Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Şu an 11. Haftadayız. Haftaya fetal dna testi yaptırmayı düsünüyoruz cinsiyeti de öğrenebiliyormuşuz bu test ile
Merhabalar bende 11. Haftadayım perşembe günü için fetal dna testi randevusu aldım. Haftaya cinsiyeti öğreniyor olacağım umarım sağlıkla gelir bebeklerimiz siz testi yaptırdınız mı? Hafta olarak acaba erken mi diye düşünüyorum

Kızlar muayene gününden bir gün önce siz de stres yaşıyor musunuz? Yaşıyorsanız nasıl baş ediyorsunuz? Bir yönteminiz var mı? Ya da düşünce tarzı? Bana da yardımcı olabilecek Çok zorlanıyorum gerçekten

Başlarda bende de vardı bu sürekli evham halindeydim,kafamda milyon tane olumsuz şey dönüyordu meğer kendime eziyet ediyormusum sadecedoktorumla önceden tanıştığımız için yapımın farkında idi, dedi ki yap veya yapma dediğim her şeye uyup elinden geleni yapıyorsun buralar çok güzel ama sürekli evham stres yapıyorsun niye bunu yapıyorsun ki bebeğin senin stresini hisseder bir anne ne kadar mutluysa bebek de o kadar mutludur .sevdiğin o kadar şeyden uzak duruyorsun bebeğin için ama evham yapmayı birakmiyorsun bu başaramayacağın bir şey değil ki dedi.hatta şeyi örnek verdi bebekleri babasi daha kolay uyutur çünkü annede stres daha yüksektir çocuk da babada daha az stres olduğu için onlarla daha kolay uyur aynı şey karnında iken de geçerli senin hissettiklerin onu da etkiler.zaten elinden geleni yapıyorsun geriye hamileliğinin tadını çıkarmak ve stresten uzak kalmak kalıyor sadece falan dedi.o konuşmadan sonra o kadar rahatladım ki .sen de böyle bakmayı deneyebilirsin umarım işe yarar

Çok teşekkür ederim. Uzun uzun da yazmışsınız. Okumak bile iyi geldi, umarım uygulamayı da başarırım

Çok ağrı mı yaptı ne şikayetle gittiniz hastaneye?
Dünden beri ağrım vardı idrar yolu enfeksiyonu gibi kasık ağrısı karın ve sağ bel bölgem böbrekler yani ağrıyordu. Tahlillerde enfeksiyon çıkmış ultrasonda baktılar kum dediler. Daha önce çok kez taş düşürmüştüm anlamıştım zaten ona benziyordu

Ben hayır. Çünkü sağlıklı olduğuna inanıyorum. Kötü düşünmek istemiyorum. Eskiden millet tarlada çalışırken doğuruyormuş sonuçta. Bizimkilerde sağlıkla gelecek

Merhaba hayırlı olsun.
Semra Özel internetten araştırın mükemmel bir insan mükemmel bir doktor.

Benim de bugün kontrolüm vardı hep 3 gün önden gidiyordu ona göre 11+4 olmaydi ama 12+2 çıktı. Neyse hoca takma dedi ama. Anlattı 2li tarama nipt falan. Biz kızımda 2li 4lu yaptırmıştık. Bunda da öyle olsun risk çıkarsa belki nipt isteriz diye karar verdik. Hocaya trizomi 21 dışındakilerde yanlış pozitif oluyormuş dediğimde benim çalıştığım firmalarda genel olarak sorun yaşamadık dedi 3 tane firma saydı. Doktoruma güvenirim ama yine de ilk etapta istemedik nipt. Benim de yaşım 34, risk yüksek çıkıp nipt e kaymak gerekebilir. Şu an ense kalınlığı iyiydi, burnu da vardı. Dr um bir de hareketli olması önemli downlı bebekler hareketi pek tercih etmiyor gibi bi şeyler dedi. Nipt için yanlış negatif olasılığı çok çok düşük ama down hariç diğerlerinde yanlış pozitif yanılma ihtimali biraz var dedi benim en çok istememe nedenim o açıkçası.

Bende inanılmaz şişlik oldu normalde de beli sıkan şeyler sevmezdim. Şimdi şiştiğim için eşiminkilere başladım. Belimi asla sarmasını istemiyorum üstümdekilerin

Merhabalar, bende 11 haftalık hamileyim. Tam anlattığınız belirtiler 8 ve 9. Haftalarda 2 hafta boyumca bende vardı sürekli hasta gibiydim halsizdim boğazım ağrıyor burnum akıyordu. Sürekli hapşuruyordum. Bu durum için Hiç ilaç kullanmadım ilk 3 ay doktorum önermedi bir an hiç geçmeyecek sandım. Ihlamur, portakal kivi ile bağışıklığımı güçlendirmeye çalıştım. Hamilelikte bağışıklık çok düşüyormuş çok normalmiş. Dinlenerek geçti. Geçmiş olsun

Benim canım internette gördüğüm her şeyi çekiyor üşenmeyip kalkıp yapıyorum bi tane yiyince midem bulanıyor daha yiyemiyorum kalanı kocam yiyor en azından içimde kalmıyor ama yiyememek üzücü
Ahaha yorumunuza çok güldüm aynı şeyi bende yaşıyorum. 11 haftalık hamileyim ne görsem canım çekiyor yemeye çalışsam yiyemeyip yarısında kalıyorum. Özellikle hamurişi aşeriyorum nedense, bu dönem kilo almamaya çalışmak çok zor:) bir eşim benden çok kilo aldı ben şimdilik sabitim o 3 kg almış:)

Merhaba bende 11 haftalık hamileyim, çok kabızlık sorunu yaşıyorum. Doktorum duphalac diye bir şurup yazdı birkaç gün kabızlığım sürdüğünde içiyorum yardımcı oluyor. 1 kaşık zeytinyağı ve incir, kuru kayısı da işe yarayabiliyor. Her gün kefir içmeye çalışıyorum hem bebeğe hem anneye çok faydalıymış bağırsaklarımı da biraz daha düzene soktu sanki, umarım tüm bunların faydası olur

Merhabalar, 11+2 haftalık hamileyim. Bende 33 yaşındayım bu perşembe günü fetal dna testi yaptıracağım. Doktorum ile görüştüğümde %99 oranında doğruluk oranı olduğunu 2li 3lü gibi testlerin oranlarının düşük olduğunu söyledi. Tüm gebeliğimi endişeli geçirmek istemedim. O yüzden yaptırmaya karar verdim. İlk olarak yaşı soruyorlar zaten, yurtdışı bağlantılı sonuçları oradaki laboratuarlarına gönderen bir şirket seçtim doktor birkaç şirket önermişti. Çok ilgililerdi. Bence sizde fetal dna testi düşünebilirsiniz

Merhaba, bahçelievler memorial hastanesine gidiyorum. Doktorumdan çook memnunum çok tatlı bilgili ve ilgili biri, isim vermek burada doğru mu bilmiyorum ancak çapa mezunu, orta yaşlı sarışın bir hanımefendi. Kendi sitelerinde tek tek tüm doktorlar mevcut bakabilirsiniz. Çok içime sindi 11+2deyim. Dr hanım ile devam edeceğim çok sakin ve rahatlatıcı biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…