Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ay ismi ne acaba? Ben hatayda yaşıyorum da.Normalde Adanalıyım.Doğum için erken ama karar veremediğim bir durumdayım doğumu nerde yapacağım hakkında
Erdem turhan ismi benim pek çok arkadaşımda onda doğum yapmıştı depremden sonra iskenderuna geçmiş diye duydum

Bende alcagi seyin resmini atiyorum bak bu diye
O da ariyor attigin sey dimi diyor he diyorum aliyor o sekilde
Birkac yerden saldirmak lazim

Bende 4-5 yıldır tiroit ilacı kullanıyorum.Levotiron. Ama benimki çalışmadığı için kilo yapıyor. Doktorunuza tabi sorun.tiroit ilacı ayrıca önemli bir hormon

Haklarınızı alabildiniz mi peki veya hamilelik sebebiyle yeni bir hak iddaa edebildiniz mi?

Aynı durumdayız benim de 39 40 yaş olacak troit ilacı kullanıyorum. ben iyotlu tuz da kullanıyorum ama ilk hamileliğimde 60 dan 80 e kadar çıkmıştım doğumdan sonra hızlı bir şekilde 56 ya düşmüştüm. şimdi ikinci bebeğime hamileyim 15 inci haftadayız 3 kilko almışım sadece

Kızlar erken dönemde rahim kasılması yaşayan oldu mu? ben 17+5'im, doktor ultrasonda kasılma gördü ve magnezyum verdi. Ben bugün yine de bir profesöre görüneceğim. Üç gün önce amniyosentez oldum onunla mı ilgili acaba bilmiyorum, çünkü kimse öncesinde böyle bir şey dememişti. Çok sıkıntılı bir durum mudur bu Doktorun hali tavrı çok telaşlı gibi değildi, tahlil istedi ilaçlarımı yazdı o kadar.

Aynen sizin bebeginiz sonuçta beni hiç mi hiç alakadar etmez tabikide ben bana yapılan yorumda size cevabınızı verdim herkes evet okuyor ama yanlış ameliyatları ölümleride doktorlar yapıyor çogu zaman yani evet saglık personeliyim ve birçok gebe ve ultrason gördüm yani bilgim her konuda sizden daha çok gerilmedim bana yok siz bana erkek demiştiniz falan dedin cevabını aldın sadece

Çok geçmiş olsun canım maalesef benim bir bilgim yok ama magnezyumun işe yarayacağını düşünüyorum doktor da stress yapmadıysa.
Amniyosentez ne için yaptırmıştın pekii?

Çok geçmiş olsun canım maalesef benim bir bilgim yok ama magnezyumun işe yarayacağını düşünüyorum doktor da stress yapmadıysa.
Amniyosentez ne için yaptırmıştın pekii?
Aynen doktor aşırı üzerinde durmadı magnezyumunu kullan su iç dinlen, gerileyebilir dedi. Amniyosentezi de nipt sonucumda trizomi 3 geldiği için yaptırmıştım. Psikolojim artık alt üst oldu, tüp bebek süreci üstüne niptte trizomi 3, amniyosentez, üstüne şu kasılma canımı sıktı iyice Daha özeldeki takipli olduğum doktora gitmedim, rahat edemedim ona da gidicem mutlaka. O güzel güzel konuşup beni rahatlatıyor, inşallah ciddi bir sorun değildir rahat ol der bi nefes alırım artık

Peki doktorların cinsiyet konusunda yanıldığını gördünüz mü

Selam kızlar. Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Bebişimiz erkekmiş. 3. Oğlumu bekliyorum sağlıkla gelsin inşaAllah
Doktorum plesentanın aşağıda olduğunu söyledi ilişkiyi yasakladı. Dönmezse 32. Haftadan sonra ciddi risklerinin olduğunu şuan için dikkatli olmamın yeterli olduğunu söyledi. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda

Ne hadsiz cevaplar veriyorsunuz yahu?
Beni nerden taniyorsunuz da bilginiz her konuda benden cokmus falan?
Burda herkes birbirine yorum yapiyor cinsiyet tahmin ediyor sonunda da tatli bir sekilde gulunup geciliyor
Amma ego kastiniz burda
Dediginiz cikar ya da cikmaz burda oylesine eglencesine soruyoruz birbirimize
Sorduguma soracagima pisman ettiniz rica ediyorum bir daha mesajimi falan alintilamayin.

Benim plasenta da on duvarda doktor ağır kaldırma ilişki yasak dedi çok ciddi değil hem rahim ağzın da uzun sorun yok ama yine de dikkatli ol yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi . Çok yorulup ağır kaldırmayıp ayakta çok uzun süre durmazsak inşallah bir sorun olmaz

Anladım canım çok geçmiş olsun umarım tez zamanda güzel haberlerinizi alırsınız. Amniyosentez sonucu ne zman çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…