- 28 Ağustos 2013
- 530
- 506
- 303
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.821
çok üzgünüm canım bu durumda ne denir inan bilmiyorum , Allahım sabır versin, hayırlısı ile en kısa zamanda kucağını doldursunKızlar bebeğimi kaybettim maalesef yarın kürtaj olucak. Kalp atışını duyamadık. 7+5 tim 6 haftada kalmış bebek. 3. Doktordu bu ölçümlerdede ilerleme yoktu. Allahım hayırlısı versin diyorum artık. Beni tablodan silebilirsiniz artık
Ben de düşündüm düşündüm bu nick i tanıyorum nerde konuşmuştuk diyeP papatyamm13 Önce ki forumlarda femara kullaniminda vs sanirim denk gelip konusmustuk degil mi ordan hatirliyorum ben sanki sizi? :)
9.haftadsn sonra burun bakılıyor önemli bir detay ama çikolata herhalfe hareket etsin diye sanırımAyrıca iki hafta sonra çikolata ye gel bebeğin burnunun ucuna bakacağız dedi.Erken değil mi bunlar icin
beni de listeye ekler misinizAaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
Ay tamam dogru kisiymissin ahahah benimde o dönem olmadi 2-3 kez bende denedim. Sonra doktor degistirdim tüp bebege baslayacagim kesin dedim. Bu sefer doktor 1 kez yumurtlama tedavisi yapalim bir ben göreyim yumurtan büyüyor mu catliyor mu sonra baslariz yasin genc dedi. Dedim neyse sabir yine basladim umutsuz bir sekilde femaraya 3 yumurta olusmustu ikisi tutmusBen de düşündüm düşündüm bu nick i tanıyorum nerde konuşmuştuk diyeöyle konularda konuştum evet ordanmis demek o dönemler femara denemiştim 2 kez ama olmamıştı
Allah size İnşallah çok güzel hayırlı bir evladı en kısa zamanda nasip ederKızlar bebeğimi kaybettim maalesef yarın kürtaj olucak. Kalp atışını duyamadık. 7+5 tim 6 haftada kalmış bebek. 3. Doktordu bu ölçümlerdede ilerleme yoktu. Allahım hayırlısı versin diyorum artık. Beni tablodan silebilirsiniz artık
Maşallah ya çok sevindimAy tamam dogru kisiymissin ahahah benimde o dönem olmadi 2-3 kez bende denedim. Sonra doktor degistirdim tüp bebege baslayacagim kesin dedim. Bu sefer doktor 1 kez yumurtlama tedavisi yapalim bir ben göreyim yumurtan büyüyor mu catliyor mu sonra baslariz yasin genc dedi. Dedim neyse sabir yine basladim umutsuz bir sekilde femaraya 3 yumurta olusmustu ikisi tutmus
Benimde subat ayinda bir tane kimyasal gebelik öyküm var o yüzden o korku ve kaygi hep icimde var. Kalp atisini duyunca biraz rahatlarim diye umut ediyorum bu persembe 6+6 oluyor randevum varMaşallah ya çok sevindimbenim femara 2 kez denedikten sonra olmadı diye bıraktım çok etkiledi ilaclar agir geldi. Ertesi ay kendiliğinden hamile kalmıştım. Kaybettim o bebeğimi. İyice bunalıma girdim bıraktım folik asit bile icmedim pes ettim. Üstünden 6 ay geçti şükür Rabbim tekrar nasip etti. Hamile olduguma inanamadim test yaparken o kadar emindim ki yine olmadı diye İnşallah sağlıkla kucağımıza alalim hepimiz
İkiz anası olarak ikiz gebe görünce çok seviniyorum yaaBenimde subat ayinda bir tane kimyasal gebelik öyküm var o yüzden o korku ve kaygi hep icimde var. Kalp atisini duyunca biraz rahatlarim diye umut ediyorum bu persembe 6+6 oluyor randevum varSu an folik asit ve progesteron kullaniyorum
Ben onun şokunu hala atlatamadim inaninİkiz anası olarak ikiz gebe görünce çok seviniyorum yaaRabbim kucağına da almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu gerçekten
Yaaa çok üzüldüm canım rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin İnşallah herşey gönlünce olsun canım kendini çok üzmeKızlar bebeğimi kaybettim maalesef yarın kürtaj olucak. Kalp atışını duyamadık. 7+5 tim 6 haftada kalmış bebek. 3. Doktordu bu ölçümlerdede ilerleme yoktu. Allahım hayırlısı versin diyorum artık. Beni tablodan silebilirsiniz artık
Galiba benimki de öyle ben çünkü en son Nisan'da adet olmuştum tam gününü bilmediğim için 14 20 Nisan arasında olması lazım ama 2 Mayıs oluyo benimki de 9+4 çıktı ultrason daAranızda geç döllenme yaşayan var mı?
Dün kalp atışını duyduk.
Ama sata göre 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı.
Doktor geç tutunmuş görünüyor dedi.
Adetimde 3-4 gün oynama oluyordu. Normal dedi.
Ama doğum tarihini değiştirecek kadar büyük bir fark değilmiş sağlıklıymış. 3 hafta sonra 2li test için çağırdı.
böyle bir şey tecrübe eden var mı?
Oyy çok şükürBen de doktordan geldim. Kesemizi gördük. Çok şükür. İnşallah haftaya kalp atışını görcez
İnşallah hersey güzel gidecek güzel haberlerle geleceksin eminimBenimde subat ayinda bir tane kimyasal gebelik öyküm var o yüzden o korku ve kaygi hep icimde var. Kalp atisini duyunca biraz rahatlarim diye umut ediyorum bu persembe 6+6 oluyor randevum varSu an folik asit ve progesteron kullaniyorum
İkizleri soruyorsan onlar 4 yaşındaBen onun şokunu hala atlatamadim inaninSiz kac haftaliksiniz?
Galiba benimki de öyle ben çünkü en son Nisan'da adet olmuştum tam gününü bilmediğim için 14 20 Nisan arasında olması lazım ama 2 Mayıs oluyo benimki de 9+4 çıktı ultrason da
Tam gunumu bilmiyorum ki ama iki hafta falan var benceGeç döllenme demek ki.
Sizinki kaç gün geriye çekilmiş oldu yani
Ayaklarını karnını üşütme bol sıvı al dikkat et kendine, inşallah cabucak iyi olursunKızlar herkese cevap veremedim dualarınız için teşekkür ederim. Sağlıksız bir gebelikse zaten Allahın bir bildiği vardır. Dediğiniz gibi Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?