Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Günlük ne kadar çay kahve içiyorsunuz ya ben bugün biraz abarttım galiba , vicdan yaptım şu an
Açık çay içiyorum hamilelikten değil ama öyle sevdiğimden gün içinde 1-2 bardak çay , bazen türk kahvesi bazen latte olacak şekilde 1 bardak kahve ve hepsini şekerli içiyorum kafeinden daha beter diye arada üzülsemde yine de aynı şekilde devam ediyorum

Beşik içi sadece çarşaf bulamıyorum ya alan var mı kızlar? Hep nevresim şeklinde satılıyor üstünü örtmeyeceğim yorgan kullanmayacağım boşa almak istemiyorum

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim

Ya ben normalde sabah normal bi çay bardağı çay içiyodum , akşamda belki sade Türk kahvesi, bugün 2-3 bardak çay üstüne bi kupa latte içmiş bulundum Allah affetsin ama ben her şeyi şekersiz içiyorum

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim

Kızlar aranızda plasentası önde olan, bitişi rahim ağzına çok yakın olan var mı? Bu sebepten bebeği sürekli alt karında hissediyorum ve vajinal olarak baskı çok. Doktor zamanla yukarı çıkacaktır endişelenme baskı hissini de buna bağlayıp normal dedi ama işte. 2. Hamileliğim bu öbüründe bu kadar baskı hissetmiyordum bu haftalarda

3 aylık şekere bakıyor sağlık ocağı ama şeker yüklemesi yapmıyor

Detaylı ultrason da doktor plasentan aşağıda 24. Haftada tekrar bakalım yukarıya çıkmazsa normal doğum yapamazsın demişti. 24. Haftada gittiğimde tekrar baktı 1-2 cm yukarıya çıkmış bu iyi bir şey dedi ama dediğiniz gibi bebeği hep aşağıda hissediyorum bende kasik bölgesinde baskı ağrı oluyor bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…