Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Tmm canım sagol, yakinda duyarsin insallah

7+6 da başladı. 8.haftadayım zorlu geçiyor hergün mide bulantım var. Kusmuyorum bazen hafif gibi bazen daha fazla bulantı oluyor sürekli hissettiriyor kendini.
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamları
benim sabahtan beri bulantım ve kusmam var 2 defa kustum bugün çok farklı geçiyor umarım böyle sürmez
Benimde 6. Haftamdan itibaren hafif hafif vardı ama dün(6+4) o kadar kötü oldum ki ne yediysem istifra ettim maalesef. Bugün yine var ama çok şükür dün kadar kötü değilim. İnsan bir gün bu kadar kötü bir gün böyle olunca sorguluyor. Umarım hepimiz en az etkilenicek şekilde geçiririz bu süreci

Kanama alanı ile ilgili bir şey söylemedi aslında sadece sende pıhtılaşma yok diyor ama genetiğimde çıkmıştı ve genetik doktoruda genelik boyunca kan sulandırıcı kuşlanmam gerektiğini söylemişti şimdi gittiğim dr da profesör guveniyorum ama kan sulandırıcıyı bırakmak mantıklı gelmiyor. Kendi dr yanı tüp bebek drum devam et diyor perinatalog bırak diyor çok kafam karışık

Pıhtılaşma sonucunuz nasıl gelmişti homozigot var mi ilk faktörlerde bi bildiği vardır prof sonuçta belki de riskli faktörlerde pıhtılaşma tek yönlüdür ve bu kadar fazla kan sulandırıcı risk oluştursun istememiştir. Bende de pıhtılaşma kaynaklı başlamıştık ama kan sulandırıcı yüzünden kanama alanı oluştu diye kestik mesela bilemiyoruz ki tekrardan görüşüp kafandaki tüm soruları sor bence mantıklı açıklamaları vardır için rahat eder

Genetik sonuçlarım bu şekilde çıkmıştı . Bu sonuca göre sende pıhtılaşma yok diyor perinatalog ama diğer tüm doktorlarım var diyor. Yani tekrar mesaj attıgımda istersen kullan ama sana bir faydası yok diyor. Çok arada kaldım buraya kadar gelmişken kötü bir şey yaşamak beni çok üzer allah korusun 7 kez tüp bebek denedim bu aşamalar bile benim için mucizeydi

Eklentiler

• IMG_5ECD667C-5B78-4957-A757-DC728A157EDA.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 40
Benimkiyle aynıymış bana da faktör 13 çok önemli değil Türkiye’deki kadınların %80 ninde dahi çıkar demişti yinede önlem amaçlı hafif doz bi aspirin başladım ancak kanamam olunca 7. Haftada onu da bıraktım bilemiyorum canım sor danış birilerine veya doktorundan sorularına tatmin edici cevap iste ama bunun cevabı net olmicak çünkü sağlıksız bir bebekse hiç bir şey onu orda tutamıyor sağlıklıysa da koparamıyor bazen gereksiz fazla kan sulandırıcılar da zarar veriyor

Eklentiler

• IMG_0849.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 37
Sizinde fazla artmış kaçta gördünüz pekii

Ne güzel açıklamışsınız teşekkür ederim

Ben de Elazığdayım ama doktor için diyarbakır düşünüyorum önerdiğiniz bir doktor var mı :)
Çok fazla değiştim doktoru şuan dünyapark hastanesine gidiyorum rutin için detaylı ultrason ve tarama dönemleri gelince özel kliniği olan doktorlara yaptırıcam gibi

İnanın öyle arada kaldım ki böyle düşük yaşayan çok insan var burada gördüğüm kadarıyla .genetik taramalı bebek aslında ama tabii bilinmiyor ki neler olur

Evet sizinle aynı genetiğimiz birebir 3 dr kullan diyor perinatalog kullanma diyor

İlaç aldinmi canım
Bana dr prizin hap yazmış. Henüz almadım yarın alacağım.

İlaç aldinmi canım
Bana dr prizin hap yazmış. Henüz almadım yarın alacağım.
Hayır almadım doktora gittiğimde yeni başlamıştı bulantılarım normal bir süreç dedi ilaç yazmadı ben de istemedim eğer çok daha kötü olursam bir sonraki gidişimde söyleyeceğim.

Evet sizinle aynı genetiğimiz birebir 3 dr kullan diyor perinatalog kullanma diyor
Net bi cevabı yok işte bana da kullan demişlerdi ama belki de kullanmasam kanama alanlarım olmazdı bilmiyoruz ki biraz da vücudumuzun doğal akışına güvenmek gerekiyor sanki umarım sağlıkla bu süreci atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…