- 16 Ekim 2016
- 2.888
- 2.223
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.461
Ben de bilmiyorum gerçekten rapor alıp gezmeye tozmaya kullanan insanlar dahi varken bizim gibi durumda olanlara neden böyle.. Stres olma diyorlar sonra daNeden bu kadar zorlanştırıyolar anlam veremedim gercekten Allah kolaylık versin moralini yüksek tut bebeğin iyi olması çok güzel maşallah. Yurt dışında hamilelikte baya dikkatli oluyolar doktor da çok önemli tabi ama genelde coğu doktor veriyor izini hemen olmasada bikac hafta sonra veriyolar.
Amin inşaAllah hepimiz sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımızı aldığımız günleri görürüz.
Ne demekAy iyimiş sağol bilgin icin, herşeyi kafaya takmaktan yoruldum.
Olduğum yerde marketten başka seçeneğim yok kuzum o yüzden mecbur hazır kefir alıyorumKefir hazır kefir mi peki marketten yani. Malum bu süreçte herseye dikkat etmek gerekiyor ondan soruyorum. Ben pek sevmemistim daha önce ama yine denerim bakalım icebilecek miyimteşekkür ederim
Evet doğru, belki masa başında calışanlara bu kadar kolay vermiyor olabilirler ama sonucta zor geciyorsa illa ki veriyolar sonucta sen yaşıyorsun durumu doktor veya patron değil. Herşeyi zorlaştırmayı ne çok seviyolarBen de bilmiyorum gerçekten rapor alıp gezmeye tozmaya kullanan insanlar dahi varken bizim gibi durumda olanlara neden böyle.. Stres olma diyorlar sonra daOrdaki gebeler ve sizin için sevindim ne güzel anlıyorlar.
Ben aktif ayakta ve 24 saat nobet şekilde çalışıyorum. Masa başı olsam kafaya takmazdim. Bakalım Allah a emanetizEvet doğru, belki masa başında calışanlara bu kadar kolay vermiyor olabilirler ama sonucta zor geciyorsa illa ki veriyolar sonucta sen yaşıyorsun durumu doktor veya patron değil. Herşeyi zorlaştırmayı ne çok seviyolar
Kuzum ben doktorum ne derse onu yapma kararı almıştım başta ,doktorum ikili test yapalım dedi sadece onu yaptiracagim o yüzdenKızlar ben bugün 9+5 kontrole gittiğimde Dr artık 2 hafta sonra gel dedi ve 2li test ya da fetal dna yapma zamanı geldi onu konuşalım dedi. Yaşım 34 olduğu için 2 li de yüksek risk çıkarsa tüm gebeliği o stresle geçirmek istemiyorum. Fetal dna da biraz yorumlara baktım memnun olan da var, cinsiyeti dahi yanlış verdiler diyen de. Karar veremiyorum ama ne gelirse Rabbim den, her halükarda bir cana kıyamam. Eşim de böyle düşünüyor. Sadece 2 li testteki ultrason kısmını yaptırmak mantıklı olur mu? Siz ne karar verdiniz?
Evet haklısın işin ağırsa çok zor ama herşey Allahtan geliyor nasibimiz de varsa hic bişey olmaz. Sen dikkatli olur gerisini Allaha bırak.Ben aktif ayakta ve 24 saat nobet şekilde çalışıyorum. Masa başı olsam kafaya takmazdim. Bakalım Allah a emanetiz
Komşumuzun kızı yaşça benden de bir 2-3 yaş büyük. 2li testi yüksek risk gelmiş amniyosentez yaptılar birsey çıkmadı. Muhtemelen yaş kaynaklı yüksek risk çıktı onun da. Çok stres çekti. Biraz onu görünce de tereddüt etmeye başladımKuzum ben doktorum ne derse onu yapma kararı almıştım başta ,doktorum ikili test yapalım dedi sadece onu yaptiracagim o yüzden
Ay hiç bilemiyorum kuzum ya fetal DNA dan da memnun olmayanları görüyorum kimisi de çok memnun kafa karıştırıcı bir konu malesefKomşumuzun kızı yaşça benden de bir 2-3 yaş büyük. 2li testi yüksek risk gelmiş amniyosentez yaptılar birsey çıkmadı. Muhtemelen yaş kaynaklı yüksek risk çıktı onun da. Çok stres çekti. Biraz onu görünce de tereddüt etmeye başladım
Benim Dr maddiyatin uygunsa fetal öneriyorum dedi tercihi bana bıraktı
Bulantı ilaçı kullanmama rağmen bugün kusarak uyandımBenimde bi aydır midem bulanıyor bi aydır kendin yemek yapamıyorum buzdolabı benide mahfediyoüc gündür iyidi hemen kafama taktım neden bulanmıyor diye bugün biraz bulanıyor yine ara ara, azalıyor heralde.
Ya evetAy hiç bilemiyorum kuzum ya fetal DNA dan da memnun olmayanları görüyorum kimisi de çok memnun kafa karıştırıcı bir konu malesef
Ben de 34 yaşındayım bi de başta kanamalı oldu ya dr direkt fetal dedi. Açıkcası ben de yaptıracağım içim daha rahat olur. Çok kötü yerler varmış iyi yerde yaptırmak lazım. Hangi şehirdesin?Kızlar ben bugün 9+5 kontrole gittiğimde Dr artık 2 hafta sonra gel dedi ve 2li test ya da fetal dna yapma zamanı geldi onu konuşalım dedi. Yaşım 34 olduğu için 2 li de yüksek risk çıkarsa tüm gebeliği o stresle geçirmek istemiyorum. Fetal dna da biraz yorumlara baktım memnun olan da var, cinsiyeti dahi yanlış verdiler diyen de. Karar veremiyorum ama ne gelirse Rabbim den, her halükarda bir cana kıyamam. Eşim de böyle düşünüyor. Sadece 2 li testteki ultrason kısmını yaptırmak mantıklı olur mu? Siz ne karar verdiniz?
Eşim yapıyor ya da annem yapıyor oraya gidiyoruz. Asla yemek yapamıyorum kokular yüzünden midem kalkıyor. Yalnızsam karpuz peynir falan yiyorum aksam biri yemek yapana kadarev önemli değil ya şu an gerçekten umrumda da değil açıkçası
Kızlar ne kadar şanslısınız. Benim burda kimsem yok. Ne yapıcam bilmiyorum. Acaba bir süre sonra rahatlar mıyım?Bütün gün yatıyorumbikac gündür iyiyim ama evi temizlemiyorum annem temizledi yemekte kaynanam yapıyor getiriyor veya oraya gidiyoruz. Gercekten canım bişet yapmak istemiyor benimde basen enerjim oluyor bazen olmuyor. Kafana takma bırak kalsın herşey
İnşallah azalır. Benim kimsen yok burda. Böyle kendimi hasta gibi hissediyorum.Canım ben 1 aydır öyleyimmide bulantısından yemek yapmıyorum. Buzdolabını bile açamıyorum. Aşırı halsiz ve yorgunum. Evi eşim temizliyor. Doktora sordum normal 12. Haftadan sonra azalacak diyor. Bekliyorum bakalım.
Allah sanada kolaylık versin, inşaAllah biraz rahatlayacığımız günler gelcek.Kızlar ne kadar şanslısınız. Benim burda kimsem yok. Ne yapıcam bilmiyorum. Acaba bir süre sonra rahatlar mıyım?
Merhaba ben ilk doğumunu şişli memorial de yaptım ve doktorumdan da çookk memnun kaldım sezaryen oldum ve eve geldiğimden kendi işimi kendim yaptım ama şuan özel sağlık sigortam olmadığı için açıkcası pahalı geliyor ama hala doğumda oraya gitme niyetim var.Kızlarrr selamün aleyküümm.. Ya ben Avrupa yakasında gebelik takibi yapacak hastane ve hoca araştırıyorum kafamm aşırıı karışıkk. Şişlide olursa eve çok yakın olur gidip gelmem zor olmaz diye o civarda bakıyorum ama hiç içime sinen birisi olmadı. Var mı önerisi olan?
Çokk teşekkür ederimmm bilgilendirme için çok sağolun mesajınızı ziyaret ediyorum hemen :) :)Merhaba ben ilk doğumunu şişli memorial de yaptım ve doktorumdan da çookk memnun kaldım sezaryen oldum ve eve geldiğimden kendi işimi kendim yaptım ama şuan özel sağlık sigortam olmadığı için açıkcası pahalı geliyor ama hala doğumda oraya gitme niyetim var.
Şimdi de Türkiye hastanesine gidiyorum sgk anlaşmalı diye 2 kez gittim iyi Bi doktor ama eşim ilk doktorumun daha iyi olduğunu söylüyor tabiki arada fark var ama şuan bebekte çook küçük buraya devam ediyorum doktor ismi vermek uygun mu bilmiyorum o yüzden direkt yazmadım eğer isterseniz özelden yazarım sizde Bi araştırırsınız
Ben ilk gebeliğimde genoksta yaptırmıştım 8 sene önce doktorumun tavsiyesiyle, sonuçlar da güzel gelmişti bir sıkıntı çıkmadı. Bu sefer nevagende yaptırdım yine dr tavsiyesiyle, henüz sonuçlanmadı ama internette yorumları güzeldi. Genoks Ankara’da Nevagen İstanbul’daBen de 34 yaşındayım bi de başta kanamalı oldu ya dr direkt fetal dedi. Açıkcası ben de yaptıracağım içim daha rahat olur. Çok kötü yerler varmış iyi yerde yaptırmak lazım. Hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?