Erkek zaten yayılmaz oturur üzülürsünıyı kı de herkese oglum olluyo dıye yaymamısım
Bana da oluyor aradaKızçeler bugün ben 17+5'teyim.
Pazartesi gününden beri hemoroid oldum
Çok sinirlerim bozuk canım çok acıyor.
Seneler evvel yaşadığım bir şeydi bu. Aynı şekilde yine
İshal kabız durumum da yok gayet normal tuvaletim.
Her gün duşa girip sıcak su tutuyorum ama pek de rahatlatmıyor.
Bir de ben bunu eşime söylemeye utanıyorum niye utandığımı da bilmiyorum.
Doktor randevuma da daha 9 gün var acaba doktora WhatsApp'tan yazsam mı bu durumu.
Sizlerden yaşayan oldu mu? Bana Bir öneriniz var mı?
Chatgbt hamilelikte bu durumun çok yaygın olduğunu kan basıncı nedeniyle meydana geldiğini yazdı.
16+6 sonunda kendini gösterdi ikinci kez erkek annesi oluyorum 177 gram 22 cm olmuşuzKizlar cinsiyetler belli oldu cogunlugumuzun
Isimleri dusunmeye basladiniz mi
Ben hic isim begenemiyorum ya kiz ismi secmek ne zormus
Rica ederim ne demekTesekkur ederim ilginiz icin
Ay devlette genelde baştan savma oluyor kime guvencez şaka gibibı oncekı kontrolum devletteydı 4 hafta once erkek dedıahahahaa ama sımdı ozelde kız dedı ,agzım acık kaldı kahkaha attım resmen cıdden beklemıyordum
Benimde CRP değerim 12 çıkmıştı sağlık ocağında kan vermiştim doktora gidene kadar ecel terleri döktüm bebeğe bir şey olacak diye. Doktor sonuca baktı antibiyotik baslasalardi ne olacak çok da yüksek değil dedi. 2 tane antibiyotik bir de mantar yapmasın diye fitil yazdı. Antibiyotikleri günde bir sefer kullandım fitili de kullanmadım. Doktorlar veriyor antibiyotiği yani üzme kendini. Çok Zararlı olsa benim değerim düşük olmasına rağmen vermezdi diye düşünüyorum.Kızlar iki kez kanımda enfeksiyon değeri yüksek çıkıyor ilkinde antibiyotik kullanmama rağmen değer düşmedi aksine iki katına çıktı tekrar antibiyotik verdi doktor çok endişeliyim antibiyotik bebeğime zarar verir mi doktor kesin bir şey demiyor
Bagi neo 2 ya da maxi cosi leona 2 alacağım ikisi de hemen hemen aynı mantık maxi cosi biraz daha pahalı sadeceKizlar bu bebek arabası konusunda çok kararsızım. Arabayı abim alacak o yüzden hem iyi hem de uygun fiyatlı olsun istiyorum var mı araştırdığıniz onerebileceginiz bebek arabaları.
Maxi cosi leona 2 indirimli haliyle 38 bin çok pahalı bence ama marka olarak iyi Hollanda markası inşallah biraz daha indirime girer de alabilirizBagi neo 2 ya da maxi cosi leona 2 alacağım ikisi de hemen hemen aynı mantık maxi cosi biraz daha pahalı sadece
hahha haha ilahiErkek zaten yayılmaz oturur üzülürsünşaka şaka ayy hemen git renkli tokalardan al sonra mini ojelerden
Bende de oluyor sudocrem iyi geliyorKızçeler bugün ben 17+5'teyim.
Pazartesi gününden beri hemoroid oldum
Çok sinirlerim bozuk canım çok acıyor.
Seneler evvel yaşadığım bir şeydi bu. Aynı şekilde yine
İshal kabız durumum da yok gayet normal tuvaletim.
Her gün duşa girip sıcak su tutuyorum ama pek de rahatlatmıyor.
Bir de ben bunu eşime söylemeye utanıyorum niye utandığımı da bilmiyorum.
Doktor randevuma da daha 9 gün var acaba doktora WhatsApp'tan yazsam mı bu durumu.
Sizlerden yaşayan oldu mu? Bana Bir öneriniz var mı?
Chatgbt hamilelikte bu durumun çok yaygın olduğunu kan basıncı nedeniyle meydana geldiğini yazdı.
Maşallah adiyla buyusun16+6 sonunda kendini gösterdi ikinci kez erkek annesi oluyorum 177 gram 22 cm olmuşuzali aslan olacak ismi
Şöyle düşün sürekli anne sana yardım edeyim mi ? Anne ben yaparım sen yorulma diyen bir çocuk olacakhahha haha ilahicok guldum. yok uzulmem kız bı oglum var ondan once de gorumcemın ıkı ogluyla 5 yıl kosturdum oynadım eglendım :)) kız bebek nasıl bakılır hıc bılgım yok .. korku ıcındeyım alısırım heralde :))
5 milyar kere masallah. Alllahim daim etsin.:) benimki öyle degil.Yetistirilme tarzı heralde. Benimki Süpürge çamaşır bulaşık yemek yapma karışmadığı bişey yok oğlak Burcu. Herşeyi ben yaparım ben bilirim çekil sen ben anlatırım. Ben kendim banyo yaparimlarla banyo yapmaya başladı hiç girmedim yanına ..:))Şöyle düşün sürekli anne sana yardım edeyim mi ? Anne ben yaparım sen yorulma diyen bir çocuk olacakanneeeee açççççıııımmmm anne bunu yapppp diyen bi yaratık değil
İlk çocuksa almak mantıklı arkadan gelme ihtimali oluyor benim iki olacak ama satarım sonra diyorumMaxi cosi leona 2 indirimli haliyle 38 bin çok pahalı bence ama marka olarak iyi Hollanda markası inşallah biraz daha indirime girer de alabiliriz
İcinde bulundugunuz durumu romantize etmeye ve bu fikre kendinizi isitmaya calisin bence. Mesela pinterestten boy mom yazip erkek annesi fotolarina bakabilirsiniz ya da o cinsiyette cocugu olan influencerlar takip edin motive olursunjz benceGözyaşlarımı durduramıyorum. Bunu hissettiğim için ayrı kendimi suçluyorum. Tabiki Allah nasip etti çok şükür sağlıklı yani şükrediyorum ama dediğim gibi alışmaya çalışıyorum. Bütün yeğenlerim kız çevrem hep kız erkek çok çok tuhaf geliyor
Ya banada kız dedi bende erkek hissediyorum bu ay sonuna doğru farklı hastaneye gideceğim bakalım ne diyecek sivilcem baya çoğaldı aşırı tüylenme oldu miğde bulantım hemn hemn hiç olmadı karnım sivri bende anlamadım ve karışık rüyalarVallahi erkek dedi bana parti de yaptık ama ben hala kız hissediyorum sivilceler son gaz devam dün 30 haftalık erkek bebeğe hamile arkadaşım geldi onun göbeği top gibi benimki yassı o bile inanmadı erkek olduğunaen garantisi detaylı ultrasonu beklemek bence sizde öyle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?