Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Teşekkürler cnm bende normal randevu aldim detaylı icin riskli gebelik bakılıyor diye yazıyor kafam karisti

Merhaba kızlar birşey soracağım, benimki 17 haftalık oldu. Sanki aşermeye başladım. İlk 3 ay olur dediler ama ben şimdi yeni aşeriyorum. Canım sürekli şerbetli tatlı çekiyor. Ayıptır söylemesi halka tatlısı hayal ediyorum. Gece gece çıkıp alamadım da. Çocuğa da zararlı ama tutamıyorum. Size de oluyor mu. Nasıl durduruyorsunuz

Kızlar selam ara ara hafif kasık ağrısı ya da karın sertleşmesi yaşayan var mı
Evet ben arada kaşık ağrısı yaşıyorum. 2-3 kere şiddetli oldu uzandım dinlenince geçti. İlk gebeliğimde de olurdu o yüzden çok önemsemedim. Ama karın sertleşmesi önemli sanırım dr arayın mutlaka

Bence büyük büyük alın valla kış geliyor o açıdan rahatız, tayt en rahatı üzerinde büyük sweetler oh mis bana şuan tişörtler olmuyor ama yaz bitti diye almıyorum artık

Bence büyük büyük alın valla kış geliyor o açıdan rahatız, tayt en rahatı üzerinde büyük sweetler oh mis bana şuan tişörtler olmuyor ama yaz bitti diye almıyorum artık
Kesinlikle ya çalışmasam tayt sweat ile geçirirdim bende mis gibi

kolay geçer inşallah canım

Benimde 10.30 da kontrol var kizlar cok heyecanliyim her zamanki gibi eeheheh :') bi de her seferinde sabahin korunde suslenip puslenip gidiyorum sanki ben onu degil o beni gorecek
Vallahi kusmaktan ciğerimin çıktığı, ayağa kalkamadığım haftalarda bile süslenip püslenip gidiyodum , o anda bi ilahi güç geliyor kesin :)

Gece 5te sağ tarafımda inanılmaz bir kramp ipe uyandım sanki bi futbol topu son hızla çarpmış gibi ve çok korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu . Bel boşluğumdan biraz daha içeri doğru bebeği hissettiğim yerde

Bana bazen aniden tekme yemisim gibi geliyor
Bildigin buyuk insan vurmus gibi tekme hissi

Bana bazen aniden tekme yemisim gibi geliyor
Bildigin buyuk insan vurmus gibi tekme hissi
Onun gibi bir şey ama bildiğin iki büklüm kaldım o kadar acıyordu ki acile gitmeyi düşündüm ama o saatte doğru düzgün ilgilenmezler dedim . Şimdi de hafifledi ama acısı var ne yapsam bilemedim

Bide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız

Bide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız
Ben 68 ile baslamistim 65e dusmustum mide bulantisindan
Sonra 68 olmustum tekrar
Bugun tartildim 71 ciktim sok oldum
Ama karnim da asiri buyudu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…