Hahahahha anne karnında kendilerini belli ediyorlar demek kiOğluma hamileyken aşırı hareketliydi hem erken hissetmiştim hem de çok sıktı hareketleri. Doğduktan sonrada aynısı oldu 4 yaşına girdi ve bir yere yürüyerek gittiğini görmedim hep koşar haldesağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da orası önemli değil
Zonklama oluyor bende aaaa hareket demek ki ben baya tekme falan bekliyorum galiba hahahah aynen öyle canımHissetme göreceli canım çoğu kişi yoğunlaşan ve şekillenen bağırsak hareketiyle karıştırıyor doktorlar 19. 20. Haftalarda biraz daha ayırt edilebiliyor diyor kimi için rahmin gerilmesine bağlı zonklama damar atışı kasılma hareket olarak algılanıyor kimi benim gibi tam bi hareket netlik olmadıkça hareket yok diyoralgılarımızla ilgili yani takılma
İşte bizdeki o zonklama gelip giden seyirme ve nabız hissine hareket diyorlar ama ben biraz net biri olduğum için bildiğin sarsıcı dev bir tekme olmadıkça hissettim diyemiyorumZonklama oluyor bende aaaa hareket demek ki ben baya tekme falan bekliyorum galiba hahahah aynen öyle canım
Ayyy galiba bende diyemedim neden hissetmiyorum diye stres olmuştum halbuki hissediyormuşum hahahaİşte bizdeki o zonklama gelip giden seyirme ve nabız hissine hareket diyorlar ama ben biraz net biri olduğum için bildiğin sarsıcı dev bir tekme olmadıkça hissettim diyemiyorum
Ben devletin annelik yolculugu uygulamasini ve happy mom kullaniyorum canimKızlar hangi hamilelik uygulamasını kullanıyorsunuz
Biz de eşimle 1 aydır cinsiyeti bilmemize rağmen isim konusunda ilerleme gösteremedikKizlar cinsiyetler belli oldu cogunlugumuzun
Isimleri dusunmeye basladiniz mi
Ben hic isim begenemiyorum ya kiz ismi secmek ne zormus
ay bana ılk cocugumda huseyın basri dedılerBiz de eşimle 1 aydır cinsiyeti bilmemize rağmen isim konusunda ilerleme gösteremedikrüyama girip kendisinin söylemesini bekliyorum artık
Bu gece annem ruyamda bana defne napiyo dediBiz de eşimle 1 aydır cinsiyeti bilmemize rağmen isim konusunda ilerleme gösteremedikrüyama girip kendisinin söylemesini bekliyorum artık
İsim seçmek çok zor bişey oğlumda literatür taradim birşey hoşumuza gitmedi son dakka sezeryana girerken duyduğum ismi koydukKizlar cinsiyetler belli oldu cogunlugumuzun
Isimleri dusunmeye basladiniz mi
Ben hic isim begenemiyorum ya kiz ismi secmek ne zormus
Bende numerolojiye gore falan arastiriyordum oglumda aylar oncesinden belliydi ama kizda hicbir ismi begenmiyorum ya nedenseİsim seçmek çok zor bişey oğlumda literatür taradim birşey hoşumuza gitmedi son dakka sezeryana girerken duyduğum ismi koyduk
yanına kayınvalıde ısmı eklemıcek mısnızBende numerolojiye gore falan arastiriyordum oglumda aylar oncesinden belliydi ama kizda hicbir ismi begenmiyorum ya nedense
Ilayda şivenaz skfjskdskyanına kayınvalıde ısmı eklemıcek mısnızhain gelinler
yok uymadıIlayda şivenaz skfjskdsk
Kacamaz misinyok uymadıtek sıvenaz belkı kurtarır ı ıh off benımkı ogluma bıle koyacak kadar yaldır yaldır geldı bastırdı ama kızım olursa kacamam heralde
ben kımım kı benım adım konsun dıye aglamıstı :)) oohooo nasıl yetıselım herkesın gonlu olsun derken cocuk ısım yagmuruna tutulur. babası ayrı ıstıyor anası ayrı babannesı ananesı derken jose mario santos mourinho felix gbı bısı olurKacamaz misin
Valla bana oglumda kocasinin adini koymam icin emretmisti resmen
Dedim goren de kocani cok seviyon sanar sjfnsdk
Anne baba biziz kendimiz koycaz cok isteyen ya kizi dogursun ona koydursun ya da kendi dogurabiliyorsa dogursun dedim olay kapandi orda
Aynen kimsin? Babaanneben kımım kı benım adım konsun dıye aglamıstı :)) oohooo nasıl yetıselım herkesın gonlu olsun derken cocuk ısım yagmuruna tutulur. babası ayrı ıstıyor anası ayrı babannesı ananesı derken jose mario santos mourinho felix gbı bısı olur
kocamın adı dedesını adı koymus yaniiAynen kimsin? Babaanne
Senden once baba ve anne var sana sira gelmez dicen
Cogu insan boyle duygu somuru kullaniyor
Ulen Allah sana evlatlar vermis kendin ismini koymussun cocugunun cocuguna da karisma bi zahmet
Ben bide sey demistim sen koydun mu ki kpnin ismini kendi ogluna bana koy diyon
Cevap bile verememisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?