- 17 Temmuz 2021
- 8.694
- 27.089
- 498
Vitamin olarak ne kullaniyorsun hepsi hap nerdeyseİlaç yutamıyorum maalesef
Vitaminleri nasıl içiyorsunHer yolu her türlü ilacı denedim yok asla içimde durmuyor kabullendim artık kusmayı da
Möllers Omega3 verdi sağolsun hap serçe parmağım kadar, onu yuttum kustumVitamin olarak ne kullaniyorsun hepsi hap nerdeyse
İçemiyorumVitaminleri nasıl içiyorsun
Bende vitamin icemedim bu hamileligimde ya midem almiyorMöllers Omega3 verdi sağolsun hap serçe parmağım kadar, onu yuttum kustum, tardyferon demir ilacı verdi o küçük ama onda da fışkırır tarzda kustum, d colefor d vitamini verdi onu da sabahları yuttum onu da kustum . En son doktorum pes etti haftada 2 balık ye , peynir, süt, yoğurt dengeli beslen ben sana bi şey veremiyorum dedi . Çünkü haplarla beraber ne yersem o da çıkıyordu
Allah yardımcın olsun ya çok zormuşİçemiyorum
Yalnız olmadığımı bilmek bi nebze mutlu ettiBende vitamin icemedim bu hamileligimde ya midem almiyor
Ben magnezyumu igrenerek iciyorum bi tek suya karistirilanlardan verdi tatlimsi bi tadi var eskiden de suya karistirilan ilaclardan hep igrenirdim zaten hic icmezdim ama simdi mecburiyetten icmeye calisiyorum daha kusmadim sukurBende vitamin icemedim bu hamileligimde ya midem almiyor
Ben itiraf edicem doktora icmiyorum diye bana bi azar ceksin nerdeyse 5 aydir icmedim yaniBen magnezyumu igrenerek iciyorum bi tek suya karistirilanlardan verdi tatlimsi bi tadi var eskiden de suya karistirilan ilaclardan hep igrenirdim zaten hic icmezdim ama simdi mecburiyetten icmeye calisiyorum daha kusmadim sukur
Canım sen acaba bir muayene mi olsan en son ne zaman gitmiştin doktoraKizlar ya az once wcde peceteyle kurularken pembemsi leke geldi ama peceteye sildigim kadar
Birkac kez daha sildim beyaz akintiyla beraber hafif pembemsi bir leke oyle fazla degil tirnak ucu kadar
Tahris edecek kadar silmedim
Bu ne ola ki
Tedirgin oldum
Doktorum yurtdisinda su an ulasamiyorum rica etsem biriniz doktoruna mesaj atabilir mi bu durumumu belirtip
En son 8 agustosta gitmistim canimCanım sen acaba bir muayene mi olsan en son ne zaman gitmiştin doktora
canım benım . tabı kontrolde ol da ogluma hamıleyken ben kapı silmiştim bı kere bı de carsıya gıdıp pazarda baya dolandım geldım yorgunluktan heralde bana da oyle pembemsı kahvemsı bı akıntı gelmıs camasırıma korkmıustum tekrarı gelmedı sukur bısı de olmadı ama bı kac arkadasım ılıskı sonrası lekelenme yasamıstı oyle ılıskısı yasaklandı falan kısıye gore sebebe gore ve sıklıgına gore dr ların yorumu degısıyor halıyle :S ınsallah gelmıs gecmıs gıtmıstır .En son 8 agustosta gitmistim canim
Doktorum cumartesi sabah donuyor, oglen de kontrolum var zaten
Henuz donmus degil yazamiyorum o yuzden :/
Iliski vs yasamiyorum canim yacanım benım . tabı kontrolde ol da ogluma hamıleyken ben kapı silmiştim bı kere bı de carsıya gıdıp pazarda baya dolandım geldım yorgunluktan heralde bana da oyle pembemsı kahvemsı bı akıntı gelmıs camasırıma korkmıustum tekrarı gelmedı sukur bısı de olmadı ama bı kac arkadasım ılıskı sonrası lekelenme yasamıstı oyle ılıskısı yasaklandı falan kısıye gore sebebe gore ve sıklıgına gore dr ların yorumu degısıyor halıyle :S ınsallah gelmıs gecmıs gıtmıstır .
popisinde sıkıntı yok dımı_? hemoroıd catlak vs? bazen vajınada tahrıs oluyor mantar oldugunu tam anlayamadan kuru esneyemeyen cılt mınıcık catlayabılıyor oyle bısı de olabılırIliski vs yasamiyorum canim ya
Yuksege de uzanmadim ama istedigi olmayinca kendini hint dizilerindekiler gibi yerlere atan oglumu kucagima aldim birkac sefer, ondan mi oldu acaba ki :/
Birkac gundur az su iciyorum biraz akintiyla kasinti vardipopisinde sıkıntı yok dımı_? hemoroıd catlak vs? bazen vajınada tahrıs oluyor mantar oldugunu tam anlayamadan kuru esneyemeyen cılt mınıcık catlayabılıyor oyle bısı de olabılır
Ben yenidoğanı çok az aldım.3 ay diye aldıklarım da zaten minicik geliyor. O yüzden 3-6 ay alıyorum genelini ya da 3 ay olarak satılanları işte.Büyük ihtimal biraz bol falan giyecek ama uzun süre giyecek kıyafetleri
CAnım kaşıntıdan dolayı kaşıyıp da tehriş etmiş olmayasın. Bir kere mi geldi bir daha geldi mii? Ağrın sancın var mı? Kaç haftalıksın şuan?Birkac gundur az su iciyorum biraz akintiyla kasinti vardi
Mantar tahris yapar mi ki:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?