Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Hahahahha anne karnında kendilerini belli ediyorlar demek ki aynen öyle canım sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı olalım

Zonklama oluyor bende aaaa hareket demek ki ben baya tekme falan bekliyorum galiba hahahah aynen öyle canım

Zonklama oluyor bende aaaa hareket demek ki ben baya tekme falan bekliyorum galiba hahahah aynen öyle canım
İşte bizdeki o zonklama gelip giden seyirme ve nabız hissine hareket diyorlar ama ben biraz net biri olduğum için bildiğin sarsıcı dev bir tekme olmadıkça hissettim diyemiyorum

İşte bizdeki o zonklama gelip giden seyirme ve nabız hissine hareket diyorlar ama ben biraz net biri olduğum için bildiğin sarsıcı dev bir tekme olmadıkça hissettim diyemiyorum
Ayyy galiba bende diyemedim neden hissetmiyorum diye stres olmuştum halbuki hissediyormuşum hahaha

Kızlarr bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda her şey size iki sorum var bana afp testi yaptırdı doktorum kan verdim rutinmiş ama daha önce duymamıştım aranızda bunun için kan veren var mı? Bir de izmirde olanlar detaylı ultrason için kime gideceksiniz ve fiyatlar nasıl acaba genel olarak

İsim seçmek çok zor bişey oğlumda literatür taradim birşey hoşumuza gitmedi son dakka sezeryana girerken duyduğum ismi koyduk
Bende numerolojiye gore falan arastiriyordum oglumda aylar oncesinden belliydi ama kizda hicbir ismi begenmiyorum ya nedense

yok uymadı tek sıvenaz belkı kurtarır ı ıh off benımkı ogluma bıle koyacak kadar yaldır yaldır geldı bastırdı ama kızım olursa kacamam heralde
Kacamaz misin
Valla bana oglumda kocasinin adini koymam icin emretmisti resmen
Dedim goren de kocani cok seviyon sanar sjfnsdk
Anne baba biziz kendimiz koycaz cok isteyen ya kizi dogursun ona koydursun ya da kendi dogurabiliyorsa dogursun dedim olay kapandi orda

ben kımım kı benım adım konsun dıye aglamıstı :)) oohooo nasıl yetıselım herkesın gonlu olsun derken cocuk ısım yagmuruna tutulur. babası ayrı ıstıyor anası ayrı babannesı ananesı derken jose mario santos mourinho felix gbı bısı olur

Aynen kimsin? Babaanne
Senden once baba ve anne var sana sira gelmez dicen
Cogu insan boyle duygu somuru kullaniyor
Ulen Allah sana evlatlar vermis kendin ismini koymussun cocugunun cocuguna da karisma bi zahmet
Ben bide sey demistim sen koydun mu ki kpnin ismini kendi ogluna bana koy diyon
Cevap bile verememisti

kocamın adı dedesını adı koymus yanii ogluma ıkı bır bak kayınpederın adını koysaydın zekı olurdu calıskan olurdu bılmem ne dıye sıralıyorlar. cok da zekı bı oglum var ama yaranamadıysa demek ki.. ben cok cvp vermem ya. he der gecerım :) iyi dınleyıcıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…