Kendini aç mı bırakıyorsunkızlar merhaba ben size birşey sormak istiyorum belki aranızda yaşayan vardır benim 4-8 hafta arası şeker düşmelerim çok yoğun oldu diyenilirim 75 falan düşüyordu elim ayağım dolanıp soğuk soğuk terliyodum hba1 c falan bakıldı 3 aylık şeker normal çıktı açlık şekeride normal aralıklarda çıkmıştı şimdi bi 10. haftada birde bugün olmak üzere tekrar böyle şeker düşüklüğü yaşadım sizin aranızda bu durumu yaşamış yada yaşayan varmı acaba çok kötü oluyorum o anda hemen şekerli bişeyler tüketiyorum yarım saate kendime geliyorum ama büyün gün halsiz ve yorgun oluyorum
Kızlar merhaba crp 17 çıktı doktorum ilaç vermedi gebelikte olabiliyor dedi yüksek değil mi sizcede
Benimde crp 23 cikti, ama idrar tahlili temiz cikti, agzimda apse olmustu ondan olabilir dedi bir doktor digeri de onemli degil olur boyle dedi, herhangi bir belirtim yoktu.Başka doktora sorma şansın var mı acaba benimde crp 10 çıkmıştı idrar da yanma ve koku vardı tek kullanımlık toz şase verdi doktorum bol su iç dedi geçti şükür İnşallah geçer ayrıca crp gebelikte yükseliyor normal
yoo aslında hep aynı beslenme şeklim ama bazen oluyo işte sürekli değilKendini aç mı bırakıyorsun
Yok canım korkma ben de başta bi korktum hatta bi ara balgamımdan kan gelio verem oldum diye korkmuştumYaaa vallaha içimi rahatlattınız kızlar Allah razı olsun korktum yani doktor normal dese de güvenemedim yaşayan varmı diye merak ettim benim ilk kez bu ay oldu 2 3 defa son zamanlarda
ya herkesin kendi kararı tabi ama ben anneanne-babanne dede ismi koymaya karşıyım ya. ne gerek var ki. herkesin ismi kendine özel olmalı diye düşünüyorum. ama işte eşlerden birisi isteyince çok zor bir durum oluyo. hayır desen yanlış anlaşılıyo evet desen gönül razı değil. Allah yardımcın olsun canımBiz başından beri erkek olursa Aslan istiyorduk onda kararlıyız ama kızımız 2 isimli oğlumuz da üzülmesin diye 2 isim istiyorduk. Cinsiyeti öğrendiğimiz gün eşim nasıl oldu anlamadım aydınlandı ve babasının adını istedi : Süleyman. Şaka gibi. Anlaşamadığımız için daha isimli hiçbir şey yaptıramadım nasıl olacak bilmiyorum. Babasının da 3 oğlu var hiçbirine babasının adını koymamış ama
Ay evet inşallah o günler de gelir bunları konuşuruz burdaOh harikaa ya bide düzenli hissetsek müthiş olucak
Ahahaa bende de olmuştu bu boşverip tatil yapsaydınSelam kizlar.bugun saglik ocagina gittim tetanozu 24.haftada vuracagini soyledi.kan almak icin cagirmislar bugun.ogleden sonrada kanlari veremedim bostan yere izin almis oldum
Eve gecip dizi keyfi yaptimAhahaa bende de olmuştu bu boşverip tatil yapsaydın
Doktoruna sor canım.Bende yüksek şeker olduğu için düşüğe napilir bilemedimyoo aslında hep aynı beslenme şeklim ama bazen oluyo işte sürekli değil
yaa çok geçmiş olsun gebelik şekerimiDoktoruna sor canım.Bende yüksek şeker olduğu için düşüğe napilir bilemedim
Sağol canım evet gebelikle beraber açlık sekerim çok yüksek çıkıyor da beslenmeyle kontrol altına aliyoruzyaa çok geçmiş olsun gebelik şekerimi
2 haftadır bende isim bakiyorum ne kadar zormuş yaay hemen hemen herkesin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun
bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleştiaegamze ekler misin bana da
ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ?sizde isim durumları nedir ??
teşekkür ederimHosgeldinnn
ayy canım ya geçmiş olsun dikkat et gebelikte şeker benim ilk gebeliğimde vardı bunda olurmu bilmiyorum ama doğumdan sonra geçiyo Allahın izninleSağol canım evet gebelikle beraber açlık sekerim çok yüksek çıkıyor da beslenmeyle kontrol altına aliyoruz
Ayy bu benGülceyi o soyledi zaten
Ama gül ile baslayan isimlerde sevmedigim insanlar var o yuzden isinamadim ona
Sağol canım sende dikkat et şeker önemli.Umarim benimki de geçerayy canım ya geçmiş olsun dikkat et gebelikte şeker benim ilk gebeliğimde vardı bunda olurmu bilmiyorum ama doğumdan sonra geçiyo Allahın izninle
Arkadaşım Açelya koyucakmisAyy bu bengül ile başlayan birşey koyamiyorum o yüzden… büyük bir kayıp degil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?