Benim şu ana kadar öyleydi seyirme damar atışı gibi ama bu sabah karnımda birşey sağdan sola kaydı az önce de yine bir kayma hissettimarada popit pıt pıtı gıbı bısıler hıssedıyorum ama gaz bıle olabıır o kadar secılmıyor yanı . 2.. hamılelıgım
Ben istiyorum ama her gidişimde de bir şey çıktığı için gitmekten vazgeçiyorumsizde hareketleri henüz hissetmediğiniz için sürekli doktora gitmek istiyor musunuz? Korkuyorum aksilik mi var diye. kontrole 3 hafta var ama yarın yine gitmeyi planlıyorum. :)
Aa oylemiUltason kagidini chatgpt ye atarsan yaziyo
Geçmiş olsunn bademciklerde kript dedikleri beyaz noktalardan görmüyorlarsa ilaç vermiyorlarmış ama yinede takip etmek lazım hamilelik artı emzirme boyu ilaçsız yaşamak baya zor oluyorAy harika.Zaten iskenderuna gidiyorum doktora.Hemen yerini araştırıp bi muayenesine gideyim.
geçmiş olsun.Bende dün fenaydım.acile gittim.sadece parol serum verdiler.yapacak bişeyimiz yok dediler.Boğazım ağrıyor diyorum boğazında bişey yok diyor.Evde kulaktan ateş ölçtüm 38,5-39 arası çıkıyor diyorum boynumdan ölçtüler ateşin yok diyorlar.Terliyorum ve üşüyorum.Tahlil falan da yapılmadı.Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.İnşallah allahın izniyle hiçbir şey olmaz ilacınızı kullanın.Bende atlatırım inşallah.Gebelikte hasta olmak ekstra yorucuymuş
her doktorun yanından çıktıktan sonra 4 hafta gelmem diyorum 1 hafta sonra gitmek istiyorum doğursam rahatlarım herhaldeBen istiyorum ama her gidişimde de bir şey çıktığı için gitmekten vazgeçiyorumneyseki bugün bi kaç hareket hissettim 2 hafta Sonra 21. Haftamda detaylı randevum var beklicem inşallah temiz çıkar da rahat ederim bir süre
Benim hamileliğimin özeti.. 2 hafta önce gitmiştim ve daha 1 hafta var randevuma. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışı mı dinlesem diye kurtlanıyorumsizde hareketleri henüz hissetmediğiniz için sürekli doktora gitmek istiyor musunuz? Korkuyorum aksilik mi var diye. kontrole 3 hafta var ama yarın yine gitmeyi planlıyorum. :)
Hareketleri hissetse insan rahat edicem deher doktorun yanından çıktıktan sonra 4 hafta gelmem diyorum 1 hafta sonra gitmek istiyorum doğursam rahatlarım herhaldebana detaylı için 22. haftada gel dediler 4 haftam var daha
Planlamayı bırak gitmişliğim oldusizde hareketleri henüz hissetmediğiniz için sürekli doktora gitmek istiyor musunuz? Korkuyorum aksilik mi var diye. kontrole 3 hafta var ama yarın yine gitmeyi planlıyorum. :)
Ee kızlar sizdeyizCuma sen ben ceylin patlatiyoruz bombayi
Benim randevu 16daEe kızlar sizdeyiz
çalışmasam hergün sağlık ocağına giderdim sanırım, rahat olmak istiyorum ama max 1-2 gün sonra başlıyorum yineBenim hamileliğimin özeti.. 2 hafta önce gitmiştim ve daha 1 hafta var randevuma. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışı mı dinlesem diye kurtlanıyorum
Ooo daha çok varmışşBenim randevu 16da
Evet ya bana da gecmiyo saatlerOoo daha çok varmışş
Diyorum ama benim kontrolüm daha 16 Ağustosta sen çok iyisin şuanEvet ya bana da gecmiyo saatler
Benim randevu 16da
Sen 16 agustosta giderken bende 12 eylule randevu almis olucam o zaman bende sana iyisin derimDiyorum ama benim kontrolüm daha 16 Ağustosta sen çok iyisin şuan
Sjhdsjdsj ceylin sabah 9a almistir kesin
Benim ilk günden beni 140 üzereydi ama tutmadıtuttu bende 167 ve 170 civarıydı benimkiler ikisi de kız ama keseden tutmadı mesela damla gibiydi keseleri erkek olur diyorlardı mesela hepsii hurafee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?