Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    25
Ben de bilmiyorum gerçekten rapor alıp gezmeye tozmaya kullanan insanlar dahi varken bizim gibi durumda olanlara neden böyle.. Stres olma diyorlar sonra da Ordaki gebeler ve sizin için sevindim ne güzel anlıyorlar.

Kızlar ben bugün 9+5 kontrole gittiğimde Dr artık 2 hafta sonra gel dedi ve 2li test ya da fetal dna yapma zamanı geldi onu konuşalım dedi. Yaşım 34 olduğu için 2 li de yüksek risk çıkarsa tüm gebeliği o stresle geçirmek istemiyorum. Fetal dna da biraz yorumlara baktım memnun olan da var, cinsiyeti dahi yanlış verdiler diyen de. Karar veremiyorum ama ne gelirse Rabbim den, her halükarda bir cana kıyamam. Eşim de böyle düşünüyor. Sadece 2 li testteki ultrason kısmını yaptırmak mantıklı olur mu? Siz ne karar verdiniz?

Ben de bilmiyorum gerçekten rapor alıp gezmeye tozmaya kullanan insanlar dahi varken bizim gibi durumda olanlara neden böyle.. Stres olma diyorlar sonra da Ordaki gebeler ve sizin için sevindim ne güzel anlıyorlar.
Evet doğru, belki masa başında calışanlara bu kadar kolay vermiyor olabilirler ama sonucta zor geciyorsa illa ki veriyolar sonucta sen yaşıyorsun durumu doktor veya patron değil. Herşeyi zorlaştırmayı ne çok seviyolar

Ben aktif ayakta ve 24 saat nobet şekilde çalışıyorum. Masa başı olsam kafaya takmazdim. Bakalım Allah a emanetiz

Kuzum ben doktorum ne derse onu yapma kararı almıştım başta ,doktorum ikili test yapalım dedi sadece onu yaptiracagim o yüzden

Kuzum ben doktorum ne derse onu yapma kararı almıştım başta ,doktorum ikili test yapalım dedi sadece onu yaptiracagim o yüzden
Komşumuzun kızı yaşça benden de bir 2-3 yaş büyük. 2li testi yüksek risk gelmiş amniyosentez yaptılar birsey çıkmadı. Muhtemelen yaş kaynaklı yüksek risk çıktı onun da. Çok stres çekti. Biraz onu görünce de tereddüt etmeye başladım
Benim Dr maddiyatin uygunsa fetal öneriyorum dedi tercihi bana bıraktı

Ay hiç bilemiyorum kuzum ya fetal DNA dan da memnun olmayanları görüyorum kimisi de çok memnun kafa karıştırıcı bir konu malesef

Benimde bi aydır midem bulanıyor bi aydır kendin yemek yapamıyorum buzdolabı benide mahfediyo üc gündür iyidi hemen kafama taktım neden bulanmıyor diye bugün biraz bulanıyor yine ara ara, azalıyor heralde.
Bulantı ilaçı kullanmama rağmen bugün kusarak uyandım şu günler gecsede rahatça tadını çıkarsam diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun

Ben de 34 yaşındayım bi de başta kanamalı oldu ya dr direkt fetal dedi. Açıkcası ben de yaptıracağım içim daha rahat olur. Çok kötü yerler varmış iyi yerde yaptırmak lazım. Hangi şehirdesin?

Kızlar ne kadar şanslısınız. Benim burda kimsem yok. Ne yapıcam bilmiyorum. Acaba bir süre sonra rahatlar mıyım?

İnşallah azalır. Benim kimsen yok burda. Böyle kendimi hasta gibi hissediyorum.

Kızlarrr selamün aleyküümm.. Ya ben Avrupa yakasında gebelik takibi yapacak hastane ve hoca araştırıyorum kafamm aşırıı karışıkk. Şişlide olursa eve çok yakın olur gidip gelmem zor olmaz diye o civarda bakıyorum ama hiç içime sinen birisi olmadı. Var mı önerisi olan?

Merhaba ben ilk doğumunu şişli memorial de yaptım ve doktorumdan da çookk memnun kaldım sezaryen oldum ve eve geldiğimden kendi işimi kendim yaptım ama şuan özel sağlık sigortam olmadığı için açıkcası pahalı geliyor ama hala doğumda oraya gitme niyetim var.
Şimdi de Türkiye hastanesine gidiyorum sgk anlaşmalı diye 2 kez gittim iyi Bi doktor ama eşim ilk doktorumun daha iyi olduğunu söylüyor tabiki arada fark var ama şuan bebekte çook küçük buraya devam ediyorum doktor ismi vermek uygun mu bilmiyorum o yüzden direkt yazmadım eğer isterseniz özelden yazarım sizde Bi araştırırsınız

Çokk teşekkür ederimmm bilgilendirme için çok sağolun mesajınızı ziyaret ediyorum hemen :) :)

Ben de 34 yaşındayım bi de başta kanamalı oldu ya dr direkt fetal dedi. Açıkcası ben de yaptıracağım içim daha rahat olur. Çok kötü yerler varmış iyi yerde yaptırmak lazım. Hangi şehirdesin?
Ben ilk gebeliğimde genoksta yaptırmıştım 8 sene önce doktorumun tavsiyesiyle, sonuçlar da güzel gelmişti bir sıkıntı çıkmadı. Bu sefer nevagende yaptırdım yine dr tavsiyesiyle, henüz sonuçlanmadı ama internette yorumları güzeldi. Genoks Ankara’da Nevagen İstanbul’da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…