Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Az önce çıktım kadın doğumcudan. 2 günde 2 katı artması beklenir dedi. Dün benim de 530 çıktı. Cuma günü tekrar kan ver dedi.

Az önce çıktım kadın doğumcudan. 2 günde 2 katı artması beklenir dedi. Dün benim de 530 çıktı. Cuma günü tekrar kan ver dedi.
530 dan önce ne zaman kaç çıkmıştı pekii. Benimki arayı kapatmaya çalışıyor herhalde hahah

Kuzu hepsinde %60 dan fazla artımış aslında az değil ideailin içindee
Evet kadın doğum doktoru da öyle dedi. Çok erken öğrenmişsin o yüzden sayılar az. 1000i geçince çok hızlı artacak telaş yapma dedi dedi ama gel gör ki insan tedirgin oluyor

Canım ben kalp atışını henüz duymadım ama belki fikir olur diye yazmak istedim. 6+3 de gittim normalde 3 hafta sonra bir sonraki randevuya çağırırım dedi ama benim bundan önce bir kaybım olduğu (riskli gebelik değil) ve gergin olduğum için bir de kalp atışını duymamız için olabilir 2 hafta sonraya verdi. Kan ve idrar tahlili istedi bu arada. Vitaminlere bir de evcil hayvanlardan bulaşabilecek virüslere bakmak istediğini belirtti.

Evet kadın doğum doktoru da öyle dedi. Çok erken öğrenmişsin o yüzden sayılar az. 1000i geçince çok hızlı artacak telaş yapma dedi dedi ama gel gör ki insan tedirgin oluyor
Yok yok kuzum telaş yapma benim de 21 inde 65 24 ünde 245 26 sında 428 di bugün 1045 çıktı. Umarım güzelce artarak devam eder hepimizin

İlaçları başlatan da aynı doktor muydu farklıysa istersen bir doktora daha danış bunun dışında kanama alanı gördüyse veya kanamadan şüphelendiyse kan sulandırıcıları bıraktırmak istemiş olabilir ben de bıraktım mesela kanama alanım var diye ama prog. Devam ediyorum

Yok yok kuzum telaş yapma benim de 21 inde 65 24 ünde 245 26 sında 428 di bugün 1045 çıktı. Umarım güzelce artarak devam eder hepimizin
Mesela ilk kan akşam 8de
İkinci kan sabah 9da
Üçüncü de akşam 8de

Sabah akşam da fark eder mi ki bilemedim

Ben bugün kalp atışını duydum. Normalde yarın 6 haftalık olacak ama 6+4 olarak önden gidiyor. Hafif kahverengi lekelenme olmuştu bir gün sürdü progestan fitile başladım 1 hafta kullanıp bırakıcam .3 hafta sonraya randevu verdi bakalım

Mide bulantısı başlayan oldumu arkadaşlar
Kaçıncı haftada başladı
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamları

7+6 da başladı. 8.haftadayım zorlu geçiyor hergün mide bulantım var. Kusmuyorum bazen hafif gibi bazen daha fazla bulantı oluyor sürekli hissettiriyor kendini.
benim sabahtan beri bulantım ve kusmam var 2 defa kustum bugün çok farklı geçiyor umarım böyle sürmez

Mide bulantısı başlayan oldumu arkadaşlar
Kaçıncı haftada başladı
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamları

yarın da ben doktora gideceğim inşallah bende duyarım amin :) lekelerim için doktorum bana da verdi son tabletteyim

Ayy ben cok kötüyüm ilk 6 hafta sorun yoktu ama 7. Haftada başladı mahvediyor beni ne yersem çıkarıyorum zofran yazdı doktorum biraz toparladı gibi ama bakalım

benim sabahtan beri bulantım ve kusmam var 2 defa kustum bugün çok farklı geçiyor umarım böyle sürmez

İkı hamileliğimde de çok zor geçti hele ikinci de yataklara düştüm şimdi mide bulantısı olmaması için Allaha yalvarıyorum lütfen sizlerde bana dua edin okula gidin çocuğum + henüz 2,5 yaşında bir bebeğim var sürpriz gebelik ilk başta ne yapacağım diye düşündüm bilinçsiz biri de değilim iki çocuğum arasında 6 yaşa yakın var
Bu nasıl oldu aklım almıyor Her neyse küçük bebeğime yetebilmek için midem bulanmasın lütfen dua edin çok karmaşık duygular içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…