Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Kızlarrr hareket hissedenler kaçıncı haftada hissetti ve nasıl bir histi ben hissetmiyorum hiçbir şey ve çok sabırsızım
18+4 im en son 1 hafta önce doktora gittiğim de bebek arkasını dönmüş kıpırdamıyordu doktor karnımı salladı bebek hemen döndü kıpır kıpır oldu bende ona dayanarak 2 gün önce karnımı salladım kizim uyanikmisin filan diye dedim hissedecek miyim bakalım 3 4 kere pıt pıt vurdu minik kelebeğim okadar hissedebildim çok güzeldi

Kızlarrr hareket hissedenler kaçıncı haftada hissetti ve nasıl bir histi ben hissetmiyorum hiçbir şey ve çok sabırsızım
Ben bu hafta belirgin şekilde pır pır ediyor 2 3 defa oldu 12.haftaya gircem ama benim 4.oldugu için erken hissetmiş olabilirim

Sizler kartınızın neresinde hissediyorsunuz bebeği kasiklarinizdami göbek deliğine yakın yerdemi kizlar

17+4 te ilk kez hissettim canım, pıt pıt şeklinde vurdu 2-3 kez

Yaa ne güzel kontrol araları açılınca bari hissetsem de rahat etsem diyorum pır pır bir şeyler oluyor bazen ama bazen kasık hizasında bazen göbek deliğinin daha yukarısında vs oluyor o yüzden ben bağırsaklardır diye düşünüyorum

Kızlar ben Ankara da bir doktorun muayenehanesine gidiyorum kontroller için, detaylı ultrason şehir hastanelerinde çekilebiliyor mu nasıl randevu alabilirim bilgisi olan var mıdır

Kızlar ben Ankara da bir doktorun muayenehanesine gidiyorum kontroller için, detaylı ultrason şehir hastanelerinde çekilebiliyor mu nasıl randevu alabilirim bilgisi olan var mıdır
Etlik şehir hastanesinde herhangi bir doktora randevu aldım, doktora muayene sırasında detaylı için yönlendirir misiniz dedim
Kadın doğum radyolojiye bir kağıt ile gönderdi
Ancak bana 30 eylüle verdi, kadın doktorda olur erkekte olur deyince iptal edip, iki evladimda gittiğim radyoloji doktoruma gideceğim inşallah

Kadın doğum polikinliğinden randevu almanız lazım doktorun istemiyle randevu günü veriyorlar ancak bilkent şehir hastanesinde 10 haftalıkken randevu verdiler bana çünkü günler doluyor erkenden oluşturuyorlar

Aksam dedim ki eşime x ve y al... Canım istedi ekmek bile almasan olur ekmek doldu ev dedigim cümleler bunlar. Meyve suyu almış abur cubur almış. Cips almış çamaşır suyu almış. Duj Jeli almış... Ve 2 ekmek almış. Benim söylediklerimi almamış.. hadi ya unuttum dedi... Allah Allah .... Ppooffffff 2. Cümleyi kesinlikle anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…