Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Vallahi erkek dedi bana parti de yaptık ama ben hala kız hissediyorum sivilceler son gaz devam dün 30 haftalık erkek bebeğe hamile arkadaşım geldi onun göbeği top gibi benimki yassı o bile inanmadı erkek olduğuna en garantisi detaylı ultrasonu beklemek bence sizde öyle yapın

Bacak arasını gördünüz mü

Bencede belirtiler herkeste farklı oluyor kızda şöyle erkeğe böyle gibi belli bisey yoksanirim
Kesinlikle yok . Kese şekli dediler yüzün böyle şöyle dediler ben oğlumu sol tarafımda sağ tarafımda hissettimler bir tanesi bile doğru çıkmadı herkeste bambaşka oldu

Kizlar aldınız mı detaylı randevularınızı kim kaçıncı haftada gidiyor ? Ben 21+3 de giricem inşallah

Bu arada kesinlikle belirti his hepsi çöp hepsi yanıltıcı bundan sonra hiç birini dikkate almam
Hurafe hepsi ya benim kızıma hamileliğimde tek sivilcem çıkmadı şu an erkek ve yüzüm perişan oldu. Erkek hamileliğinde androjen hormonu arttığı için tüylenme ve sivilcelenme artıyor dedi dr yani eskiler erkek çocuğu övmek için mi dediler ne yaptılar bilemiyorum

Ismimden bir tane daha cogaliyor desene yakin bi arkadasim da bu ismi koydu bence sahane saglikla gelsin
Aa evet bu sene de baya populer isimler arasinda biraz daha mutlu oldum tercih edilmesine simdi :)) benimde kucukken en yakin arkadasimin ismiydi bi de oz turkce olmasi acisindan begendim aslinda

Benimde hurafeler pek tutmadi herkes erkek bekliyordu karnim top gibi oyle bulantim vs de olmadi rahat gecirdim hamileligi kese sekli de onu gosteriyordu yani biz baya emindik sonuctan ama sok olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…