Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Kızlar akşam mide yanmasına çözüm buldunuz mu?

Kızlar mide yanmasına tahin çok iyi geliyor mideniz yandığında bir kaşık yiyin
Mide bulantısına da sakız tavsiye ederim sakız çiğnerken yanmam da bulantımda geçiyor

Herkese selamlar. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri burayı takip ediyorum hesap açıp aranıza ben de katılmak istedim. 7 hafta 4 gün oldu 26 yaşındayım bu benim ilk hamileliğim. Çocukları çok seviyorum ama inanın ki doğurma düşüncesi beni dünyadaki her şeyden çok korkutuyor. Çocuğa nasıl bakarım diye düşünmek yerine ben nasıl doğurcam diye düşünüyorum. Çok korkuyorum lütfen daha önce doğum yapanlar acaba bana yardımcı olabilir mi ? Bana yardım edin çok huzursuzum çocuğum olacağına sevinemiyorum bile.

Merhaba hanımlar bende bugün bebişin kalp atışını duydum 7+3 oldum doktor bana çok fazla salata ve yeşillik tüketme dedi anlamadım neden öyle dediğini bilgisi olan varmı

Geçmiş olsun canım doktor ne dedi peki
Teşekkür ederim. İlk 3 ay böyle ara ara korkutabilir dedi. Progestan devam. 6. Haftayı geçtikten sonra düşük oranı ciddi derecede azalıyor fakat kimse birseyi garanti edemez sonuçta dedi. Nasip bakalım Rabbim bilir dua etcez hersey yolun gitsin diye. Kontrol aralığını normalde 2 haftaya sonra ayda 1 e geçecektik ama benim yine haftalık devam edecek bu durumdan dolayı

Kızlar merhaba 8+4 günlüğüz kasık ageısı yaşayan var mı ara ara vajinama batma hissi oluyor ama iki gündür yoğun oluyor korktum biraz daha randevuma var çünkü

Evet benim bebeğim de 10 gün sonra 10 aylık olacak istemeyerek hamile kaldım biraz da korkuyorum açıkçası ikisi aynı anda nasıl olacak oğluma haksızlık yapmış gibi hissediyorum
Bence kardeşiyle büyümesi çok güzel bir şey her zaman yanında bir arkadaşı olacak birbirlerine destek olacaklar.İlerleyen zamanlarda kıskançlıklar daha fazla olabilir ama şimdi birlikte büyümeye çok alışacaklar canım üzme kendini

Merhaba hanımlar bende bugün bebişin kalp atışını duydum 7+3 oldum doktor bana çok fazla salata ve yeşillik tüketme dedi anlamadım neden öyle dediğini bilgisi olan varmı
Selam hayırlı olsun Çiğ sebzelerin iyice yıkanmamasından kaynaklı toksoplazma riskini aza indirmek için diyorlar. Yeşilliklerin çok iyi yıkandıktan sonra yemenizde bir sakınca yokmuş

İnşallah tekrar yaşamazsın canım
Allah'ım sağ salim kavustursun sagliklica inşallah

Ay hadi İnşallah öyle olur ya benim oğlan bana yapışık yasiyo o tedirgin ediyor bebekde gelirse çok yorucak beni alisamaz diye korkuyorum bı de emziriyor musun sen

İyi yıkanmamışsa toksoplazma riski var çünkü. Dışarıda et yerken de çok dikkat etmek lazım iyi pişmiş olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…