Benim de tam olarak bikini bölgemdeki o üçgen alanın içinde hissediyordum. Bugün 19+5'iz sanki biraz daha göbek deliğime doğru çıktı.
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Elelebaby canım ben yüksek ihtimal bunu alacağım. İlla içine birşeyler dökülür makinede yıkayabilcek olmam ve çok detaylı bir çanta olması beni cezbetti.
Ben bugün 19+5'im. İlk gebeliğim ve kilolu olmama rağmen 1,5-2 haftadır hissediyorum. Genelde kilolu ve ilk gebeliği olanlar geç hisseder diyorlardı ama bence direk vücut yapısıyla alakası var. Ve bir günde hissetmeye başladım ben canım aniden oluveriyor :) Şuan otururken ve sırt üstü yatarken hissediyorum. Ayakta hissetmiyorum henüz.
Bende bazen çok şiddetli hissediyorum ve 5 ayda dişimi sıkıp 2 kere parol içtim. İnşallah bu şekilde devam eder artmaz.
EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah modeli avantajlı fiyatlar ile elelebaby'de. Hemen şimdi tıkla ve yakından keşfet !
www.elelebaby.com
Canım bende senin attığın çantayı düşünüyordum ama deri olması ve ağır olması benidüşündürdü. Birde yıkanamayacak olması.
Ben yüksek ihtimal attığımı alacağım.
Bir de kızlar ben böyle bir liste yaptım aldıkça üzerini çiziyorum size de tavsiye ederim. Ben büyük alışverişleri; bebek arabası, anne yani, süt pompası vs Kasımdaki indirimlere saklıyorum. Şimdilik favladım duruyorlar.
Eki Görüntüle 3642107