- 17 Nisan 2019
- 3.327
- 3.794
- 133
Açık çay içiyorum hamilelikten değil ama öyle sevdiğimdenGünlük ne kadar çay kahve içiyorsunuz ya ben bugün biraz abarttım galiba , vicdan yaptım şu an
Ya ben normalde sabah normal bi çay bardağı çay içiyodum , akşamda belki sade Türk kahvesi, bugün 2-3 bardak çay üstüne bi kupa latte içmiş bulundum Allah affetsinAçık çay içiyorum hamilelikten değil ama öyle sevdiğimdengün içinde 1-2 bardak çay , bazen türk kahvesi bazen latte olacak şekilde 1 bardak kahve ve hepsini şekerli içiyorum kafeinden daha beter diye arada üzülsemde yine de aynı şekilde devam ediyorum
Ölçüsü kaça kaç beşiğinin ?Beşik içi sadece çarşaf bulamıyorum ya alan var mı kızlar? Hep nevresim şeklinde satılıyor üstünü örtmeyeceğim yorgan kullanmayacağım boşa almak istemiyorum
Bir şey olmaz ya afiyet olsunYa ben normalde sabah normal bi çay bardağı çay içiyodum , akşamda belki sade Türk kahvesi, bugün 2-3 bardak çay üstüne bi kupa latte içmiş bulundum Allah affetsinama ben her şeyi şekersiz içiyorum
İki tane var biri 70x110 diğeri 50x90 büyüğe göre alıp diğerine uyarlayabilirim yeter ki bulayımdaÖlçüsü kaça kaç beşiğinin ?
Wheeppo %100 Pamuk Ranforce Lastikli Çarşaf Seti - Gazelle Park Yatak 70x120 35x45 - Fiyatı, Yorumları Al aşkımİki tane var biri 70x110 diğeri 50x90 büyüğe göre alıp diğerine uyarlayabilirim yeter ki bulayımda
ENHA BABY %100 Pamuk Ranforce Kumaş Lastikli Bebek Çarşafı-kırmızı Kalp-(70X110X5)(60X120X10) - Fiyatı, Yorumları bunlar lastikli ama düz dersen düz de buluruzİki tane var biri 70x110 diğeri 50x90 büyüğe göre alıp diğerine uyarlayabilirim yeter ki bulayımda
Ay çok sağol valla ben şimdi benzer ürünlerden hallederimENHA BABY %100 Pamuk Ranforce Kumaş Lastikli Bebek Çarşafı-kırmızı Kalp-(70X110X5)(60X120X10) - Fiyatı, Yorumları bunlar lastikli ama düz dersen düz de buluruz
Peki bunlari icerken su da ictinmiYa ben normalde sabah normal bi çay bardağı çay içiyodum , akşamda belki sade Türk kahvesi, bugün 2-3 bardak çay üstüne bi kupa latte içmiş bulundum Allah affetsinama ben her şeyi şekersiz içiyorum
3 aylık şekere bakıyor sağlık ocağı ama şeker yüklemesi yapmıyorBugün beni sağlık ocağından aradılar pazartesi günü kontrole gidicem , sağlık ocağında da şeker yüklemesi yapıyolar mı ya da 3 aylık şeker hgA1c denen değer bakılıyo mu bilginiz var mı ? Çünkü 23+2olucam pazartesi o hafta sabah akşam şeker ölçelim duruma göre şeker yüklemesi yapalım demişti kendi doktorum
Hangi sitede var indirim ebebekte tükenmiş lansinohlarEmzirme haftasından dolayı lansinohta mochi de falan epey indirim var kızlar almadıysanız değerlendirin
Detaylı ultrason da doktor plasentan aşağıda 24. Haftada tekrar bakalım yukarıya çıkmazsa normal doğum yapamazsın demişti. 24. Haftada gittiğimde tekrar baktı 1-2 cm yukarıya çıkmış bu iyi bir şey dedi ama dediğiniz gibi bebeği hep aşağıda hissediyorum bende kasik bölgesinde baskı ağrı oluyor bende de.Kızlar aranızda plasentası önde olan, bitişi rahim ağzına çok yakın olan var mı? Bu sebepten bebeği sürekli alt karında hissediyorum ve vajinal olarak baskı çok. Doktor zamanla yukarı çıkacaktır endişelenme baskı hissini de buna bağlayıp normal dedi ama işte. 2. Hamileliğim bu öbüründe bu kadar baskı hissetmiyordum bu haftalarda
Hb den aldım benHangi sitede var indirim ebebekte tükenmiş lansinohlar
İçtim içtim sonra da akşama kadar tuvalet kapısı bekledimPeki bunlari icerken su da ictinmiona yer kaldimi
Babymallda da indirim varHangi sitede var indirim ebebekte tükenmiş lansinohlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?