Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
çok üzgünüm canım bu durumda ne denir inan bilmiyorum , Allahım sabır versin, hayırlısı ile en kısa zamanda kucağını doldursun

Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim

Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
beni de listeye ekler misiniz
ilk bebeğim
sat: 12 mayıs
kese: 5+2
kalp atışı: 7+0
tahmini doğum: 15 şubat

ben kız hissediyorum eşim erkek hissediyor :) eşim kız istiyorum ama çevremizde son dönemde herkesin kız oldu istatistiksel olarak bize erkek düşmesi gerek diyor :)) sağlıklı olsunlar da hiç farketmez bana hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Ben de düşündüm düşündüm bu nick i tanıyorum nerde konuşmuştuk diye öyle konularda konuştum evet ordanmis demek o dönemler femara denemiştim 2 kez ama olmamıştı
Ay tamam dogru kisiymissin ahahah benimde o dönem olmadi 2-3 kez bende denedim. Sonra doktor degistirdim tüp bebege baslayacagim kesin dedim. Bu sefer doktor 1 kez yumurtlama tedavisi yapalim bir ben göreyim yumurtan büyüyor mu catliyor mu sonra baslariz yasin genc dedi. Dedim neyse sabir yine basladim umutsuz bir sekilde femaraya 3 yumurta olusmustu ikisi tutmus

Allah size İnşallah çok güzel hayırlı bir evladı en kısa zamanda nasip eder

Maşallah ya çok sevindim benim femara 2 kez denedikten sonra olmadı diye bıraktım çok etkiledi ilaclar agir geldi. Ertesi ay kendiliğinden hamile kalmıştım. Kaybettim o bebeğimi. İyice bunalıma girdim bıraktım folik asit bile icmedim pes ettim. Üstünden 6 ay geçti şükür Rabbim tekrar nasip etti. Hamile olduguma inanamadim test yaparken o kadar emindim ki yine olmadı diye İnşallah sağlıkla kucağımıza alalim hepimiz

Benimde subat ayinda bir tane kimyasal gebelik öyküm var o yüzden o korku ve kaygi hep icimde var. Kalp atisini duyunca biraz rahatlarim diye umut ediyorum bu persembe 6+6 oluyor randevum var Su an folik asit ve progesteron kullaniyorum

Benimde subat ayinda bir tane kimyasal gebelik öyküm var o yüzden o korku ve kaygi hep icimde var. Kalp atisini duyunca biraz rahatlarim diye umut ediyorum bu persembe 6+6 oluyor randevum var Su an folik asit ve progesteron kullaniyorum
İkiz anası olarak ikiz gebe görünce çok seviniyorum yaa Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu gerçekten

Yaaa çok üzüldüm canım rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin İnşallah herşey gönlünce olsun canım kendini çok üzme

Galiba benimki de öyle ben çünkü en son Nisan'da adet olmuştum tam gününü bilmediğim için 14 20 Nisan arasında olması lazım ama 2 Mayıs oluyo benimki de 9+4 çıktı ultrason da

İnşallah hersey güzel gidecek güzel haberlerle geleceksin eminim

Kızlar herkese cevap veremedim dualarınız için teşekkür ederim. Sağlıksız bir gebelikse zaten Allahın bir bildiği vardır. Dediğiniz gibi Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayaklarını karnını üşütme bol sıvı al dikkat et kendine, inşallah cabucak iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…