Evet fakültede kadın doçent o dedi isim vermeyeyim şimdi burada. Sen kime gittin?merkezde misin doç kime gittin de öyle konuştu sana boş gebelik vs diye fakültede mi bana da öyle dediler
Az önce çıktım kadın doğumcudan. 2 günde 2 katı artması beklenir dedi. Dün benim de 530 çıktı. Cuma günü tekrar kan ver dedi.Merhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü
21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım
Ay darısı başıma ya. Lütfen dua edin banaBenim bir gün önce 2795 çıkmıştı bir gun sonra 5 bin küsur olmustu iki katindan da fazla artmisti
530 dan önce ne zaman kaç çıkmıştı pekii. Benimki arayı kapatmaya çalışıyor herhalde hahahAz önce çıktım kadın doğumcudan. 2 günde 2 katı artması beklenir dedi. Dün benim de 530 çıktı. Cuma günü tekrar kan ver dedi.
bende bayan docentti ama tavrı çok ahatsız ediciydi kürtaj yaparız vs dedi haftaya gel olmazsa kalp atısı diye hemen başka dr a gittikEvet fakültede kadın doçent o dedi isim vermeyeyim şimdi burada. Sen kime gittin?
24 Mayıs 194530 dan önce ne zaman kaç çıkmıştı pekii. Benimki arayı kapatmaya çalışıyor herhalde hahah
Kuzu hepsinde %60 dan fazla artımış aslında az değil ideailin içindee24 Mayıs 194
26 Mayıs 318
27 Mayıs 529
24 mayısta reglime 1 gün vardı.
Evet kadın doğum doktoru da öyle dedi. Çok erken öğrenmişsin o yüzden sayılar az. 1000i geçince çok hızlı artacak telaş yapma dedi dedi ama gel gör ki insan tedirgin oluyorKuzu hepsinde %60 dan fazla artımış aslında az değil ideailin içindee
Canım ben kalp atışını henüz duymadım ama belki fikir olur diye yazmak istedim. 6+3 de gittim normalde 3 hafta sonra bir sonraki randevuya çağırırım dedi ama benim bundan önce bir kaybım olduğu (riskli gebelik değil) ve gergin olduğum için bir de kalp atışını duymamız için olabilir 2 hafta sonraya verdi. Kan ve idrar tahlili istedi bu arada. Vitaminlere bir de evcil hayvanlardan bulaşabilecek virüslere bakmak istediğini belirtti.Kalp atışını duyan anneler, doktorunuz kontrole tekrar ne zaman çağırdı? Kalp atışından sonra kacinci hafta gidilmesi gerekiyor? Kan tahlili istediler mi sizden? Ben kan değerlerine bakarlar sandım ama bakmadılar… (7+5)
Yok yok kuzum telaş yapma benim de 21 inde 65 24 ünde 245 26 sında 428 di bugün 1045 çıktı. Umarım güzelce artarak devam eder hepimizinEvet kadın doğum doktoru da öyle dedi. Çok erken öğrenmişsin o yüzden sayılar az. 1000i geçince çok hızlı artacak telaş yapma dedi dedi ama gel gör ki insan tedirgin oluyor
İlaçları başlatan da aynı doktor muydu farklıysa istersen bir doktora daha danış bunun dışında kanama alanı gördüyse veya kanamadan şüphelendiyse kan sulandırıcıları bıraktırmak istemiş olabilir ben de bıraktım mesela kanama alanım var diye ama prog. Devam ediyorumPrograf , nidicard , oksopar , coraspin , zarzio bunlari kesti.
Estrofem , progestan dex , progestan vaj kullanmaya devam et dedi.
Ama pihtilasmam var o yuzden oksopardan cok endiseliyim . Benim gibi olan var mi acaba ?
Kanama alani falan soylemedi suan her sey yolunda dedi cok sukur ama iste bitmiyor ki maalesef endiseler
Mesela ilk kan akşam 8deYok yok kuzum telaş yapma benim de 21 inde 65 24 ünde 245 26 sında 428 di bugün 1045 çıktı. Umarım güzelce artarak devam eder hepimizin
7+6 da başladı. 8.haftadayım zorlu geçiyor hergün mide bulantım var. Kusmuyorum bazen hafif gibi bazen daha fazla bulantı oluyor sürekli hissettiriyor kendini.Mide bulantısı başlayan oldumu arkadaşlar
Kaçıncı haftada başladı
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamlarıMide bulantısı başlayan oldumu arkadaşlar
Kaçıncı haftada başladı
benim sabahtan beri bulantım ve kusmam var 2 defa kustum bugün çok farklı geçiyor umarım böyle sürmez7+6 da başladı. 8.haftadayım zorlu geçiyor hergün mide bulantım var. Kusmuyorum bazen hafif gibi bazen daha fazla bulantı oluyor sürekli hissettiriyor kendini.
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamlarıMide bulantısı başlayan oldumu arkadaşlar
Kaçıncı haftada başladı
yarın da ben doktora gideceğim inşallah bende duyarım amin :) lekelerim için doktorum bana da verdi son tabletteyimBen bugün kalp atışını duydum. Normalde yarın 6 haftalık olacak ama 6+4 olarak önden gidiyor. Hafif kahverengi lekelenme olmuştu bir gün sürdü progestan fitile başladım 1 hafta kullanıp bırakıcam .3 hafta sonraya randevu verdi bakalım
Fark eder canım tabiii. Genelde aynı merkezde ve aynı saatte verilmesini isterlerMesela ilk kan akşam 8de
İkinci kan sabah 9da
Üçüncü de akşam 8de
Sabah akşam da fark eder mi ki bilemedim
Ayy ben cok kötüyüm ilk 6 hafta sorun yoktu ama 7. Haftada başladı mahvediyor beni ne yersem çıkarıyorum zofran yazdı doktorum biraz toparladı gibi ama bakalım
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamları
benim sabahtan beri bulantım ve kusmam var 2 defa kustum bugün çok farklı geçiyor umarım böyle sürmez
Benim tam 6+1 olduğunda başladı yani 3 gündür mide bulantım var. Kusacak kadar ya da hayatı zorlaştıracak kadar değil ama kendini hissettiriyor gün içinde ara ara özellikle akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?