Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Benim plasenta da on duvarda doktor ağır kaldırma ilişki yasak dedi çok ciddi değil hem rahim ağzın da uzun sorun yok ama yine de dikkatli ol yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi . Çok yorulup ağır kaldırmayıp ayakta çok uzun süre durmazsak inşallah bir sorun olmaz

Anladım canım çok geçmiş olsun umarım tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız. Amniyosentez sonucu ne zman çıkacakmış

Aaa duş jeli önemli şimdi bakkk

Canım geçmiş olsun öncelikle inşallah sonuçların temiz gelicek olumlu düşün stres yapma bende de vardı kasılma hissediyordum hatta aynı süreçte bel bacak ağrısı da eşlik edince magnezyum kullanınca baya azaldı kendi doktoruna da görünürsün zaten sakinlerse bir sıkıntı yoktur

Peki doktorların cinsiyet konusunda yanıldığını gördünüz mü
neyı yanlıs goruyorlar bılmem de 24. hafta kesınlestı gorumcemın kızı. basta erkek denmıstı. kordonu karıstırdık demısler sonra da. bı dolu kısı var yurt dısında odasını hazırlayıp dogumda farklı cınsıyet gelen :) ama ıste onlrın kontrollerı bızım kadar sık degıl. bızım ulkede en azından detaylı zamanı netlesıyor dıye dusunuyorum. bana erkek gıbı duruyor demıstı. neden gıbı ?16. haftamdaydım. erkekse erkektır.:) ayın 14 unde net erkek ya da kız der dıye umuyorum :) hos ne gelırse sukur sebebım sagllıkla gelsın :)

Haklarınızı alabildiniz mi peki veya hamilelik sebebiyle yeni bir hak iddaa edebildiniz mi?
Kıdem, ihbar ve içerdeki yıllık iznim hesaplandı arabulucu avukat eşliğinde imzaladım. Ayın 15’inde yatacak. Hamile olduğumu avukata söyledim çünkü şirket sağlık sebebiyle çıkış göstermiş ben de ben hasta değilim hamileyim dedim işverenime söylemedim onları sgk’ya şikayet edicem.

Aslında benim için kilo almak problem değil. Bebek ve ben nasıl sağlıklı olacaksak o olsun derdindeyim. 15 hafta 6-7 kilo çok gibime geldi. İlk hamileliğim,pek vakıf ta değilim ama bilemedim

Sağlık sebebiyle derkkeen manyaklara bak ya. Sana sözlü olarak hiçbir açıklama yapmadılar mı şu şu sebepten sağlık sebebi diye çıkarttık falan diyee

Aynı hastanede prof. hocaya göründüm, sorun yok bol su iç dedi. Rahim ağzı uzunluğu da iyi 35mm dedi. Şimdi kendi tüp bebek doktorumla da görüşürsem tam rahata ericem

Herkese selam uzun süredir yoktum nabersiniz? Bebeğimin kız olduğunu öğrendim fetal dna testi ile, 18+2deyiz şu an? Sizler nasılsınız

Sağlıkla gelsinler inşallah ay ama şaka gibi yaa benim doktor çok net o kadar net ki diyor ama benim içime sinmeyen şeyler var detayliyi bekliyorum birde böyle hikayeler duyunca

Ya gerçekten 14. haftadan sonra belli olmamış cinsiyetleri duyunca hayrete düşüyorum. Biz zaten 11. haftada fetalle öğrenmiştik ama arada sırada gittiğim mahalle kliniği denecek tarzda görüntü netliği olan kliniğime gittim 14+2'yken. Adama ben şak diye yakınlaştırdı bamyayı gösterdi çok net bir şekilde erkek olduğu belli dedi ve sonra başka yerlerine bakmaya devam etti. Zaten ultrason başlığını hareket ettirdikçe çocuğun sağını solunu önünü arkasını görebiliyorlar. Ekranı açtığı gibi gözüküyordu bide. Hiç olmazsa elleriyle biraz karına bası uyguladıklarında yavrucaklar zaten hemen pozisyon değiştiriyorlar. Bence söyleyemeyen emin olamayan doktorların ya ultrasonları çok kötü ya da kendileri mesuliyet kabul etmek istemiyorlar. Ayrıca kordonla karıştırmışız diyenler de külliyen yalan. Zaten kan akışına bakıp gördüğü şeyin kordon olup olmadığından çok da güzel emin olabiliyorlar.

14+2 ultrason fotoğrafımızı ekliroum ok'un hemen sol tarafı bamyamız.

Kızlar nasılsınız? Benim dün aniden ateşim çıktı bugün kbb ye gittim boğazım şişmiş ordan kadın doğuma göründüm idrar tahlili istediler enfeksiyon varmış antibiyotik verdi dr hiç istemesemde mecbur içeceğim

Aynı hastanede prof. hocaya göründüm, sorun yok bol su iç dedi. Rahim ağzı uzunluğu da iyi 35mm dedi. Şimdi kendi tüp bebek doktorumla da görüşürsem tam rahata ericem
yoktur yoktur iyi düşün stres yapma dinlen multivitamin magnezyum vs kullan geçer olan da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…