildi canım.O sayfa doğru bildi ozaman
Doktorum Tahir Özgüder canım.Kimden bahsediyosun canım bende izmirdeyim gerçi memnunum doktorumdan ama olsun
İzmir’de:)Ay burda olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?