- 26 Haziran 2024
- 354
- 199
- 23
ay evet isim sormucam o yüzden kimseye ismi bu diye tak diye söyleyip yoruma kapalı hale getirmek istiyorumEvet eşim de nisan doğumlu zaten çok seviyoruz o ayı hem bahar gelişi çok anlamlıbirce de çok güzel bizde düşündük ama gülce benim için sevimli bir anısı var diye karar vermiştik inşallah ikinci kız olursa kısmet bana kalırsa milletin ne dediğine bakmayın bizim çocuğumuz sonuçta onlara ne oluyor hiçte peynir ismi gibi değil kusura bakmasınlar
işin garibi bende duymadım hahahaHic oyle peynir markasi duymadim
Birşah koyduk da sanki sffjksdn
Kesinlikle. Ebeveynleri biziz onların karışmaya hakkı yok ki . Bize millet ay güzel de kız ismi diyip burun kivirinca biz böyle karar verdik çok da beğeniyoruz fikrimiz değişmeyecek diyoruz susup oturuyorlar . Üzerimizde söz hakları yok kimsenin vallaay evet isim sormucam o yüzden kimseye ismi bu diye tak diye söyleyip yoruma kapalı hale getirmek istiyorum
alin lina bu ara özellikle alya koyuyo herkes benimde hoşuma gitti ama benim etrafımda aşırı aşırı fazla oldu sizde yoksa fikir olsun kulağa hoş geliyorİnci Lina Asel Sare Nil
Bunlardan etrafimda deste deste var
Evet hala öyle ne koyucaz hiç bilmiyorumBi ara Mihri modaydi
Baya duydum gecen sene
Hepsinden varalin lina bu ara özellikle alya koyuyo herkes benimde hoşuma gitti ama benim etrafımda aşırı aşırı fazla oldu sizde yoksa fikir olsun kulağa hoş geliyor
17+2 olduk bugün ilk üç ay bol bulantı kusmalı geçti ben 87 ile başladım gebeliğe şuan 83 ile devam ediyorum bebeğim sağlıklı çok şükür bende bu durumdan memnunum ne kadar az kilo ile gebelik biterse o kadar mutlu olurumKilo aldınız mı 3.gebelik hala kilo almadım dışardan gebelikte belli değil halbuki 3.de göbek erken çıkar derler bu bebek nerede yaa
Evet buna inaniyorum isim karakteri belirlemese de enerjisine inaniyorumBirde herkesten veya modadan ziyade ismin enerjisine çocuğa hayatı boyunca vereceği karaktere bakmak lazım. İsim enerjisi ve numeroloji bakıp araştırmak lazım bence
lilada ilk defa duydum maviye bile alışamadım ben henüzHepsinden var
Dusunsene sinifta ogretmen sesleniyor alin lina mira mina asel sare
Lila koyan bile var etrafimda
evet çok haklısın hatta ebced hesabı diye birşey varmış yakın zamanda bi arkadaş söyledi. chatcpt de hesaplıyo. şimdi bunları da araştırmaya başladık zaten isim bulamıyorum iyice karadeliğe düştümBirde herkesten veya modadan ziyade ismin enerjisine çocuğa hayatı boyunca vereceği karaktere bakmak lazım. İsim enerjisi ve numeroloji bakıp araştırmak lazım bence
Kesinlikle etkiliyor ben çok inanıyorum o yüzden hepsini araştırıp karar verdikEvet buna inaniyorum isim karakteri belirlemese de enerjisine inaniyorum
Mesela cevremde doruk poyraz ruzgar olup hic sakin olan cocuk gormedim
Hahaahah aslında çok daha yardımcı olması gerekiyordu yanlış olmuşevet çok haklısın hatta ebced hesabı diye birşey varmış yakın zamanda bi arkadaş söyledi. chatcpt de hesaplıyo. şimdi bunları da araştırmaya başladık zaten isim bulamıyorum iyice karadeliğe düştüm
Hesaplatirken esinle kendi ismine de bak sizle de uyumu olmalievet çok haklısın hatta ebced hesabı diye birşey varmış yakın zamanda bi arkadaş söyledi. chatcpt de hesaplıyo. şimdi bunları da araştırmaya başladık zaten isim bulamıyorum iyice karadeliğe düştüm
hb canımHoşgeldin canım
Ayy hem bebeğin hem eşimle ikimizin ismiyle uyumuna ebced baktırdım chatgpt ye çok güzel çıktı duygulandım resmen ve bizimle de çok uyumlu. Artık tamamen içim rahatladı emin oldum isimdenHesaplatirken esinle kendi ismine de bak sizle de uyumu olmali
Soyadinizla falan
Baya dara dusuyorsun hesaplatirken
evet evet chatcpt çok güzel hesaplıyor kolaycaHesaplatirken esinle kendi ismine de bak sizle de uyumu olmali
Soyadinizla falan
Baya dara dusuyorsun hesaplatirken
Biz başından beri erkek olursa Aslan istiyorduk onda kararlıyız ama kızımız 2 isimli oğlumuz da üzülmesin diye 2 isim istiyorduk. Cinsiyeti öğrendiğimiz gün eşim nasıl oldu anlamadım aydınlandı ve babasının adını istedi : Süleyman. Şaka gibi. Anlaşamadığımız için daha isimli hiçbir şey yaptıramadım nasıl olacak bilmiyorum. Babasının da 3 oğlu var hiçbirine babasının adını koymamış amaay hemen hemen herkesin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun
bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleştiaegamze ekler misin bana da
ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ?sizde isim durumları nedir ??
hb canımHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?