- 17 Temmuz 2021
- 8.318
- 26.208
- 498
Sen koymussun ama ben pek faydasini goremedim ismin dicenkocamın adı dedesını adı koymus yaniiogluma ıkı bır bak kayınpederın adını koysaydın zekı olurdu calıskan olurdu bılmem ne dıye sıralıyorlar. cok da zekı bı oglum var ama yaranamadıysa demek ki.. ben cok cvp vermem ya. he der gecerım :) iyi dınleyıcıyım :))
Hahaah tam benim vereceğim cevaplardanSen koymussun ama ben pek faydasini goremedim ismin dicen
Kaç haftasnDün oldum aşımı, ilk 1-2 saat normaldi sonra kolum ağırlaşmaya başladı ve uyku bastırdı 3 saat uyudum uyandığımda 2 kez kustum ateşim arttı, gece zar zor uyudum, uyumadan önce duş aldım (hemşire alma ya da al demedi) bugün daha iyiyim sadece üst kol ağır hala
Cinsiyeti ogrendinzmiGünaydıııııııın tüm bebikosunun cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün bende öğreneceğim inşallah 12+4 te doktor tahmin bile söylememişti. Bugün 16+3 olacağız. Hamileliğimin en başından beri sıfır belirtiyle bugünlere geldim 100 kişiye sordum 100 ü de erkek dedi. Hayırlısı bakalım :)
Oğlunuzun ismi neydiKizlar cinsiyetler belli oldu cogunlugumuzun
Isimleri dusunmeye basladiniz mi
Ben hic isim begenemiyorum ya kiz ismi secmek ne zormus
Ben sessiz sakin uyumlu gelindim esasenHahaah tam benim vereceğim cevaplardankayınpeder ve kayınvalide herhangi bir karara karıştıklarında bana inanılmaz sinir geliyor ya çok şükür beni bildikleri için hiçbir şey demediler henüz
KeremOğlunuzun ismi neydi
Güzelmiş benimde hoşuma gidiyor
Ben de yeni verdim bu kan testini daha once duymamistim ama doktor oyle uygun gordugu icin cok soegulamadim acikcasiKızlarr bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda her şeysize iki sorum var bana afp testi yaptırdı doktorum kan verdim rutinmiş ama daha önce duymamıştım aranızda bunun için kan veren var mı? Bir de izmirde olanlar detaylı ultrason için kime gideceksiniz ve fiyatlar nasıl acaba genel olarak
Erkek olsa cinar koyacaktik ama kiz isminde cok kararsiz kaldik daha dogrusu once ben bastan beri gokce ismini onerdim esim de begendi sonradan ben doneklik ettim daha baska isimler kafama girdikceKizlar cinsiyetler belli oldu cogunlugumuzun
Isimleri dusunmeye basladiniz mi
Ben hic isim begenemiyorum ya kiz ismi secmek ne zormus
Ismimden bir tane daha cogaliyor deseneErkek olsa cinar koyacaktik ama kiz isminde cok kararsiz kaldik daha dogrusu once ben bastan beri gokce ismini onerdim esim de begendi sonradan ben doneklik ettim daha baska isimler kafama girdikceama en son siparis ettigimiz seylerden iki tanesi isime ozel esyalardi o yuzden gokce olarak yazdirdik yani kesinlesmis oldu icime sindi mi emin degilim
Ayy gözüm korktu kızımda hiç olmayan hareketlilik şuan oğlumda mevcut çıkınca ne yapacağızOğluma hamileyken aşırı hareketliydi hem erken hissetmiştim hem de çok sıktı hareketleri. Doğduktan sonrada aynısı oldu 4 yaşına girdi ve bir yere yürüyerek gittiğini görmedim hep koşar haldesağlıklı olsunlar hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da orası önemli değil
Ben Ceylin Rüya koyacağim buraya menifestleyip bu isimle kayıt oldum
Cocuk 3 aylikken manifestlemissin insan gebelik testi yapinca manifestlerBen Ceylin Rüya koyacağim buraya menifestleyip bu isimle kayıt oldum
Belli oldu mu cinsiyetGünaydıııııııın tüm bebikosunun cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün bende öğreneceğim inşallah 12+4 te doktor tahmin bile söylememişti. Bugün 16+3 olacağız. Hamileliğimin en başından beri sıfır belirtiyle bugünlere geldim 100 kişiye sordum 100 ü de erkek dedi. Hayırlısı bakalım :)
Merhaba bende hamileyim 14 hafta dolacak yüzümde aşırı sivilcelenme var tüylerim 5 gün oldu alalım ben şok tabi kollarım filan hemn çıkmış ama saçım dökülüyor erkek bebekte olur diyorlar ama doktorum 12 haftalıkken söylüycekti süpriz yapacağım için söylemedi kesin olsun dedi sonra gittim kendini göstermiyor dedi sonra ısrar ettim yine bir bakın filan dedim baktı bebeğin yerinde durmuyor dedi çok zor gördü mü oda anlamadım kıza benziyor sanki dedi ama yanıladabilirim dediBence normaldirinşallah geçici olur ergen gibi uğraşmayalım bu saatten sonra
Hisler ver belirtiler her zaman doğruyu göstermiyor kuzumMerhaba bende hamileyim 14 hafta dolacak yüzümde aşırı sivilcelenme var tüylerim 5 gün oldu alalım ben şok tabi kollarım filan hemn çıkmış ama saçım dökülüyor erkek bebekte olur diyorlar ama doktorum 12 haftalıkken söylüycekti süpriz yapacağım için söylemedi kesin olsun dedi sonra gittim kendini göstermiyor dedi sonra ısrar ettim yine bir bakın filan dedim baktı bebeğin yerinde durmuyor dedi çok zor gördü mü oda anlamadım kıza benziyor sanki dedi ama yanıladabilirim dedi
Ben erkek hissediyorum ama başından beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?