- 11 Nisan 2025
- 259
- 176
- 18
Canım bende öyleyim ama kıza benzetti ama ben emin değilimHurafe hepsi ya benim kızıma hamileliğimde tek sivilcem çıkmadı şu an erkek ve yüzüm perişan oldu. Erkek hamileliğinde androjen hormonu arttığı için tüylenme ve sivilcelenme artıyor dedi dr yani eskiler erkek çocuğu övmek için mi dediler ne yaptılar bilemiyorum
Patikli sayfa miKizlar bu arada instda bi anne bebek blog sayfasi actim ismi bebeelogg destek olursaniz beni cok mutlu edersiniz hem hepimizin isine yarayabilecek paylasimlar olacak icerdeayni sekilde isler yapan varsa bu mesaji alintilasinlar birbirimize destek olalimm
Aa bu mesaj kirici oldu ama erkeklere öcü gozuyle bakmayinŞöyle düşün sürekli anne sana yardım edeyim mi ? Anne ben yaparım sen yorulma diyen bir çocuk olacakanneeeee açççççıııımmmm anne bunu yapppp diyen bi yaratık değil
Ay evett Allah razi olsun kizimin adasiiPatikli sayfa mitakip ettim simdi
Ben :) 16. Haftadayım hala hamileliğe dair tek belirti yaşamadım. Ne uyku,ne bulantı,ne aşerme:) kız bebek bekliyoruzKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Aşı olanlar bakabilir miKizlar asi olmadan once saglik ocagini aramamiz gerekiyor mu yarin asi icin gidicem isten ona gore izin alacagim bilen var mi
Bende takip ettim:)Kizlar bu arada instda bi anne bebek blog sayfasi actim ismi bebeelogg destek olursaniz beni cok mutlu edersiniz hem hepimizin isine yarayabilecek paylasimlar olacak icerdeayni sekilde isler yapan varsa bu mesaji alintilasinlar birbirimize destek olalimm
Onlar sizi arayıp gün veriyorlar aşı sayılarını ayarlıyorlar öndenAşı olanlar bakabilir mi
Eksik olmayin cok tesekkurlerBende takip ettim:)
Ben aramadan gittim aşı oldum boğmaca dedi.sanirim aşının ismine 28. Haftada tetenoz icin gel dediAşı olanlar bakabilir mi
Instegram yok o yüzden takip edemiyorum olsaydı takip ederdimKizlar bu arada instda bi anne bebek blog sayfasi actim ismi bebeelogg destek olursaniz beni cok mutlu edersiniz hem hepimizin isine yarayabilecek paylasimlar olacak icerdeayni sekilde isler yapan varsa bu mesaji alintilasinlar birbirimize destek olalimm
Bende ettimAy evett Allah razi olsun kizimin adasii
Dusunmeniz yeterr :) dikkate alip destekleyenlere cok tesekkur ederim insallah sayfam buyur de az da olsa bi gelir kaynagi olur benim icinInstegram yok o yüzden takip edemiyorum olsaydı takip ederdim
Onlar haber veriyorlar diye biliyorum. Beni de kontrol zamanları için çağırdıklarında konuşmuştuk ama zorunlu olmadığı için isterseniz siz de bir sorunGünaydın kızlaarr,
Aşı muhabbeti dönmüş sağlık ocağında aşılar ne zaman yaptırılıyor onlar mı arıyor ben daha hiç aşı olmadım 16+1'im şuanda.
Ahahaaaa tmm inanmış gibi yapıp oğluşuma sarılıcammAa bu mesaj kirici oldu ama erkeklere öcü gozuyle bakmayin
Bi oglunuz olsun ondan sonra bir daha konusalim
Oglan anasi olmak da cok özeldir
Dusunceli olmak sadece kizlara özel birsey degil
Kiz niye dalgaya aliyon bu kadar mi nefret ediyon erkeklerdenAhahaaaa tmm inanmış gibi yapıp oğluşuma sarılıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?