Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Selam kızlar son bir aydır 2 3 defa burnum kanadı bu normal mi ? Yaşayan varmı hayatımda ilk kez oluyor doktorum normal dedi gebelikte olur dedi ama bilemedim korktum açıkçası

Selam kızlar son bir aydır 2 3 defa burnum kanadı bu normal mi ? Yaşayan varmı hayatımda ilk kez oluyor doktorum normal dedi gebelikte olur dedi ama bilemedim korktum açıkçası
Kilcal damarlarin genislemesinden oluyor diye biliyorum
Cok fazla sicaga maruz kalmamaya calis
Burnuna da soguk tampon yapabilirsin kanadiginda

Kilcal damarlarin genislemesinden oluyor diye biliyorum
Cok fazla sicaga maruz kalmamaya calis
Burnuna da soguk tampon yapabilirsin kanadiginda
Teşekkür ederim canım yani bu yaşıma kadar hiç olmamıştı ilk kez olunca bir acaba mı dedim doktoruma da sordum o da aynı şeyi söyledi de yaşayan varmı merak ettim birde ben oksapar kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşündüm aslında hep klimalı ortamdayım sıcağa maruz da kalmadım ama

Hmm olabilir kan sulandirici kullaniyorsan, hamilelikte de benimde olmustu ilkinde doktorum demisti damarlar bile genisliyor diye
Normal yani cok sık olmuyorsa endiselenme canim

Hmm olabilir kan sulandirici kullaniyorsan, hamilelikte de benimde olmustu ilkinde doktorum demisti damarlar bile genisliyor diye
Normal yani cok sık olmuyorsa endiselenme canim
İki defa oldu ama takip edecem canım evet her gün günde bir 6 binlik oksapar kullanıyorum daha önce düşüklerim olduğu için kullandırıyor doktorum

Kızlar birkaç haftadır sağ alt kaburgamda ağrı oluyor sizde de oluyor mu hiç?

Bende de var 3 aydır oluyor damarlar genişliyor kan hacmi artıyor ya normalmiş
Yaaa vallaha içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun korktum yani doktor normal dese de güvenemedim yaşayan varmı diye merak ettim benim ilk kez bu ay oldu 2 3 defa son zamanlarda

Selam kizlar.bugun saglik ocagina gittim tetanozu 24.haftada vuracagini soyledi.kan almak icin cagirmislar bugun.ogleden sonrada kanlari veremedim bostan yere izin almis oldum

Hoşgeldin canım

Yaaa vallaha içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun korktum yani doktor normal dese de güvenemedim yaşayan varmı diye merak ettim benim ilk kez bu ay oldu 2 3 defa son zamanlarda
Sana çok geçmiş olsun canım yeri gelmişken bende sorayım benim de burnum ve genzim hep dolu , alerjim var gibi ama şu zaman kadar hiç yaşamamıştım.Hapsuruk ve burun akintisi da çok oluyor yaşayan var mı gebelikle mi alakalı ? Doktora gidince sormak hiç aklıma gelmiyor

Hapşırık oluyor bende de ama genelde burnum hep kuruyor belki klimalı ortam da çok bulunduğum içindir bilmiyorum ama genelde gebelikte yaşanır diye okudum araştırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…