Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Kendini aç mı bırakıyorsun

Benimde crp 23 cikti, ama idrar tahlili temiz cikti, agzimda apse olmustu ondan olabilir dedi bir doktor digeri de onemli degil olur boyle dedi, herhangi bir belirtim yoktu.

Yaaa vallaha içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun korktum yani doktor normal dese de güvenemedim yaşayan varmı diye merak ettim benim ilk kez bu ay oldu 2 3 defa son zamanlarda
Yok canım korkma ben de başta bi korktum hatta bi ara balgamımdan kan gelio verem oldum diye korkmuştum olabiliyormuş damarlar çok hassas hava da kuru malum

ya herkesin kendi kararı tabi ama ben anneanne-babanne dede ismi koymaya karşıyım ya. ne gerek var ki. herkesin ismi kendine özel olmalı diye düşünüyorum. ama işte eşlerden birisi isteyince çok zor bir durum oluyo. hayır desen yanlış anlaşılıyo evet desen gönül razı değil. Allah yardımcın olsun canım

2 haftadır bende isim bakiyorum ne kadar zormuş ya umarım doğumdan önce karar veririz

Sağol canım evet gebelikle beraber açlık sekerim çok yüksek çıkıyor da beslenmeyle kontrol altına aliyoruz
ayy canım ya geçmiş olsun dikkat et gebelikte şeker benim ilk gebeliğimde vardı bunda olurmu bilmiyorum ama doğumdan sonra geçiyo Allahın izninle

kızlar sizin cinsiyetler betleşmiştir herhalde kimin nesi oluyo bana yüzde 90 kız dedi dr ama haftaya daha netleşir dedi bakalım hayırlısı olsunda

Kızlar kan testi yaptıranlar var aranızda, doktorlar benden istemedi neden acaba? Ben sadece bir kere yaptırdım oda 10. Haftada sanırım.
Crp falan baktirmissiniz bana niye bakmiyorlar içime kurt dustu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…