Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Benim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı

Merhb kizlar cogul gebelik yasayan varmi yada beta degerini yuksek ogrenenler
Ben 4 haftada 2795 cikti daha 12 saat gecmeden iki katindan da fazla artis oldugu icin doktor ikiz olabilir dedi ..su an 6+4 deyim bugun kontrol var kalp atışı duymak icin bakalim ikinci kese varsa görünebilir

Merhaba sat tarihimiz ayni 17 sinde kan verdim 802 cikti 6 haftalikken gitmeyi dusunuyorum bende

Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta

Sizi de sağlık ocağından bazi tetkikler icin çağırdılar mı? Ben birazdan gideceğim..ogleden sonra da kalp atışı görmeye insallah

sağlık ocağında ben hiç beta vermedim ama burdan okuduğum yorumlara göre ertesi gün düşüyormuş e nabıza sanırım. aynı gün gidip öğrenilebiliyormuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…