- 30 Haziran 2022
- 1.885
- 3.794
- 83
- 30
Sevgiliyken kim yüzünü gösteriyorki zaten, resmen kandırıyorlar bence, benim kocamda öyle bambaşka yüzleri çıktı. Hamilelikte hiç tahammül edemiyorum valla Hergün kafamda boşanıyorum gidiyorum felan ama öyle olmuyor işte. Çocuklar için bazı şeyleri görmüyorum kendime odaklanmaya çalışıyorumBi ara psikiyariye goturdum ilac kullanicam diye soz verdi 1 ay kullandi kullanmadi birakti sevgiliyken bu yuzunu gostermiyordu ama cok vakit gecirmiyoruz diye mi oyleydi anlamadim yoksa rol mu yapiyordu
Gitsek ailemizin evinde cok mu huzurlu yasicaz herkese laf vericez reklam olucaz cocugumuz ortada kalacak yani insan gercekten arada kaliyor bazenSevgiliyken kim yüzünü gösteriyorki zaten, resmen kandırıyorlar bence, benim kocamda öyle bambaşka yüzleri çıktı. Hamilelikte hiç tahammül edemiyorum valla Hergün kafamda boşanıyorum gidiyorum felan ama öyle olmuyor işte. Çocuklar için bazı şeyleri görmüyorum kendime odaklanmaya çalışıyorum
Bende ayni cevabi verdimm kendi tanidigim guvendigim birinden olsa hadi alabilecegim seyler var az kullanilmissa ve kisisel esyasi falan degilse ama ne bileyim elalem nasil kullandi vs icim almaz cok muhtac olsam tabi ki alirim bi sekilde yikar ederim ama suan neden ugrasayim yani daha ilk cocugum ilk heyecanim cok sukur kimseye muhtac da degiliz ucuzundan aliriz en kotuYaaa evet onu kaynanamlar değil de akrabaları yapıyor bana da, yapan da pasaklı insanın teki , bende bebek arabası var ,bende oyun halısı var, bende o var bu var sana vereyim . En son dedim ama , benim de ilk bebeğim hevesim var , alırım her şeyini kendi beğendiğim gibi sağolun istemiyorum kimsenin bi şeyini diye . Bi de benim takıntım var gerçekten ikinci el kullanmadım kullanamam içime sinmez , daha ucuzunu alayım sıfır olsun ama benim olsun yani
Ay ben 4 almışım yav artış hızlanmaya başlıyo bende gerçi doğum sonrası eski halimde kalmak istiyorumKızlar kaç kilo aldınız ? ne durumdasınız? Dışardan felan yiyor musunuz dikkat etmeye başladınız mı? Ben biraz kilo almaya başladım ama canımda bir şeyler çekiyor sürekli
Ben 68 ile baslamistim mide bulantisindan 65e dusmustum sonra istah bi acildi 73um su anKızlar kaç kilo aldınız ? ne durumdasınız? Dışardan felan yiyor musunuz dikkat etmeye başladınız mı? Ben biraz kilo almaya başladım ama canımda bir şeyler çekiyor sürekli
Sende anneni anlat o cam balkonu anlattigindaSadece düşünülmek ya , alalım mı edelim mi diye sorsalar ben zaten istemem bi şey . Her şeyini de içimize sine sine aldık zaten . Kalkıp da bana cam yaptırdığını anlatmaya araması canımı sıktı
Ben cok mutfakta ayakta kaliyorum benimde o zamanlar oluyor yaKızlar 4-5 gündür ayakta kaldıkça göbeğim sertleşiyor ve sanki kasıklarda doluluk baskı oluyor gibi oluyor. Bi yere yürümeye ve ayakta durmaya korkar oldum. Çatı ağrısı başladı aynı şekilde. Acaba bunlar sıkıntılı durumlar mı? Bir de çalışıyorum. Yarın sabah randevuö var çok gerginim
Iste bu dusunceni esine asla belli etmeyeceksinGitsek ailemizin evinde cok mu huzurlu yasicaz herkese laf vericez reklam olucaz cocugumuz ortada kalacak yani insan gercekten arada kaliyor bazen
Annem zaten çeyiz düzüyor bildiğin , neyi favorilediysem aklında tutmuş gitmiş almış , küvetine kadar . Hepsini de doğumuna yakın getircem alacağım şeyler var daha diyor . Üzülüyorum sonuçta o da maaşlı çalışan bi insan , alma sende ben alırım sonuçta sadece sizin torununuz değil diyorum olsun ben özeniyorum sizin zamanınızda bu kadar imkanlarımız yoktu diyor. Kaynanam da bi şey isteyiveririz diye ne aldınız ne yaptınız diye bile sormuyor ..Sende anneni anlat o cam balkonu anlattiginda
Annemde sagolsun besik almis
Sagolsun zibin almis
Hemde 20 takim almis biliyo musun ve tulum da almis falan boyle aldigi coraba kadar sayip bunaltacaksin
Bu arada bu çok doğru , bi ara çok sallantılı bi dönemim olmuştu kuzenim vardı Bursada , aldım başımı gittim 4 gün . Aileme de dedim biraz nefes alayım ne zamandır bi yere çıkmıyorum diye , ama eşim ona kızdığım için gittiğimi çok iyi bilirdi . Kimseye fırsat vermeye gerek yok . Eninde sonunda kuzu gibi oluyor beyefendilerIste bu dusunceni esine asla belli etmeyeceksin
Nasilsa gidemicek diye daha da cozutur yoksa
Giderim bebegime annem bakar bende calisirim ilk bosanan ben mi olucam elalemden banane onlar icin mi yasiyoruz modunda olacaksin ki en azindan biraz cekinmesi olsun
Mesela ben esimle onceden cok tartisirdim cenesi durmazdi falan ya da küserdi konusmazdi cikar giderdim ailemin yanina
Millete baba evine döndüm demeyeceksin 2 3 gun kafa dinlemeye geldim diyeceksin agirlastim diyeceksin ne olacak yani
Ama esin sana virvir yaptiginda senin ona katlanmayacagini ogrenmis olacak
Sende annene onlari alma aldik falan desenAnnem zaten çeyiz düzüyor bildiğin , neyi favorilediysem aklında tutmuş gitmiş almış , küvetine kadar . Hepsini de doğumuna yakın getircem alacağım şeyler var daha diyor . Üzülüyorum sonuçta o da maaşlı çalışan bi insan , alma sende ben alırım sonuçta sadece sizin torununuz değil diyorum olsun ben özeniyorum sizin zamanınızda bu kadar imkanlarımız yoktu diyor. Kaynanam da bi şey isteyiveririz diye ne aldınız ne yaptınız diye bile sormuyor ..
İşin kötüsü eşim kendi ailesine bi şey deyip kırmak istemediği için benimkilere de siz de almayın kimse zora girmesin biz alırız her şeyi diyor . Ki ben zaten alıyorum orası apayrı , sadece adını bile anmamaları deli ediyor beni . Annem daha ilk hamileliğimi öğrendiği ay almaya başladığı için bitti bile eksiklerimizSende annene onlari alma aldik falan desen
Hani maddiyatini zorluyorsa eger
Icinden gelerek almayana da birsey diyemezsin malesef
Mesela benim kaynana da kendi kizinin cocuklarina ip alir birseyler orerdi zibin alcam ama daha erken falan derdi bize de
Annemler besikti anakucagiydi bi ton sey aldilar esim bakti kendi ailesinden tik yok
Anne sende perde hali falan al bari torununa, diger seyler tamamlandi
Sizi beklersek herseyi almis olucaz
Sonra gelip de ay bizde birseyler alacaktik demeyin hic demisti ogluma hamileyken
Perdeyle haliyi kv almisti mesela
Canim iste artik soyleme bence annene sunu begendim bunu begendim diyeİşin kötüsü eşim kendi ailesine bi şey deyip kırmak istemediği için benimkilere de siz de almayın kimse zora girmesin biz alırız her şeyi diyor . Ki ben zaten alıyorum orası apayrı , sadece adını bile anmamaları deli ediyor beni . Annem daha ilk hamileliğimi öğrendiği ay almaya başladığı için bitti bile eksiklerimizBoşuna demiyolar ana gibi yar olmaz diye , geçen elektrikli ana kucağı beğendim demiştim hangirengini beğendiğini bilemedim gri aldım yazmış . Ağlayasım geliyor böyle olunca da , bi de gurbetteyim ben, zaten çok duygusalım
Ben philips avent aldım yine canım 10 yıl öncede almıştım şimdi de aynısını aldım. Hem cam hem plastik aldım. Cam evde iyi oluyor plastiği de çantamı ağırlaştırmasın diye dışarıda kullanıyorum. Bir küçük bir de büyük boyunu alsan yeter.Kizlar emzik tamam da biberon isini hallemedim daha
Mama verir miyim alir mi bilmiyorum ama hani bazen de sütü sagip vermeyi dusunuyorum o yuzden hangi biberondan almaliyim
Cok biberon almak istemiyorum hani sutumu sagdigimda ya da mama icin 1 tane simdilik almak istiyorum cam mi plastik mi ona da karar veremedim alanlar ne aldi
Hiiç demediler hiiiçç , ben daha gebe değilken şey demiştim bi fanus yapıp herkese bi şey çektircem ona göre paylaştırcam falan diye ama şaka tabi yani . Heralde öyle falan yaparım da pahalı bi şey aldırırım diye akılları çıkıyor ondan ses etmiyolarCanim iste artik soyleme bence annene sunu begendim bunu begendim diye
Almayi gorev edinmis kadin resmen
Borca bile giriyordur belki
Ucuz seyler degil
Esine de kizdim yani kendi ailesi almiyor diye sizinkilere de almayin diyor
Ailesi neden kiriliyormus ee torununuza ne aliyorsunuz dese mesela buna kirilacak insana ben cok net tavrimi koyarim
Yani illa birseyler almalari sart demiyorum kural yok boyle ama insan yalandan olsun oglum kizim eksik kaldi mi bizde elimizden geldigi kadar destek olalim size demez mi
Sadece sütünü sağdığında kullanacaksan , süt sağma makinalarının kendi biberonları var ayrıca düz kapakları da oluyor muhafazalı . Ama en azından 1 tane yedek bulunsun bence elinin altında , gerçi çok lazım olursa eczanelerde hep elinin altında bulabilirsin biberon, yukarıda bi arkadaş antikolik kaşıklı 0+ biberon almıştı onlar kullanışlı bak camları da var plastikleri de var hemKizlar emzik tamam da biberon isini hallemedim daha
Mama verir miyim alir mi bilmiyorum ama hani bazen de sütü sagip vermeyi dusunuyorum o yuzden hangi biberondan almaliyim
Cok biberon almak istemiyorum hani sutumu sagdigimda ya da mama icin 1 tane simdilik almak istiyorum cam mi plastik mi ona da karar veremedim alanlar ne aldi
Aynen ama iste emzirme haftasi zirt mirt birsey varmis ya indirimSadece sütünü sağdığında kullanacaksan , süt sağma makinalarının kendi biberonları var ayrıca düz kapakları da oluyor muhafazalı . Ama en azından 1 tane yedek bulunsun bence elinin altında , gerçi çok lazım olursa eczanelerde hep elinin altında bulabilirsin biberon
Aynen onu düşününce de insan geri oluruna bakıyor idare ediyor ama bizi kim idare edecek işte, kadın olmak çok yorucuGitsek ailemizin evinde cok mu huzurlu yasicaz herkese laf vericez reklam olucaz cocugumuz ortada kalacak yani insan gercekten arada kaliyor bazen
İnşallah bende 55 le başlamışım 60 oldum kendime 65 hedefi koymuştum güya ama daha asıl kilo alacağım döneme girmedim bileBen 68 ile baslamistim mide bulantisindan 65e dusmustum sonra istah bi acildi 73um su an
75i asmak istemiyorum ya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?