Demekki hareketleri de bebeğin yapısıyla alakalı kimisi anne karnında kız hareketli olur diyor bende erkek de öyle olur diye biliyodum değişiyor demekkiOğluma hamileyken aşırı hareketliydi hem erken hissetmiştim hem de çok sıktı hareketleri. Doğduktan sonrada aynısı oldu 4 yaşına girdi ve bir yere yürüyerek gittiğini görmedim hep koşar haldesağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da orası önemli değil
ay umarım ya çok tedirgin oluyorum benBenim ara ara giriyor kasık ağrıları bazen sağda bazen solda değişiyor benim de yarın randevum var normaldir her şey umarım
Maşallah cnmOğluşum kocaman olmuş teyzeleri
Hamilelikte b grubu ilaçlar kullanılıyor b grubu fitil donaxyl den başka yokKizlar doktora akintim var deyince enzofen fitil verdi.hamilelikte kullanilmaz diyende var.kullanan oldu mu?
Normal canım düzenli hareket takibi için erken henüzMrb kizlar normalde bebgmin hareketlerini hissediyorum bugun hic hissetmedm 20 hafta normalmi
Tam urun ismini söylerken mısınız ben kilo vermeme rağmen catlaklarım cokÇatlak onlar. Kaşıma hiç kaşındıkça yağ sür badger marka öneririm
Ama insan alışıyor bende sasırıyorumTam 2 hafta önce en son oğlumu gördüm. Plasenta öndeymiş. Bende bir an önce hissetmek istiyorum. Ne güzel sizin hissetmenize
Tam urun ismini söylerken mısınız ben kilo vermeme rağmen catlaklarım cok
Gerçekten öyle poz vermişSağol canım poz verdi bize resmen
Evet bunu çoğu yerde okudum aslında inşallah az hasarla atlatırızBence bu genetik ya siz yine onlem alın ama çatlayacak olan her koşulda çatlıyor
Tam net olur daha iyi aslında 16 haftalıkken öğrenirsin. Aynı haftalardayız o zaman çok bi farkımız yok bende 14+6 oldum bugün :))14 haftalık benim de memleketteyim. Eşim birlikte öğrenelim diyor yanına da 2 hafta sonra gidicem2 hafta var ogrenmeme
Dün oldum aşımı, ilk 1-2 saat normaldi sonra kolum ağırlaşmaya başladı ve uyku bastırdı 3 saat uyudum uyandığımda 2 kez kustum ateşim arttı, gece zar zor uyudum, uyumadan önce duş aldım (hemşire alma ya da al demedi) bugün daha iyiyim sadece üst kol ağır halaTetanoz asisi olan var mi kizlar sonrasinda herhangi bir ates vs baska bir durum yasadiniz mi
Hissetme göreceli canım çoğu kişi yoğunlaşan ve şekillenen bağırsak hareketiyle karıştırıyor doktorlar 19. 20. Haftalarda biraz daha ayırt edilebiliyor diyor kimi için rahmin gerilmesine bağlı zonklama damar atışı kasılma hareket olarak algılanıyor kimi benim gibi tam bi hareket netlik olmadıkça hareket yok diyorBen galiba fazla bi hareket bekliyorum büyüdğkçe hissedeceğiz inş canım
Normal canım benim de yok bu dönemde düzenli hareket olmuyor zaten endişe etmeMrb kizlar normalde bebgmin hareketlerini hissediyorum bugun hic hissetmedm 20 hafta normalmi
Anne hisleri de çıkar diyorlar sen ne hissediyorsunGünaydıııııııın tüm bebikosunun cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün bende öğreneceğim inşallah 12+4 te doktor tahmin bile söylememişti. Bugün 16+3 olacağız. Hamileliğimin en başından beri sıfır belirtiyle bugünlere geldim 100 kişiye sordum 100 ü de erkek dedi. Hayırlısı bakalım :)
Anne hisleri de çıkar diyorlar sen ne hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?