Ben de acilde baktırabilmek için "3 gün önce hamile olduğumu öğrendim ama şiddetli kasık ağrım başladı endişeleniyorum" demiştim amacım kan vermekti sadece ama muayene de ettiler ve keseyi görmüştüm bu sayede
Benim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı
Kız milletin midesi bulanır benim resmen midem delindi içinde Mariana çukuru açıldı kendimi durduramiyorum sıfır mide bulantısı ay napcam ben yalnız değilim
Ben 4 haftada 2795 cikti daha 12 saat gecmeden iki katindan da fazla artis oldugu icin doktor ikiz olabilir dedi ..su an 6+4 deyim bugun kontrol var kalp atışı duymak icin bakalim ikinci kese varsa görünebilir
Benim sat16 nisan , dün (19 mayıs) randevum vardı.Dr 5+1 olarak not aldı.ayrıca başka bir kese olduğundan şüphelendi 10 gün sonraya randevu verdi.en sonki beta hcg 16 mayısta 5113 çıkmıştı.Benim gibi bir durum yaşayan var mı
Ben söyledim çoğu kişiye bilmeyenler de çok tabi ama aileler biliyo birkaç yakın akraba biliyo birkaç arkadaş biliyo yani bilmesi gerekenler biliyo aslında
Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta
Günaydın hanımlar. Bugün genelin kan verme ve kontrol günü sanırım , ben birazdan sağlık ocağında kan vercem acaba kaç saatte çıkıyor beta bilgisi olan var mı ? Devlet Hastanesi'nde 12 saatte düştü e nabıza geçen hafta