Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Sen koymussun ama ben pek faydasini goremedim ismin dicen

Kaç haftasn

Cinsiyeti ogrendinzmi

Hahaah tam benim vereceğim cevaplardan kayınpeder ve kayınvalide herhangi bir karara karıştıklarında bana inanılmaz sinir geliyor ya çok şükür beni bildikleri için hiçbir şey demediler henüz
Ben sessiz sakin uyumlu gelindim esasen
Isme karisma konusunda giciklandim
Dogumdan sonra lohusalikta guncelleme geldi gorusmuyorum simdi hicbiriyle

Ben de yeni verdim bu kan testini daha once duymamistim ama doktor oyle uygun gordugu icin cok soegulamadim acikcasi

Kizlar cinsiyetler belli oldu cogunlugumuzun
Isimleri dusunmeye basladiniz mi
Ben hic isim begenemiyorum ya kiz ismi secmek ne zormus
Erkek olsa cinar koyacaktik ama kiz isminde cok kararsiz kaldik daha dogrusu once ben bastan beri gokce ismini onerdim esim de begendi sonradan ben doneklik ettim daha baska isimler kafama girdikce ama en son siparis ettigimiz seylerden iki tanesi isime ozel esyalardi o yuzden gokce olarak yazdirdik yani kesinlesmis oldu icime sindi mi emin degilim

Ismimden bir tane daha cogaliyor desene yakin bi arkadasim da bu ismi koydu bence sahane saglikla gelsin

Ayy gözüm korktu kızımda hiç olmayan hareketlilik şuan oğlumda mevcut çıkınca ne yapacağız

Belli oldu mu cinsiyet

Günaydın hepinize kızlaarr güzel haberler aldığımız bir hafta olsun dün doktor kontrolüne gittim renkliyi açtı doktor ama doktorun yanına 3 kere girdim ha yüzünü gösteririz ha gösterir diye göstermedi inatçı sıpaa 16. Haftamızda göremedik 20 ya kısmet inşallah zaten detaylı vat Bu arada bizim isim cinsiyeti öğrendiğimiz akşam hiç akşımızda yokken kesinleşti “Toprak”

Günaydın kızlar bizde ev topluyoruz cumaya taşınma var allah nasip ederse o yüzden çok giremiyorum umarım bebişler ve sizler iyisinizdir. İsim konuşulmuş sanırım en son benim kızım da “Güneş” koymamı istiyor ama ben kararsızım.

Bence normaldir inşallah geçici olur ergen gibi uğraşmayalım bu saatten sonra
Merhaba bende hamileyim 14 hafta dolacak yüzümde aşırı sivilcelenme var tüylerim 5 gün oldu alalım ben şok tabi kollarım filan hemn çıkmış ama saçım dökülüyor erkek bebekte olur diyorlar ama doktorum 12 haftalıkken söylüycekti süpriz yapacağım için söylemedi kesin olsun dedi sonra gittim kendini göstermiyor dedi sonra ısrar ettim yine bir bakın filan dedim baktı bebeğin yerinde durmuyor dedi çok zor gördü mü oda anlamadım kıza benziyor sanki dedi ama yanıladabilirim dedi
Ben erkek hissediyorum ama başından beri

Hisler ver belirtiler her zaman doğruyu göstermiyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…