Eğer hamile olduğunuzu bilseydi çıkarması yasaktı? Ayrıca doğum izni parasını da almanız gerekmiyor mu 4 ay için?Kıdem, ihbar ve içerdeki yıllık iznim hesaplandı arabulucu avukat eşliğinde imzaladım. Ayın 15’inde yatacak. Hamile olduğumu avukata söyledim çünkü şirket sağlık sebebiyle çıkış göstermiş ben de ben hasta değilim hamileyim dedim işverenime söylemedim onları sgk’ya şikayet edicem.
Normal canim benim de 17+5 ken 42 ydi . 25 cm in alti riskli diyorlar19 haftalık hamileyim rahim uzunluğu 41 mm ölçtü iyi mi sizce
Troit ilacını gebelik için mi kullanmaya başladınız,yoksa normalde de kullanıyormuydunuz. Ben gebelikte zorunlu oldu tsh yüksek diye başlattıkları için aldım.Aynı durumdayız benim de 39 40 yaş olacak troit ilacı kullanıyorum. ben iyotlu tuz da kullanıyorum ama ilk hamileliğimde 60 dan 80 e kadar çıkmıştım doğumdan sonra hızlı bir şekilde 56 ya düşmüştüm. şimdi ikinci bebeğime hamileyim 15 inci haftadayız 3 kilko almışım sadece
Çok geçmiş olsun.Üzülme doktor hamileliğini riske atacak bir şey yapmaz .İçmezsen daha kötü olur asıl.Kızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim
Çok geçmiş olsunKızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim
Öyle tabii Allah korusunÇok geçmiş olsun.Üzülme doktor hamileliğini riske atacak bir şey yapmaz .İçmezsen daha kötü olur asıl.
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsunen kısa sürede toparlar ve kendini daha iyi hissedersin umarım
Ay harika.Zaten iskenderuna gidiyorum doktora.Hemen yerini araştırıp bi muayenesine gideyim.Erdem turhan ismi benim pek çok arkadaşımda onda doğum yapmıştı depremden sonra iskenderuna geçmiş diye duydum
geçmiş olsun.Bende dün fenaydım.acile gittim.sadece parol serum verdiler.yapacak bişeyimiz yok dediler.Boğazım ağrıyor diyorum boğazında bişey yok diyor.Evde kulaktan ateş ölçtüm 38,5-39 arası çıkıyor diyorum boynumdan ölçtüler ateşin yok diyorlar.Terliyorum ve üşüyorum.Tahlil falan da yapılmadı.Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.İnşallah allahın izniyle hiçbir şey olmaz ilacınızı kullanın.Bende atlatırım inşallah.Gebelikte hasta olmak ekstra yorucuymuşKızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim
tuttu bende 167 ve 170 civarıydı benimkiler ikisi de kız ama keseden tutmadı mesela damla gibiydi keseleri erkek olur diyorlardı mesela hepsii hurafeeKızlar şu kalp hızı 140 dan fazla ise kızdır azsa erkek şeysi tuttu mu
Kalp hızını nerden öğreniliyor kituttu bende 167 ve 170 civarıydı benimkiler ikisi de kız ama keseden tutmadı mesela damla gibiydi keseleri erkek olur diyorlardı mesela hepsii hurafee
Ultason kagidini chatgpt ye atarsan yaziyoKalp hızını nerden öğreniliyor ki
Özellikle kalp atışını ölçüp fotosunu almadiysan hepsinde yazmaZUltason kagidini chatgpt ye atarsan yaziyo
Doktor kalbi dinletirken sor canım.Kalp hızını nerden öğreniliyor ki
2. gebeliğim 14.haftamda hissetmiştim.kızlar merhaba, ilk gebeliğim 17+4teyim bebek hareketlerini hiç hissetmedim, kaçıncı hafta da hissetiniz?
Ben de 16+5teyim hiç hissetmedimkızlar merhaba, ilk gebeliğim 17+4teyim bebek hareketlerini hiç hissetmedim, kaçıncı hafta da hissetiniz?
arada popit pıt pıtı gıbı bısıler hıssedıyorum ama gaz bıle olabıır o kadar secılmıyor yanı . 2.. hamılelıgımkızlar merhaba, ilk gebeliğim 17+4teyim bebek hareketlerini hiç hissetmedim, kaçıncı hafta da hissetiniz?
Benim şu ana kadar öyleydi seyirme damar atışı gibi ama bu sabah karnımda birşey sağdan sola kaydı az önce de yine bir kayma hissettimarada popit pıt pıtı gıbı bısıler hıssedıyorum ama gaz bıle olabıır o kadar secılmıyor yanı . 2.. hamılelıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?