İnşallah geçici bir ağrıdır canım bir şey yokturDua edin bana inşallah yolundadır her şey
Aminnn yazarım muhakkakÇok güzel geçer inşallah bize de yaz çıkınca
Teşekkürler cnm bende normal randevu aldim detaylı icin riskli gebelik bakılıyor diye yazıyor kafam karistiBen o hastanede muayene oldum ve detaylı ultrason için bilgi almak istedim bana yapmıyoruz dediler, riskli gebelere bakılıyor mu bilmiyorum…
Gerçi detaylı ultrason yapsalar bile gitmezdim çünkü doktorlardan hiç memnun kalmadım. Bir daha da gitmedim zaten.
Umarım şansına iyi bir doktor çıkar
Evet ben arada kaşık ağrısı yaşıyorum. 2-3 kere şiddetli oldu uzandım dinlenince geçti. İlk gebeliğimde de olurdu o yüzden çok önemsemedim. Ama karın sertleşmesi önemli sanırım dr arayın mutlakaKızlar selam ara ara hafif kasık ağrısı ya da karın sertleşmesi yaşayan var mı
Bence büyük büyük alın valla kış geliyor o açıdan rahatız, tayt en rahatı üzerinde büyük sweetler oh misDetaylıda iyice görelim yoksa düşünmek istemiyorum gerisini
Tedirgin oldum bende umarım normal gebelik ödemidir ama sabah şuan normale döndüm bakim akşam olursa ayaklarımı kaldırırım bi de böyle deneyelim
Hamile pantolonların beli ayarlanabiliyor zaten bel kısmı yumuşak oluyor o yüzden öyle bi şey almak şart oldu ama doğuma kadar aynı beden kalmayabiliriz tekrar almak gerekebilir
Kesinlikle ya çalışmasam tayt sweat ile geçirirdim bende mis gibiBence büyük büyük alın valla kış geliyor o açıdan rahatız, tayt en rahatı üzerinde büyük sweetler oh misbana şuan tişörtler olmuyor ama yaz bitti diye almıyorum artık
kolay geçer inşallah canımAnnem yakın oturuyor ama çalışıyor. Kardeşim de öyle. Öyle arkamı yaslıyıcak kimse yok. Yardımcı olurlar tabiki izin alırlar ama gidip evinde kalayım zaten istemem. Eşimde var o da yardım eder. Merak ettiğim ilkinden farkı olup olmadığı. Daha mı zor geçiyor vs.
kızlar bir kızım olucak doktor öyle dedi adı da Gülşen olacak annemin ismi
aynen canım sonunda gösterdi miniğimhayırlısı olsun canım nazlı bebiko nihayet göstermiş kendini :)
Benim de bugğn randevum ama 4.30da aşırı heyecanlı ve gerginimBenimde 10.30 da kontrol var kizlar cok heyecanliyim her zamanki gibi eeheheh :') bi de her seferinde sabahin korunde suslenip puslenip gidiyorum sanki ben onu degil o beni gorecek
Vallahi kusmaktan ciğerimin çıktığı, ayağa kalkamadığım haftalarda bile süslenip püslenip gidiyodum , o anda bi ilahi güç geliyor kesin :)Benimde 10.30 da kontrol var kizlar cok heyecanliyim her zamanki gibi eeheheh :') bi de her seferinde sabahin korunde suslenip puslenip gidiyorum sanki ben onu degil o beni gorecek
Bana bazen aniden tekme yemisim gibi geliyorGece 5te sağ tarafımda inanılmaz bir kramp ipe uyandım sanki bi futbol topu son hızla çarpmış gibi ve çok korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu . Bel boşluğumdan biraz daha içeri doğru bebeği hissettiğim yerde
Onun gibi bir şey ama bildiğin iki büklüm kaldım o kadar acıyordu ki acile gitmeyi düşündüm ama o saatte doğru düzgün ilgilenmezler dedim . Şimdi de hafifledi ama acısı var ne yapsam bilemedimBana bazen aniden tekme yemisim gibi geliyor
Bildigin buyuk insan vurmus gibi tekme hissi
Ben 68 ile baslamistim 65e dusmustum mide bulantisindanBide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?