Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum
Ayy o kadar iyi anlıyorum ki benim de öyle olmuştu ama yavaş yavaş alışıyorum alıştırıyorum çalışmaya çalışıyorum arada severken bile karıştırıp kızım desem de alışıyoruz yaav

Kendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum
Şöyle düşün kek yapabilen bir erkek çocuğu yetiştireceksin evrenin buna ihtiyacı var

Kizlar bu arada gecen gece ruyamda annem beni ariyor telefonda ve diyor ki Defne napiyor
Bende iyi napsin oynuyor kendi halinde diyorum
Ruya bu kadardi unutmusum bugun annemle konusurken telefonda anlattim ruyami
O da dedi ki ben sizin aklinizi karistirmamak adina kendi aklimdaki ismi soylemedim hic, kendiniz bulun koyun icinize sinen bir isim diye dusundum ama sen simdi bu ruyani anlatinca soyleyeyim hadi benim icimden bu isim geciyordu dedi
Bende isme isindim nedense ya
Son yillarda cok koyulmus olsa da
Gecen de arkadasin dugunu olacakti ablasi da baska sehirde yasiyor, ruyamda ablasinin lacivert elbise giydigini gordum ne alakaysa sonra arkadasa sordum o da dedi daha almamis haftaya cikacakmis carsiya
Oyle konu kapandi gitti unuttuk
Gecen arkadasin dugununde baktim ki ablasi lacivert elbise giymis tam da gordugum model
Hayrolsun inşallah simdi ben ruyama kanip bu ismi ciddi ciddi dusunmeli miyim sizce

Ben niye rüyamda eşimin cin olup çarpmaya çalıştığını görüyorum ya savaş alanındayım sürekli yaratıklarla senin maneviyatın güçlü arkadaşım sen devam et ben seni tutuyorum

Pandemi de kocamdan başkasını görmedim ama çocuğum kocama benzemiyor pek

Ben niye rüyamda eşimin cin olup çarpmaya çalıştığını görüyorum ya savaş alanındayım sürekli yaratıklarla senin maneviyatın güçlü arkadaşım sen devam et ben seni tutuyorum
Bende dun gece zombilerden kaciyordum cok korktum uyandim arada ekşın da goruyorum yani

Alışacaksın canım emin ol ben de hep kız hayali kurmuştum kızım diye sevmiştim karnımı o derece yani hatta öğrendiğim gün ben de göz yaşlarımı tutamadım istemsizce yani şok etkisiyle heralde üzüldüğümden değil de ama alıştım sonradan daha güzel bi fikir gibi geliyor sana aşık bi erkek daha düşünsene çok güzel

Şöyle düşün kek yapabilen bir erkek çocuğu yetiştireceksin evrenin buna ihtiyacı var

Ya ahahaha çok teşekkür ederim süper bir teselli benim kayınvalidem öyle yetiştirmiş ben hep dua ediyorum :)

İnşallah canım bir kaç güne böyle düşüneceğime eminim. Şimdi beni böyle modum düşük görenler yargılıyorlar biraz ama bunun sevgiyle alakası yok burda birbirimizle aynı yollardan geçmemiz ne güzel en çok bunu seviyorum

Merhaba bence defne çok güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…