Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Aa geç değil mii benim doktorum en erken saate al pozisyonu uygun olmazsa birkaç kere çağırabilirim demişti. Bende 9 a aldım o yüzdeen
Yaa kimse öyle bir şey demedi bana. Hem ikimiz de çalışıyoruz eşimle hem de gideceğimiz doktor o kadar yoğun ki bu saati bile zor bulduk

Kizlar bebegin yenidogandan sonra giymesi iicn kiyafetleri 0 3 mu 3 6 mi almak mantikli sizce tikandim resmen alisveris yapamiyorum

Yaa kimse öyle bir şey demedi bana. Hem ikimiz de çalışıyoruz eşimle hem de gideceğimiz doktor o kadar yoğun ki bu saati bile zor bulduk
Aynen canım bizde çalışıyoruz da hatta bana ctesiye randevu alma perşembe veya cumaya en erken saate al dedi. İzin alıyorumm ben sonuçta doktor kontrolleri hakkımız da var

Aynen canım bizde çalışıyoruz da hatta bana ctesiye randevu alma perşembe veya cumaya en erken saate al dedi. İzin alıyorumm ben sonuçta doktor kontrolleri hakkımız da var
Ben alıyorum da eşim her kontrole gelmek istediği için bu sefer çıkışta gidelim dedim bebişle ilgili güzel şeyler duyayım da bir daha giderim olsun

Benimde aynı şekilde söyledi doktorum, bi de baya sürüyor duruma göre 40-45 dkya kadar uzayabiliyor , net göremezsem bi şeyler yedirip tekrar alıyorum normalden de uzun sürebilir dediği için eşim de bende izin aldık haftaya cumaya Mauvee Hepimizden güzel, hayırlı haberler gelir inşallah :)

21 haftalık oldum dediniz sanki daha belli olmadı mı cinsiyet :) net görünmediyse kızdır benimde 12.haftada erkek dediler 17.haftada kız olduğu kesinleşti kızlar biraz geç gösteriyor
Ben yurtdışında yaşıyorum ve ultrason å almıyorlar pek. Detaylı ultrason yaptılar işte onda da ebe yüzde yüz değil deyince ufak bi şüphe oldu içimde. Bebiş sırtını döndü yan durdu derken biraz uğraştı ondan emin olamadı sanırım.

Kizlar bebegin yenidogandan sonra giymesi iicn kiyafetleri 0 3 mu 3 6 mi almak mantikli sizce tikandim resmen alisveris yapamiyorum
Bence 0 3 çok almayın . Gerçi bebişin doğum kilosu da önemli. Benim çok fazla 0 3 vardı arkadaşlarım da vermişlerdi. Yıkadım ütüledim ama oğlum 4.700 küsür doğunca olduğu gibi kaldı nerdeyse 0 3 ler 3 6 6 9 lar biraz daha uzun giyebiliyorlar ama yine de onları da çok almamak gerek gerçekten çok hızlı büyüyorlar

ben son dkda alıcam. kardesımın kızları 47 49 cm dogdu . benım ogum 54. sımdı kızım olucak 47 dogarsa premature falan da lazım oluyor. 53 ten yukarsı 0 aya gırmıyor benım oglum gerıldı kaldı yenı dogan tulumunun ıcınde. hastane cıkıslarım vardı hedıye de geldı onar kutusu bıle acılmadan kaldı. bı tane o gun gydı sonra 1 3 ay gıydı 2 4 ay gıydı. karısık yanı her markanın bedenı de bır olmuyor. bence cok stokamayın bebısın boy ve kılosuna gore son haftalarda ılk gıyecegı seyler alınabilir

Ayy kizlar ruyamda bebisimi gordum bugun cok guzeldiii tontis bi bebekti sonra sabah olmus aa diyorum ben gece bebegimi hic emzirmedim sarilik falan olmasin diye hemen kosuyorum bi bakiyorum bebegim bi gecede 1 yasina gelmis disleri falan cikmis babasi uyanmis mama yapmis ona uzerinde de aldigim elbiselerinden biri vardi. Sonra yine de emziriyorum falan goguslerimi isirmaya basliyor disleri ciktigi icin bende kiziyorum yapma etme diye neyse sut istiyo musun diyorum i ih diyor tamam o zaman diyorum coraplarini falan giydiriyorum sariliyorum opuyorum boyle cok gercekciydi uyanmak istemedim resmen insallah o gunleri gormek de nasip olur

arkadaslar gogus pedı ve kucuk el havlusu gıbı mınık seylerden alın ben sol memeyı emzırırken gece hep ustune sag memeden sut aktı yazık sureklı tum takım degıstırmek zorunda kaldım . ustune kalın bısı serın sutu pedler tutamıyo 7 10. gun falan cogalıyo cok asırı oluyor o an sut delı gibi. dengesızlesıyor. havlular kurtarmıstı:)

5 de az sanki sırf o beşi hastaneye götürmek için kullanırdım kusması var kakası var sürekli değiştirmek lazım ama işte hediye de gelir diye ben henüz çok almadım bi şey, inşallah gelir
Bencede hediyede gelir sık sık yıkanınca yetiyor, kusmak için önlük iyi oluyor böylece kıyafet batmıyor

Yaa ben resmen havlu koyuyordum bi ton süt gitti oyle
Ama sonralari sunu farkettim (bebegim 10 aylikken falan) birini emzirirken diger gogus ucuna sıkıca bastirinca nerdeyse hic fire verilmiyor
Aydinlanma yasadim diyebilirim deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…