Ayy o kadar iyi anlıyorum kiKendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum
Şöyle düşün kek yapabilen bir erkek çocuğu yetiştireceksin evrenin buna ihtiyacı varKendi gözümle görmeseydim bir umut beklerdim valla. Dünden beri kendimi bu fikre alıştıramıyorum. Bunun sevgiyle isteyip istememekle vs alakası yok sadece bu duruma alışamıyorum
Doktorun acilen goz doktoruna gitsin yav erkek ismi dusunuyordun nerdeyseArkadaşlar ben şok. Kızım oluyormuş.Sağlıkla gelsin insallah
Ilerde KK gibi plartformlarda gelinin "sagolsun kayinvalidem esimi cok guzel yetistirmis bana evde cok yardimci oluyor" diyebilecek bence cok guzel bir histir buŞöyle düşün kek yapabilen bir erkek çocuğu yetiştireceksin evrenin buna ihtiyacı var
Olsun tabi işi neIlerde KK gibi plartformlarda gelinin "sagolsun kayinvalidem esimi cok guzel yetistirmis bana evde cok yardimci oluyor" diyebilecek bence cok guzel bir histir bu
Ben niye rüyamda eşimin cin olup çarpmaya çalıştığını görüyorum yaKizlar bu arada gecen gece ruyamda annem beni ariyor telefonda ve diyor ki Defne napiyor
Bende iyi napsin oynuyor kendi halinde diyorum
Ruya bu kadardi unutmusum bugun annemle konusurken telefonda anlattim ruyami
O da dedi ki ben sizin aklinizi karistirmamak adina kendi aklimdaki ismi soylemedim hic, kendiniz bulun koyun icinize sinen bir isim diye dusundum ama sen simdi bu ruyani anlatinca soyleyeyim hadi benim icimden bu isim geciyordu dedi
Bende isme isindim nedense ya
Son yillarda cok koyulmus olsa da
Gecen de arkadasin dugunu olacakti ablasi da baska sehirde yasiyor, ruyamda ablasinin lacivert elbise giydigini gordum ne alakaysasonra arkadasa sordum o da dedi daha almamis haftaya cikacakmis carsiya
Oyle konu kapandi gitti unuttuk
Gecen arkadasin dugununde baktim ki ablasi lacivert elbise giymis tam da gordugum model
Hayrolsun inşallah simdi ben ruyama kanip bu ismi ciddi ciddi dusunmeli miyim sizce
İlk çocuğum canım. Allah nasip ederseKaçıncı çocuğunuz olacak
Pandemi de kocamdan başkasını görmedim ama çocuğum kocama benzemiyor pekKizlar bebek ilk kimildadiginda kime bakarsan ya da iste hamilelik boyunca kime bakarsan ona benzer hurafesine inaniyor musunuz?
Ben en cok kocama bakmisim sanirim oglum ayni o
Simdi herkes aynaya bak bu da sana benzesin diyorlar da ne alaka diyorum ya
Gun boyu cocukla ugrasmaktan yemek yapmaktan aynaya gece dislerimi fircalarken bakabiliyorum ancakaa dogru su suna bakmisti ayni ona benzedi dediginiz ornek var mi
Benim bi arkadas yabanci bi bebege bakmisti cidden de kizi onu andiriyor ama bilemiycem kac kere bakti
Bende dun gece zombilerden kaciyordum cok korktum uyandim arada ekşın da goruyorum yaniBen niye rüyamda eşimin cin olup çarpmaya çalıştığını görüyorum yasavaş alanındayım sürekli yaratıklarla senin maneviyatın güçlü arkadaşım sen devam et ben seni tutuyorum
Alışacaksın canım emin olGözyaşlarımı durduramıyorum. Bunu hissettiğim için ayrı kendimi suçluyorum. Tabiki Allah nasip etti çok şükür sağlıklı yani şükrediyorum ama dediğim gibi alışmaya çalışıyorum. Bütün yeğenlerim kız çevrem hep kız erkek çok çok tuhaf geliyor
Ayy o kadar iyi anlıyorum kibenim de öyle olmuştu ama yavaş yavaş alışıyorum alıştırıyorum çalışmaya çalışıyorum arada severken bile karıştırıp kızım desem de alışıyoruz yaav
Şöyle düşün kek yapabilen bir erkek çocuğu yetiştireceksin evrenin buna ihtiyacı var
Alışacaksın canım emin olben de hep kız hayali kurmuştum kızım diye sevmiştim karnımı o derece yani hatta öğrendiğim gün ben de göz yaşlarımı tutamadım istemsizce yani şok etkisiyle heralde üzüldüğümden değil de ama alıştım sonradan daha güzel bi fikir gibi geliyor sana aşık bi erkek daha düşünsene çok güzel
Ya bak ne güzel benim dua edebileceğim kimse yok düşün bir daha dua etYa ahahaha çok teşekkür ederim süper bir teselli benim kayınvalidem öyle yetiştirmiş ben hep dua ediyorum :)
Ha iyi bende sorun var sanıcaktım teşkBende dun gece zombilerden kaciyordum cok korktum uyandim arada ekşın da goruyorum yani
Nasıl yaaa erkek mi demişti önceee nasıl olduuuArkadaşlar ben şok. Kızım oluyormuş.Sağlıkla gelsin insallah
Merhaba bence defne çok güzel bir isimKizlar bu arada gecen gece ruyamda annem beni ariyor telefonda ve diyor ki Defne napiyor
Bende iyi napsin oynuyor kendi halinde diyorum
Ruya bu kadardi unutmusum bugun annemle konusurken telefonda anlattim ruyami
O da dedi ki ben sizin aklinizi karistirmamak adina kendi aklimdaki ismi soylemedim hic, kendiniz bulun koyun icinize sinen bir isim diye dusundum ama sen simdi bu ruyani anlatinca soyleyeyim hadi benim icimden bu isim geciyordu dedi
Bende isme isindim nedense ya
Son yillarda cok koyulmus olsa da
Gecen de arkadasin dugunu olacakti ablasi da baska sehirde yasiyor, ruyamda ablasinin lacivert elbise giydigini gordum ne alakaysasonra arkadasa sordum o da dedi daha almamis haftaya cikacakmis carsiya
Oyle konu kapandi gitti unuttuk
Gecen arkadasin dugununde baktim ki ablasi lacivert elbise giymis tam da gordugum model
Hayrolsun inşallah simdi ben ruyama kanip bu ismi ciddi ciddi dusunmeli miyim sizce
bı oncekı kontrolum devletteydı 4 hafta once erkek dedıNasıl yaaa erkek mi demişti önceee nasıl olduuu
ıyı kı de herkese oglum olluyo dıye yaymamısımDoktorun acilen goz doktoruna gitsin yav erkek ismi dusunuyordun nerdeysenasil oldu bu
Tesekkur ederim ilginiz icinMerhaba bence defne çok güzel bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?