Sus kız sen artık yemek bahsi etme yetti gariiOo ben sarimsakli mezeler bol sumakli sogan salgam suyuyla gecirdim aylarimiyemesem de yaniyodu midem yedim bende
Hahaahah afiyet şifa olsun bebise kan can olsun o zamanOo ben sarimsakli mezeler bol sumakli sogan salgam suyuyla gecirdim aylarimiyemesem de yaniyodu midem yedim bende
Manticilar iyi kazandi bugunOff ama hamileliğimden beri ilk günden beri deli gibi su menü için yanıp tutuşuyorumbalığın çıkmasını bekliyorumum dışarda yedim beğenmedim bu arada mantıyı aldık yarın yicem
En iyisi yarın çarşıya inip şalgam içeyim manyak ettin beni bu saate ahshsshhssj iyi ki adanadayim su an ha yoksa fena olurduManticilar iyi kazandi bugun
Balik da haftaya cikiyor dayan
Disardakiler zaten buzluk ciftlik baligi oluyor simdi taze taze cikar
Havuc tarator yapariz uzerine zeytinyagi ceviz serperiz
Pancar haslayip rokali salata yapariz
Yanina da salgam suyu acariz
Su an aseriyorum
Oglumda yemistim bunlariHahaahah afiyet şifa olsun bebise kan can olsun o zamanama bir yerden uzaktan da olsa bi ucun Adanalı bence bunları ben yemiyorum has Adanalı olarak hahsjajs
Bende 5 aydir hic icmemistim gecen canim cekti esim 1 bardak icti gerisini ben ictim ama tum gece bagirsaklarim horon teptiEn iyisi yarın çarşıya inip şalgam içeyim manyak ettin beni bu saate ahshsshhssj iyi ki adanayim su an ha yoksa fena olurdu
Hamile değilken içmeyi çok seviyordum oh bağırsaklarım çalışıyor kilo veririm diye ama şimdi gaz yapıyor gıcık oluyorum ahshshBende 5 aydir hic icmemistim gecen canim cekti esim 1 bardak icti gerisini ben ictim ama tum gece bagirsaklarim horon tepti
Manticilar iyi kazandi bugun
Balik da haftaya cikiyor dayan
Disardakiler zaten buzluk ciftlik baligi oluyor simdi taze taze cikar
Havuc tarator yapariz uzerine zeytinyagi ceviz serperiz
Pancar haslayip rokali salata yapariz
Yanina da salgam suyu acariz
Su an aseriyorum
Yani daha doğuma en az 4 5 ayımız var. Allah nasip ederse annem babam gelecek. Onun haricinde de bakıcı istesem komşularım var. Ama yine de okula gitmek ister miyim gönlüm ister mi kestiremiyorum çünkü o anki psikolojim nasıl olur. Üç dört saatliğine okula gitmek tam tersi iyi mi hissettirir. Çok aradayım. Hiç tanımadığım birine bakıcı olarak emanet etmek istemezdim amaDoğum sonrası düşünüyorum ben heyet raporu almayı bende öğretmenim ve bence doğum sonrası inanılmaz ihtiyaç ya anneanne babaanne yoksa hele tanımadık birine 3 aylık bebek bırakmak imkansız
Oglundaykenmi yiyordun şimdiki hamileliktemi canimOo ben sarimsakli mezeler bol sumakli sogan salgam suyuyla gecirdim aylarimiyemesem de yaniyodu midem yedim bende
Yaaa nasıl bir şeydi tekme miydi neresinde hissettin tüm detayları istiyorum çok heyecanlıııCanım kızlarrrr günaydın, ben bu sabah bebeğimin hareketini dışardan görebildimöyle gözlerim doldu ki anlatamam size, zaten dün tüm gün hissedememiştim ilaç gibi geldi.
Kuzum göbek deliğimin tam altındaydı ve seğirme gibi değil minnak tekmelerdi ard ardaYaaa nasıl bir şeydi tekme miydi neresinde hissettin tüm detayları istiyorum çok heyecanlııı
Yaa neeeee ağlarımmCanım kızlarrrr günaydın, ben bu sabah bebeğimin hareketini dışardan görebildimöyle gözlerim doldu ki anlatamam size, zaten dün tüm gün hissedememiştim ilaç gibi geldi.
Geçmiş olsun canım, bende de batma oluyor ama sadece uykuda birden dönersem sol kasığıma sanki bıçak saplanıyor, son 1 haftada olmaya başladı.Kızlar benim dün düz uzanırken birden çok hafif kasık ağrısı olup sol tarafımda şişlik ve sertlik oldu 2-3 dk sonra geçti ama internette kasılma diyor çok erken haftadayım ilk 14. Haftada sonra 17de şimdi 19da hissettim randevum salı günü ama beklemesem mi
Valla ben olmaz sanıyordumYaa neeeee ağlarımmmaşallah maşallahhhh, şimdiden oluyor muymuş çok güzel
Dört gözle bekleyen annesini daha fazla merakta bırakmamış sürpriz yapmış akıllı bebekk yerimValla ben olmaz sanıyordumsırt üstü uzandım karnımı açtım sonrası mucize gibi
En yakın zamanda hepimizin bu duyguyu tatması dileğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?