Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Çok geçmiş olsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin. En yakın zamanda sağlıklı bebek nasip etsin

Çok geçmiş olsun. Birçoğumuzun düşük öyküsü var. Allah sabır versin inşallah bundan sonraki gebeliklerinizde evlatlarınıza sağlıkla kavuşun

Hanımlar merhaba doğum 3 Mart tahmini ama muhtemelen Şubat sonunda olur diye düşünüyorum o yüzden Şubat annelerine katıldım 5+5 iz şuan hiç bir belirti yok hamile değilim gibi sizlerde durumlar nasıl ?

Rabbim sabır versin En kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin

Çok geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabırlar diliyorum

Aranızda geç döllenme yaşayan var mı?

Dün kalp atışını duyduk.
Ama sata göre 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı.
Doktor geç tutunmuş görünüyor dedi.
Adetimde 3-4 gün oynama oluyordu. Normal dedi.

Ama doğum tarihini değiştirecek kadar büyük bir fark değilmiş sağlıklıymış. 3 hafta sonra 2li test için çağırdı.

böyle bir şey tecrübe eden var mı?

Bana tersi oldu benim de siklusum kısadır. Zaten başlangıç beta değerleri de haftama göre yüksekti o da bi anlam bulmuş oldu. Dr 1 haftayı aşan bi fark olsa satını düzeltirdik ama 3-4 günün hiçbir önemi yok dedi. Fark açılmadığı sürece sorun yok yani.

Canım çok üzüldüm başın sağolsun, Allah kolaylıkla bekletmeden sağlıkla yeni müjdeler almayı nasip etsin, Allah sabır versin aynı olayı daha önce yaşamış biri olarak hep vardır bi hayır diye yaşadım, eminim vardır bi bildiği Allahın,

Benim yumurtlama tarihi 6 gün geç oldu. O yüzden geç döllenme oldu. İlk defa gidicem bugün doktora. Sata göre 6+3 falan olmam lazım ama benim hesaplarima göre 5+4 üm. Bakalım doktor ne diyecek

Merhaba, 4+6 da keseyi gördüm 7+0 da kalp atışı duydum 140 di kalp atışı. İkinci gebeliğim.yaş 37.doktor iki haftada bir kontrole çağırıyoruz.pimpirikli isen her hafta gel dedi. İlk gebeligimde bu kadar sık aralıklarla kontrole gitmemiştim.kalp atışından sonra ne zaman gidecekseniz? Ve fetal DNA yaptirmayi düşünen var mı? Yaptırılmalı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…