Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Arkadaşım Açelya koyucakmis ismi görünce aklıma geldi
Bende kendimi sorguluyorum benim nikim neden açelya diye acaba bir işaret mi dedim, kızım olacak onun ismi açelya mı olmalı dedim ama beğenmiyorum ki… siteye kaydolurken aklıma geldi koydum, kendi ismim değil yani

Kızlar o beklediğim gerçek tekmeleri bugün hissettim ben 19+6 tekme attığı yere dokununca bir daha vurdu dışardan bile hissettim neyseki 20 ye 1 kala
Ayyy darısı basima Bugün tam 19 olduk, karnımda dokunmadigim yer kalmadi ama nafile neyse 1 hafta daha bekleyimmm

Kızlar kan testi yaptıranlar var aranızda, doktorlar benden istemedi neden acaba? Ben sadece bir kere yaptırdım oda 10. Haftada sanırım.
Crp falan baktirmissiniz bana niye bakmiyorlar içime kurt dustu simdi
Benden tekrar istedi 18inde yaptiricam kan degerlerine bakılacak dedi .sağlık ocağına sorabilirsin bence

Yok canım korkma ben de başta bi korktum hatta bi ara balgamımdan kan gelio verem oldum diye korkmuştum olabiliyormuş damarlar çok hassas hava da kuru malum
İşte burun kanaması ve baş ağrısı eşlik edince bende bir tırstım bir hastalığım mı var diye çünkü baş agrısıda normla zamanda pek yaşayan biri deilim ya kimisi içtiğin Progestan da baş ağrısı yapabilir diyor a a ben yaklaşık 4 aydır içiyorum zaten yeni mi etki gösterdi yani Progestan bende halsizlik yapmıştı sadece ama bilemedim

İsim konusuna çok anlam yüklüyorsunuz,hatta şu son neslin yaptığı bir durum haline geldi.
Sağlıklı ve ahlakli ve imanlı bir evlat yetiştirmek her şeyden daha önemli

Yok yok iyisin çok kişide oluyor korkma

Kızlar kan testi yaptıranlar var aranızda, doktorlar benden istemedi neden acaba? Ben sadece bir kere yaptırdım oda 10. Haftada sanırım.
Crp falan baktirmissiniz bana niye bakmiyorlar içime kurt dustu simdi
Bana ilk 8. Haftada doktorum yapmıştı kan testini daha sonra ben kendim sağlık ocağında kan verip tahlillerime baktırdım bir kaç kere takip amaçlı en sonuncu da CRP yüksek çıktı işte doktora söyledim ilaç yazdı.

Canım ben de dün sordum kızlara olan var mı diye Hipoglisemi var bende de yemek sonrası şekerim 61 e düşüyor baya düşük sınır 70 72 senin yine iyi ben şekerli de alsam etki etmiyor yükseltmem çok zor oluyor doktor da normal diyor endişe etme yani yaygın bir durum az az sık sık ye ve protein ağırlıklı beslen şeker salınımını yavaşlatan ürünlerle birlikte tüket şekerli gıdaları beslenmeni böyle düzene koyunca düzeliyor

Benden tekrar istedi 18inde yaptiricam kan degerlerine bakılacak dedi .sağlık ocağına sorabilirsin bence

Tamam kizlar Saglik ocaginda yaptiriyim bende o zaman, sonuçta 2 ay geçmiş üzerinden

Bende bi ara bu ismi dusundum
Esim dedi ne o oyle eskiden(yil 2013) chat sitesi vardi ordaki isimler gibi dedi

O Ayça22 degil miydi dedim bende

Sogudum isimden
ya bide böyle bi isim buluyosun hevesle eşe dosta söylüyosun böyle cevaplar alıyosun Allah hepimize tez zamanda güzel güzel isimler nasip etsin inşallah

Ya ben iki uc gundur pitir pitir minik hareketler hissediyordum seyirme seklinde ama bugun hic olmadi ufaktan bi panikledim boyle oluyo mu sizde de gerci haftamda daha hissetmeyenler de varmis ama

Ayyy kızlar galiba bebeğimin hareketini hissediyorum bağırsak hareketi mi bilemedim pıt pıt ediyor sanki yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…