Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Demekki hareketleri de bebeğin yapısıyla alakalı kimisi anne karnında kız hareketli olur diyor bende erkek de öyle olur diye biliyodum değişiyor demekki

Mrb kizlar normalde bebgmin hareketlerini hissediyorum bugun hic hissetmedm 20 hafta normalmi

Tetanoz asisi olan var mi kizlar sonrasinda herhangi bir ates vs baska bir durum yasadiniz mi
Dün oldum aşımı, ilk 1-2 saat normaldi sonra kolum ağırlaşmaya başladı ve uyku bastırdı 3 saat uyudum uyandığımda 2 kez kustum ateşim arttı, gece zar zor uyudum, uyumadan önce duş aldım (hemşire alma ya da al demedi) bugün daha iyiyim sadece üst kol ağır hala

Günaydıııııııın tüm bebikosunun cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün bende öğreneceğim inşallah 12+4 te doktor tahmin bile söylememişti. Bugün 16+3 olacağız. Hamileliğimin en başından beri sıfır belirtiyle bugünlere geldim 100 kişiye sordum 100 ü de erkek dedi. Hayırlısı bakalım :)

Ben galiba fazla bi hareket bekliyorum büyüdğkçe hissedeceğiz inş canım
Hissetme göreceli canım çoğu kişi yoğunlaşan ve şekillenen bağırsak hareketiyle karıştırıyor doktorlar 19. 20. Haftalarda biraz daha ayırt edilebiliyor diyor kimi için rahmin gerilmesine bağlı zonklama damar atışı kasılma hareket olarak algılanıyor kimi benim gibi tam bi hareket netlik olmadıkça hareket yok diyor algılarımızla ilgili yani takılma

Anne hisleri de çıkar diyorlar sen ne hissediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…