Vallahi erkek dedi bana parti de yaptık ama ben hala kız hissediyorum sivilceler son gaz devam dün 30 haftalık erkek bebeğe hamile arkadaşım geldi onun göbeği top gibi benimki yassı o bile inanmadı erkek olduğunaMerhaba bende hamileyim 14 hafta dolacak yüzümde aşırı sivilcelenme var tüylerim 5 gün oldu alalım ben şok tabi kollarım filan hemn çıkmış ama saçım dökülüyor erkek bebekte olur diyorlar ama doktorum 12 haftalıkken söylüycekti süpriz yapacağım için söylemedi kesin olsun dedi sonra gittim kendini göstermiyor dedi sonra ısrar ettim yine bir bakın filan dedim baktı bebeğin yerinde durmuyor dedi çok zor gördü mü oda anlamadım kıza benziyor sanki dedi ama yanıladabilirim dedi
Ben erkek hissediyorum ama başından beri
Sana çooook katılıyorumHisler ver belirtiler her zaman doğruyu göstermiyor kuzum
Bencede belirtiler herkeste farklı oluyor kızda şöyle erkeğe böyle gibi belli bisey yoksanirimBu arada kesinlikle belirti his hepsi çöp hepsi yanıltıcı bundan sonra hiç birini dikkate almam
Cinsiyeti ogrendinzmi
Belli oldu mu cinsiyet
Bacak arasını gördünüz müVallahi erkek dedi bana parti de yaptık ama ben hala kız hissediyorum sivilceler son gaz devam dün 30 haftalık erkek bebeğe hamile arkadaşım geldi onun göbeği top gibi benimki yassı o bile inanmadı erkek olduğunaen garantisi detaylı ultrasonu beklemek bence sizde öyle yapın
Haftan çok küçük değişme ihtimali de varEvet erkekmiş, Herkes erkek dese de içimde bir yerde kıza olan inancım tammış sanırım. Şoktan çıkamadım hala.
Kesinlikle yok . Kese şekli dediler yüzün böyle şöyle dediler ben oğlumu sol tarafımda sağ tarafımda hissettimler bir tanesi bile doğru çıkmadı herkeste bambaşka olduBencede belirtiler herkeste farklı oluyor kızda şöyle erkeğe böyle gibi belli bisey yoksanirim
Hayirrr doktor gördüm çok net dedi ama göstermedi banaBacak arasını gördünüz mü
Gösterse iyiymiş de artık napalim detaylı en doğru tercihHayirrr doktor gördüm çok net dedi ama göstermedi bana
Ben 20.haftada mi yapilacak dedim doktorum erken dedi 22 24 arasi daha dogru olur dediKizlar aldınız mı detaylı randevularınızı kim kaçıncı haftada gidiyor ? Ben 21+3 de giricem inşallah
Evet ya arkadaşım da yerinde olsam detaylıda kendim net görene kadar inanmam dedi de hayır parti yaptık ama yaGösterse iyiymiş de artık napalim detaylı en doğru tercih
21-22de git dedi doktorum 21.haftada 6eylule aldık randevuyuKizlar aldınız mı detaylı randevularınızı kim kaçıncı haftada gidiyor ? Ben 21+3 de giricem inşallah
Hurafe hepsi ya benim kızıma hamileliğimde tek sivilcem çıkmadı şu an erkek ve yüzüm perişan oldu. Erkek hamileliğinde androjen hormonu arttığı için tüylenme ve sivilcelenme artıyor dedi dr yani eskiler erkek çocuğu övmek için mi dediler ne yaptılar bilemiyorumBu arada kesinlikle belirti his hepsi çöp hepsi yanıltıcı bundan sonra hiç birini dikkate almam
Bende 21+0 da gircem inşallahKizlar aldınız mı detaylı randevularınızı kim kaçıncı haftada gidiyor ? Ben 21+3 de giricem inşallah
Aa evet bu sene de baya populer isimler arasinda biraz daha mutlu oldum tercih edilmesine simdi :))Ismimden bir tane daha cogaliyor deseneyakin bi arkadasim da bu ismi koydu bence sahane saglikla gelsin
Doktoruna güveniyorsan bilemiycem zira benim bütün güvenim kırıldıEvet ya arkadaşım da yerinde olsam detaylıda kendim net görene kadar inanmam dedi de hayır parti yaptık ama ya
cannım değişmesi imkansız 16+3 ve iki bacağını açmış şekildeydi 3 açıdan gözlerimle gördüm.Haftan çok küçük değişme ihtimali de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?