- 17 Mayıs 2025
- 214
- 103
- 18
Saglik ocaginin verdigi tarihlerde olacagiz.ben bugun olacagim kimse aramadiGünaydın kızlaarr,
Aşı muhabbeti dönmüş sağlık ocağında aşılar ne zaman yaptırılıyor onlar mı arıyor ben daha hiç aşı olmadım 16+1'im şuanda.
Kilcal damarlarin genislemesinden oluyor diye biliyorumSelam kızlar son bir aydır 2 3 defa burnum kanadı bu normal mi ? Yaşayan varmı hayatımda ilk kez oluyor doktorum normal dedi gebelikte olur dedi ama bilemedim korktum açıkçası
Teşekkür ederim canım yani bu yaşıma kadar hiç olmamıştı ilk kez olunca bir acaba mı dedimKilcal damarlarin genislemesinden oluyor diye biliyorum
Cok fazla sicaga maruz kalmamaya calis
Burnuna da soguk tampon yapabilirsin kanadiginda
Hmm olabilir kan sulandirici kullaniyorsan, hamilelikte de benimde olmustu ilkinde doktorum demisti damarlar bile genisliyor diyeTeşekkür ederim canım yani bu yaşıma kadar hiç olmamıştı ilk kez olunca bir acaba mı dedimdoktoruma da sordum o da aynı şeyi söyledi de yaşayan varmı merak ettim birde ben oksapar kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşündüm aslında hep klimalı ortamdayım sıcağa maruz da kalmadım ama
İki defa oldu ama takip edecem canım evet her gün günde bir 6 binlik oksapar kullanıyorum daha önce düşüklerim olduğu için kullandırıyor doktorumHmm olabilir kan sulandirici kullaniyorsan, hamilelikte de benimde olmustu ilkinde doktorum demisti damarlar bile genisliyor diye
Normal yani cok sık olmuyorsa endiselenme canim
Ya kız nefret değilKiz niye dalgaya aliyon bu kadar mi nefret ediyon erkeklerdenkocan da erkek nihayetinde
Bende de var 3 aydır oluyor damarlar genişliyor kan hacmi artıyor ya normalmişSelam kızlar son bir aydır 2 3 defa burnum kanadı bu normal mi ? Yaşayan varmı hayatımda ilk kez oluyor doktorum normal dedi gebelikte olur dedi ama bilemedim korktum açıkçası
Yaaa vallaha içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun korktum yani doktor normal dese de güvenemedim yaşayan varmı diye merak ettim benim ilk kez bu ay oldu 2 3 defa son zamanlardaBende de var 3 aydır oluyor damarlar genişliyor kan hacmi artıyor ya normalmiş
Hoşgeldin canımşubat annelerinden ocak annelerne transfer olan benşubat annelerinde pek kâle alınmadığım için buraya gelmeye karar verdim zaten sezeryan olucam Allah nasip ederse ocak sonu şubat başı gibi olur diye düşünüyorum o yüzden sizlere katıldım
Oh harikaa ya bide düzenli hissetsek müthiş olucakKızlar o beklediğim gerçek tekmeleri bugün hissettim ben 19+6 tekme attığı yere dokununca bir daha vurdu dışardan bile hissettim neyseki 20 ye 1 kala
Hosgeldinnnşubat annelerinden ocak annelerne transfer olan benşubat annelerinde pek kâle alınmadığım için buraya gelmeye karar verdim zaten sezeryan olucam Allah nasip ederse ocak sonu şubat başı gibi olur diye düşünüyorum o yüzden sizlere katıldım
Sana çok geçmiş olsun canım yeri gelmişken bende sorayım benim de burnum ve genzim hep dolu , alerjim var gibi ama şu zaman kadar hiç yaşamamıştım.Hapsuruk ve burun akintisi da çok oluyor yaşayan var mı gebelikle mi alakalı ? Doktora gidince sormak hiç aklıma gelmiyorYaaa vallaha içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun korktum yani doktor normal dese de güvenemedim yaşayan varmı diye merak ettim benim ilk kez bu ay oldu 2 3 defa son zamanlarda
Hapşırık oluyor bende de ama genelde burnum hep kuruyor belki klimalı ortam da çok bulunduğum içindir bilmiyorum ama genelde gebelikte yaşanır diye okudum araştırıncaSana çok geçmiş olsun canım yeri gelmişken bende sorayım benim de burnum ve genzim hep dolu , alerjim var gibi ama şu zaman kadar hiç yaşamamıştım.Hapsuruk ve burun akintisi da çok oluyor yaşayan var mı gebelikle mi alakalı ? Doktora gidince sormak hiç aklıma gelmiyor
Sürekli ağızdan nefes almak epey zorHapşırık oluyor bende de ama genelde burnum hep kuruyor belki klimalı ortam da çok bulunduğum içindir bilmiyorum ama genelde gebelikte yaşanır diye okudum araştırınca
Aynen canım gerçekten zorSürekli ağızdan nefes almak epey zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?