Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    49
Annem de öyleymiş çok sıcak basıyor diye hep serinlemeye çalışırmış o serinlemiş ama ben hasta doğmuşum hala dalga geçerler benle sümüklü diye

Merhaba beni de ekler misiniz?
SAT 1 Mayıs Yaş 29 2.çocuk Kese 5+1 kalp atışı 6+1 Beklenen doğum tarihi 6 Şubat Tahmini Cinsiyet Erkek

Valla hiç bilmiyorum ya. Böyle midem yanıyor bir şey mi dokunuyor midelerimize anlamıyorum Çözüm bulan yok mu acaba

kızlar cinsiyeti öğrenenlere bir sorum olacak. Henüz çok erken değil mi ? 7 haftalık olmadım bile aynı grupta yer alıyoruz en fazla iki hafta oynar aramızda nasıl öğrendiniz cinsiyeti ? Ben yanlış grupta mıyım acaba :))

Bende bunu sorgulamıştım His sanırım

Herkes tahmini cinsiyeti yazıyor teorilere göre bir de gönlünden geçeni işte ya tutarsa

Hissettikleri cinsiyeti söylüyorlar

Kızlarım şimdi geldim doktordan şükürler olsun keseyi gördük be kalp atışını da yeni oluşmasına rağmen duyduk, haftaya çarşamba tekrar gel kalp atışını daha net duyalım dedi ama bu bile ömre bedel gibiydi şükürler olsun kızlar stresten öldüm öldüm dirildim ay bu neymiş Allah hepimize nasip etsin

Eklentiler

• IMG_9500.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 62
Hep stres cidden analık ne kutsalmış arkadaş şimdi ana olunca insan başka türlü bakıyor şükür iyiymiş ama bak biraz relax olmayı öğrensek süper olacak

Benim de sabah 9.00’daydı randevum ve ben de ilk kez kalp atışını duydum. Çok güzeldi. Sabah okudum gruba yazdıklarını. İkimiz için de bol bol dua etmiştim. Şimdi güzel geçtiğini duyunca çok sevindim.

Merhabalar biz de bugün gittik bebişimizin kesesini gördük, kalp atışını duyduk çok şükür Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın dilerim. Artık beni de tabloya işleyebilirsiniz

Sat:15 Mayıs
İlk hamilelik
Tekil gebelik
Kalp atışı: 7+4
Kese: 7+4
Tahmini Doğum Tarihi: 19 Şubat

Kız gibi hissettim baya büyümüş Maşallah

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım doktor ne dedi peki

Ay canımsın çok teşekkür ederim buranın desteği çok iyi geliyor, bende dua ediyorum gerçekten ne zormuş ama ne kadar da değiyor
Senin adına da çok sevindim canım, sağlıkla ilerlesin de kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…